pheco írta:Özil leblokkol a nagy meccseken

Barca ellen szarta a gólpasszokat. Bayern ellen két meccsen gól és gólpassz. Dortmund ellen is gólpasszok. Manu ellen is kulcspassz. Tény, hogy mezőnyben gyenge, de villanásokkal hasznos tud lenni. Az meg, hogy nem tud focizni, azért kurva nagy túlzás. Azt meg nem tudom, hogy Wenger jelöli-e ki őt tizire vagy ő áll oda magától, de én tuti Wilsheret jelölném ki.
nem tudom rémlik-e, de ez a senkiházi a Dortmund elleni visszavágón már az 5. percben képes volt elkúrni 1 ziccert, nem beszélve arról, hogy hulladék volt végig. azért ha a meccs elején egyből vezetést szerzünk, kicsit több esélyünk lett volna.
manchester ellen meg az maradt meg, hogy ott áll 5 méterre a kaputól, simán belőhetné, DE NEM, ő visszagurítja a sokkal nehezebb helyzetben lévő CR-nek, csak mert gyáva.
tipikus, csak nézzük a statokat, holott inkább hátráltatott minket ezeken a meccseken. most csak azért mert fél méterről bekotort 1et a bayernnek, az nem jelenti azt, hogy jó volt a komolyabb ellenfelek ellen.
de ez még nem is zavart volna annyira, de emellett akkora pofája van hogy hihetetlen.