Dr. Füzy ÁkosGT37 írta:Egyik focistát sem azért szeretik.

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. február 20., csütörtök 19:28
Dr. Füzy ÁkosGT37 írta:Egyik focistát sem azért szeretik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 20., csütörtök 19:12
Egyrészről sajnálnám, ha távozna, mert nagyon megkedveltem, amióta itt játszik, másrészt viszont megértem, ha menni akar, mert kiváló képességű labdarúgó, aki talán többet érdemelne annál, minthogy cserejátékos legyen nálunk. Pár kivétellel szerintem a világ összes csapatában alapember lehetne.Anis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is készen áll, hiszen kevesebbe fog kerülni mint anno.
EZ meg szerintem egy jó kis összefoglaló: Aki átveheti Xavi helyét. Ha már Thiagot "elrontották" (eladták) akkor itt az öccse! Nagyon kíváncsi leszek, hogy "odaát" milyen változások lesznek a keretben a nyáron. (Puyol out, Song elad, Pedro/Alexisből is egyet el lehetne adni sztem [előbbit])
Egyik focistát sem azért szeretik.ericco írta:Na őt sem az eszéért szeretik
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 20., csütörtök 19:11
Megy az osztás rendesen; de aNeymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 20., csütörtök 18:53
A Papa csak azért adta el,mert (szerinte) nem vette elég komolyan a focit.Késett az edzésekről,nőzött stb.De ezeket a Barcában kinőtte(Legalábbis Én nem hallottam ilyen ügyekről).Ha a Barca egy 15 millás árcédulát tenne a nyáron Songra,akkor Wenger szerintem azonnal lecsapna rá.R.M.C.F írta:hiszen wenger örömittas volt hhogy eladták......az biztos nem veszi visszaAnis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 20., csütörtök 18:35
hiszen wenger örömittas volt hhogy eladták......az biztos nem veszi visszaAnis írta:Song visszamenne Angliába! A dolgok nem úgy mennek Barcelonában ahogy mentek a számára Angliában az Arsenalnál. Mondjuk azt tudhatta előre, hogy alapkezdő nem lesz, sokat játszani nem fog. Több angol klub is
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 20., csütörtök 17:56
Realista24 írta:Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 20., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 20., csütörtök 12:37
Otthon szerez gólt a barca nagy valószínűség szerint...és a city nem hiszem hogy idegenbe tudna hármat...szal lefutott.Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 20., csütörtök 8:52
Ezt komolyan lenyilatkozta?Realista24 írta:Neymar: "Ha a Santos elnöke azt hiszi, hogy az apám ostoba, akkor nagyot téved. Hálás vagyok az apámnak, amiért beprotezsált abba a csapatba ahol most vagyok és ha ő ezzel még milliókat (€) is keresett, akkor mi ezzel a probléma?"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 20., csütörtök 7:10
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 20., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 19., szerda 23:34
Igazából csak annyi kéne, hogy többször nyomás alá helyezik a barca védelmét, navas-nasri-silva ha jó napot fog ki, elején egy gyors gól..de ezek helyett barca szép komótosan, tikitaki izébizé langyizás a félpályánál, a city behódol..sehogysem érzem, hogy Pelle ki tudna találni valamit.Géci írta: Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 19., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 23:17
Valamiért én sem érzem lefutotnak... Pelle, ha ebből tanult akkor jó meccs lesz.ziro4vr írta:lefutott azThiago11 írta: A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 19., szerda 23:14
lefutott azThiago11 írta: A párharcot én nem tartom lefutottnak. Ha elkényelmesedünk és már a nyolc között érezzük magunkat, könnyen pofára eshetünk. Titeket nem hiszem, hogy egy kicsit is megszorongathatna a Schalke. Szerintem már Gelsenkirchenben eldől a továbbjutás. Én 4:1-et tippelek. Huntelaar valahogy begyötör egyet, de hármat-négyet kapni fognak.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 19., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 19., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 19., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 19., szerda 17:56
El sem tudom képzelni,milyen gyomoridegem lenne a meccs környékén(5 nappal előtte is már). Tavaly meg tavalyelőtt is az elődöntőben is már szarráremegtem magam,de főleg ugye a bayern ellen a tizinkél. Viszont imádom ezt az érzést... Amikor az igazán nagyok csapnak össze, ezért nézünk futballt,h ezeket az évi 1-2 meccseket megéljük..ziro4vr írta:plusz sportélménynek se lenne utolsó
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 19., szerda 17:49
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem