Ugyanez a véleményem... Csabi hozzászólását én kritizáltam a fórumon és ahogy az a hozzászólás az én kritikám is őfelé eltűnt...tibi18 írta: Hát ez megint csodás hozzászólás, hozzáállás.. Mi köze ennek a meccsnek Mouhoz?! Tán nem volt meg a lehetőség arra, hogy elverjük ezeket... Párán elgondolkodhatnának, hogy miket írogatnak.. vagy eltakarodhatnának a fórumról.. Szánalmas a hozzáállás pár embernél és ezt ráadásul kék színű felhasználói minősítéssel.. Ez is szégyen nem csak a meccs, vagy az idény...
Undorító volt (igen egy kulturált ember maximum ilyet ír le amihez a nevét is adja) a játékosok viselkedése a meccs végén főképp... lásd Ronaldo rugdosódása stb stb... de Csabi, Press (kék színű névvel tehát ők elvileg a honlap valamilyen értelemben vett szerkesztői) írományai ugyanolyan szintűek voltak. Ezeknek a "szurkolóknak" nem ez a foci való... amit "fehér balett"-nek nevezünk (amit Figo és Zidane stb.) annó játszott hozzájuk nem is méltó.
Manolo véleményformálása áll hozzám legközelebb , de hosszabban már ki sem fejtem hiszen a kritikámat Csabi felé is rögtön törölték...
Hala Madrid továbbra is! Jose köszönjük az eddigi munkádat a továbbiakban mással képzeljük el a munkát!
(Ilyen elköszönés illik a királyi gárdához az úriemberek klubjához!) Szégyellje magát mindenki aki nem tudja visszafogni magát.