Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 19., szerda 14:13

8 között szerintem Chelseat kapjuk, persze, ha mind2 csapat továbbjut.. PSG-nek tudnék örülni. Bayerntől meg elődöntőben nagyon félnék, két meccsen nehezebb megfogni őket. Döntőben meg ugye tényleg bármi megtörténhet.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 19., szerda 14:10

Én azt akarom, hogy összekerüljünk idén is a Bayernnel. Vissza kell vágni nekik, muszáj bosszút állni. Elődöntőben vagy döntőben, mindegy, de meg kell majd őket csapni, azért a 8 között még egy szinttel gyengébb ellenfél lenne az ideális.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 19., szerda 14:08

Attól függ. Ha a következő fordulóban, akkor kevésbé nem szeretném a Bayern továbbjuátást, de az elődöntőknél úgy, hogy a másik ágon mi is még versenyben vagyunk, talán már a Barca felé hajlanék... a Babinho által leírt okoknál fogva.
Merci Zizou!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 19., szerda 14:08

MyStiQ írta:Ha már esetlegesen Bayern - Barca. Ebben a párharcban kinek szurkolnátok? :mrgreen: Bár a szurkolás szó kicsit erős, de értitek.
Ha döntőben lenne bayern, ha nem akkor barca. Ennél a két csapatnál egyet sem utálok jobban, de a bayernt jó lenne minél inkább elkerülni. Amúgy nálam toronymagas esélyesek a bajorok, be is huzzák szerintem idén, és lehet meg sem fognak izzadni nagyon. A barcának gyenge a védelme, nekünk gyenge a kp, itt egyedül egy Mou féle cselszi tudná talán megfogni egy meccsen őket, bunkerrel, és jó adag mákkal, mondjuk mint az eu szuperkupán, ahol majdnem összejött nekik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. február 19., szerda 13:53

MyStiQ írta:Ha már esetlegesen Bayern - Barca. Ebben a párharcban kinek szurkolnátok? :mrgreen: Bár a szurkolás szó kicsit erős, de értitek.
Egyértelmű Barca...könnyebb ellenfélnek is gondolom, illetve számunkra nagyobb eséllyel nyerhető párharc lenne, illetve a bayern ellen szurkolok idén a bl-ben. Nem duplázhatnak ők először!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 19., szerda 13:48

Ha már esetlegesen Bayern - Barca. Ebben a párharcban kinek szurkolnátok? :mrgreen: Bár a szurkolás szó kicsit erős, de értitek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 19., szerda 13:43

Szerintem a City túl, a barca meg alul volt becsülve...A katalánok voltak nálam a továbbjutás esélyesei, főleg Agüero kidőlésével. Persze nem ilyen eredménnyel, de egy hülye mozdulat elég ehhez. Tényleg baromság egyébként ez a 11-es+piros lap kombó, remélhetőleg eltörlik a francba.

Egyébként nem feltétlenül rossz nekünk, hogy a barca jutott tovább, talán nekünk jobban fekszenek a katalánok, mint mondjuk a city, ha egyszer szembe jönnek még. De inkább kapják csak meg a Bayernt, legyen esélyük visszavágni! :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 19., szerda 13:35

Nem ájul(t) el senki a Barcától, te voltál elájulva a Citytől. A tavalyi Bayern-Barca párharchoz hasonló, egyértelmű City fölényt jósoltál. "...nincs az az isten, hogy ne az angolok menjenek tovább..." Úgy látszik van.
:lol: :lol: :lol:
Valami nekem is rémlik :D
Egyébként ha már bíró....a kiállítás jogos volt,a tizenegyes nem,a lesgól meg nem volt les...úgyhogy nem mondanám hogy e tekintetben a barca felé billent volna a mérleg...
Pellegrini meg elbaszta,vagy neki kellett volna ugrani a barcanak odahaza,ha meg kontrázni akart volna,akkor ahhoz sokkal gyorsabb,labdabiztosabb játékosokat kellett volna nevezni...(ha van ilyen).
Ez a párharc eldőlt...ezt még sztm a legvérmesebb city szurkerek is tudomásul vették már...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 19., szerda 13:28

'shutterisland írta:azt valóban hülyeség lenne állítani, hogy eldőlt, mert a pontrúgásoknál még mindig veszélyesebbek, plusz ha jól tudom, aguero visszatér, míg demichelis csak a lelátóról nézi a meccset, szóval a kezdőjük is erősebb lesz, mint most volt.
gólt szinte biztos, hogy fogunk kapni, két meccset a city ellen kapott gól nélkül lehozni szinte lehetetlen.

viszont jó csapat nem esik ki idegenben 2-0-ra megnyert meccs után, szóval azért nekünk sem illene. :)
valami 1-1 szerű eredményt el tudok képzelni, harmatos meccsen.
Az egyetlen esélye a Citynek az 1-3as eredmény,azért az nem fog összejönni...a barca hazai pályán egy gólt minimum lő,szóval a Citynek legalább 3 gól kell...ez már eldőlt,mindenesetre nincs más választásuk mint nekünk tavaly a dortmund ellen,sípszó után ami a csövön kifér.Egy nagyarányú Barca győzelem is lehet a vége,jó meccs lesz a visszavágó a semleges nézőknek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 19., szerda 13:13

'shutterisland írta:azt valóban hülyeség lenne állítani, hogy eldőlt, mert a pontrúgásoknál még mindig veszélyesebbek, plusz ha jól tudom, aguero visszatér, míg demichelis csak a lelátóról nézi a meccset, szóval a kezdőjük is erősebb lesz, mint most volt.
gólt szinte biztos, hogy fogunk kapni, két meccset a city ellen kapott gól nélkül lehozni szinte lehetetlen.

viszont jó csapat nem esik ki idegenben 2-0-ra megnyert meccs után, szóval azért nekünk sem illene. :)
Hogyne dőlt volna el? Két meccsen oda-vissza simasika. Borítékolva volt. Mondjuk azt hittem legalább egy gólra jók lesznek, de erőtlen ez a City.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 19., szerda 13:07

azt valóban hülyeség lenne állítani, hogy eldőlt, mert a pontrúgásoknál még mindig veszélyesebbek, plusz ha jól tudom, aguero visszatér, míg demichelis csak a lelátóról nézi a meccset, szóval a kezdőjük is erősebb lesz, mint most volt.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 19., szerda 12:43

Gali írta:
dzsi91 írta:
De nem kell itt elájulni a Barcától, semmi extrát nem csináltak, ezt a City vesztette el, a 11esig nem sok sót ettek meg...A barca ellen nem kell taktikázni, nekik kell menni izomból aztán had szóljon...
Nem ájul(t) el senki a Barcától, te voltál elájulva a Citytől. A tavalyi Bayern-Barca párharchoz hasonló, egyértelmű City fölényt jósoltál. "...nincs az az isten, hogy ne az angolok menjenek tovább..." Úgy látszik van.
:lol: :lol:
Nem ártana elolvasni a többi hozzászólásomat is...Igen amennyiben a City a saját játékát felvállalja,szóval ha a Manchester City van a pályán akkor szerintem egyértelmű City fölény lett volna, de Pellegrini borított mindent ezzel a beszari variálásával(amit róla nem gondoltam volna,hogy ilyen "buta")...Ezt leírtam meccs előtt is,ha beszarva variálva állnak fel,kikapnak. A Barca koncentrált volt és rutinos, jó meccset játszottak de lehet,hogy ha nincs a tizi akkor 0-0 marad. A legtöbb semleges is esélyesebbnek tartotta a Cityt az előzetesen látottak alapján, még a barcások is, tegnap este "meglepetés" született, most nem kell úgy csinálni mintha olyan nagy lehetetlenséget jósoltak volna sokan.A nincs az az isten mondatok meg amolyan költői túlzások,régóta nézek focit,tudom ,hogy van az az isten, egyszerűen a City esélyesebb volt, a barca nyert.Tavaly a barca esélyesebb volt,a Milan nyert, na bumm :D

Vagy hogy is szoktátok mondani? Tegnap a City úgy 70-80%on lehetett, ha feltudtak volna pörögni akkor nincs számukra ellenfél.A Manchester City-t csak a Manchester City tudja megverni... :lol:

Meg azért van még 90 perc, és a fociban bármi megtörténhet... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 19., szerda 12:36

Nincs miért bírózni most, a barca ellen is születtek rossz döntések.
Azaz van amiért, mert mostanában úgy látom luxuscikk lett a normális bíró még a legmagasabb szinten is. Komolyan hívják vissza Collinát, oldalvonalról fotelből jobban lefújná mint ez a sok vakegér.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 19., szerda 12:33

a sírás kerülget, én kiégtem mára.

egy hungarokatalán véleménye szerint a 11es már csak azért is volt jogos (független attól, h ő is beismeri, h pár centivel a 16oson kívül történt), mert messi egy az egybe vitte volna a kapusra a labdát és biztos, h gólt lőtt volna. tehát szerinte így jogos a 11es akkor is, ha tudja, h kint volt.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 19., szerda 12:02

elképesztő egyébként, hogy egy olyan edző mint pellegrini az évek során nem képes tanulni abból, hogy a barcát sokkal könnyebb tamádással megverni mint védekezéssel. komolyon eszem megáll.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 19., szerda 11:45

Még van hátra 90 perc, és ha egy kis esze is van Pellének akkor tanult a tegnapi meccsből... Amennyire tavaly 2-0-ról tovább ment a Milan ellen a Barca, ùgy bármi megtörténhet. Persze erre kevés az esély, de van...

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2014. február 19., szerda 11:42

dzsi91 írta:
De nem kell itt elájulni a Barcától, semmi extrát nem csináltak, ezt a City vesztette el, a 11esig nem sok sót ettek meg...A barca ellen nem kell taktikázni, nekik kell menni izomból aztán had szóljon...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 19., szerda 11:14

Azt tegyük hozzá,hogy bár Pellegrini gyávább taktikát választott a megszokottnál, viszont a barca (szerintem), idei magához képest jól presszionált,és pillanatok alatt szerezték vissza a labdát a Citytől.
Azért ez érdem, nem kell beállítani úgy a meccset,mintha mi semmit nem csináltunk volna.
Valamiért csak nem tudott a City csak a meccs végén szöglethez jutni, fejpárbajokat is többet nyertünk,ezek a magas koncentrációnak köszönhetőek.
Persze más lehetett volna,ha a City kijön és felvállalja a játékát,de abban benne van,hogy nem nyernek,mert azért kontrából mi sem vagyunk gyengék annyira,ha terület van Messiék előtt,akkor pikk pakk helyzetbe tudnak kerülni,lásd a kiállításos szituáció.
Szóval Pelle választhatott volna egy köztes megoldást, de ez már utólagos okoskodás, a lényeg,hogy itt a City 11 emberrel nem tudott mit kezdeni velünk (mi se, de szerintem a 0-0 nekünk jobb eredmény,mint nekik), egyszerűen meg voltak fojtva. Kár hogy tőlünk ilyen presszinget ma már elvétve látok, koncentrációról nem is beszélve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 19., szerda 10:40

Anthony írta: Pedig játszott nem egy meccset Spanyolországban ellenük, láthatta a Mourinho féle classicokat, meg láthatta az Ancelotti félét is...erre előjön egy ilyennel. Hihetetlen..
Pont ez volt a baj ,hogy látta...Szinte egy az egyben kopizni próbálta a Mourinho taktikát, csak hát ahogy a Real-nak úgy a Citynek sem kenyere ez a fajta foci (az már más kérdés ,hogy a madid az évi 20 klasszikó alatt ráérzett)...

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 19., szerda 10:19

A 11-eshez: KATT. Ezzel védekeznek a troll footballon.

A piros egyébként jogos volt, az első félidőben kaphatott volna egy tizit a Barca, a másodikban meg elvettek egy szabályos gólt. Nem érzem jogosnak ezúttal a felháborodást, bár azt is megértem, hogy divat fikázni minden helyzetben a Barcelonát. Ha valaki megérdemli a kritikát, akkor az Pelle és a City. Mondogatták, hogy nem adják fel az elveiket, ehhez képest olyan taktikával és felállással mentek ki, amilyenben idén még egyszer sem.

De tényleg felesleges foglalkozni a többiekkel. Egyelőre a Real Madrid versenyben van, és nem érzem úgy, hogy bármelyik csapat ellen esélytelenek lennénk. Azt meg csak remélni tudom, hogy összejön a 8 között egy Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona; Borussia Dortmund, Bayern München; Chelsea, Manchester United; PSG nyolcas.

Vissza: