Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 23:42

Realista24 írta:
R.M.C.F írta:
nem is vitatom hogy jó. kb mint 40 másik európai játékos a posztján. volt még 1 másik felcopott francia a neve nem ugrik be, talán jobb bekk? kettőjüket nyalták fel magasan mostanában
Debuchy.
Mindkét játékos kiváló kiegészítő lehetne egy neves klubban.
kiegészítő. igen. nem több. a speaker nem erre utalt. a túlzás ott volt nem itt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 18., kedd 23:34

attraktívabb meccset vártam elöljáróban, de azzal, hogy pelle kolarovot nevezte ki balszélsőnek nasri helyett, és azzal, hogy tata egy szélső helyett plusz egy középpályást tolt be, várható volt, hogy nem lesz olyan sziporkázó játék, mint amit ígért az összecsapás.

mondjuk én annyiból megértem pellegrinit, hogy az otthon kapott gólok kis túlzással duplán számítanak, szerette volna okosba' lehozni, csak hát ez a city nem igazán alkalmas erre.
demichelisben csak ő tudja, mit lát, valamiért csak magával vitte a malagából, jó katona, sajnos nem lesz a visszavágón. :mrgreen:
bár a kiállítása után behozott lescott is megér egy misét, hazaadta fejmagasságban hartnak. :lol:

éreztem a csapaton, hogy félnek a kontráktól, nem mentünk fejjel a falnak, de a city-ben sem volt sok veszély a rögzített szitukon kívül.
akkor benne volt, hogy lecsorgatják 0-0-ra, aztán majd a nou camp-ban már lesz foci mind a két féltől.

összességében elégedett vagyok, hogy végre sikerült nagy meccset nyerni idegenben, hogy a világ jelenleg talán otthon legjobban játszó csapatától nem kaptunk gólt, és hogy annyira nem ültünk rá az 1-0-ra, hanem még a végén is megpróbáltuk berúgni a másodikat.

a bíró meg "csak" 3 kulcsszituban hibázott, szerintem csak egyszer a javunkra.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 23:30

R.M.C.F írta:
Marci77 írta: Jo jatekos Cabaye. Nem klasszis,de jo. Motta helyere kerulhet a kezdoben. Erosodott vele a PSG.
nem is vitatom hogy jó. kb mint 40 másik európai játékos a posztján. volt még 1 másik felcopott francia a neve nem ugrik be, talán jobb bekk? kettőjüket nyalták fel magasan mostanában
Azert nem kene mindig tulozni. Ide cserenek megfelelo lenne.(de most nem az o stilusa kell.) PSG erosodik vele,es azert pl a Citybe is elfert volna. Ha mas nrm elso szamu kp cserenek.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 23:19

R.M.C.F írta:
Debuchy.
Mindkét játékos kiváló kiegészítő lehetne egy neves klubban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 23:17

Marci77 írta:
R.M.C.F írta:Marha jó....a psg összefoglalóban azt mondja a speaker,hogy cabaye nélkül is jól megy. :lol: :lol:

mintha valami kitűnő igazi vérklasszist neveztek volna meg. Vicc.
Jo jatekos Cabaye. Nem klasszis,de jo. Motta helyere kerulhet a kezdoben. Erosodott vele a PSG.

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 23:12

R.M.C.F írta:Marha jó....a psg összefoglalóban azt mondja a speaker,hogy cabaye nélkül is jól megy. :lol: :lol:

Jo jatekos Cabaye. Nem klasszis,de jo. Motta helyere kerulhet a kezdoben. Erosodott vele a PSG.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 18., kedd 23:07

Szerintem nem kell kamutizizni, a Barca már az első félidőben lőhetett volna egy büntetőt. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 23:06

Marha jó....a psg összefoglalóban azt mondja a speaker,hogy cabaye nélkül is jól megy. :lol: :lol:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 18., kedd 23:05

Pelle, sztem sem olyan hűű de nagy edző.
próbáltam visszaemlékezni arra az évre, amikor a Real Madridnál edzősködött..
hát ott azért a Lyon elleni sima bukó meg az Alcrocón elleni szégyen az ami eszembe jut..

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 22:58

TBone írta:hogy verjem bele ottó nagy pofájába :lol: most már a meccs előtt eldőlt a továbbjutás azt mondja :lol:

ezzel a cityvel nem lehet bekkelni, ahhoz nem elég jók, nem is tudom miért ezt választotta pelle. bár az első félidőben ha náluk volt a labda, akkor se tudtak vele mit kezdeni. nagy 0.

leverkusenbe vajon volt sorbaállás ibra mezéért?

1.barcás,tehát nagy a pofája,még egy ideig,és remélhetőleg 30 éven át kuss.
2. pelle nem egy nagy edző....csak azt hiszik,mert a barca ellen nekik mert menni,amúgy nagymálna volt sz egész.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 18., kedd 22:52

Na amitől "tartottunk" (vagy mégse :mrgreen: ) bekövetkezett...
Pellegrini nekiállt "buzizni" mint a barca ellen a csapatok nagy százaléka.Esélyesebbnek tartottam a Cityt, amennyiben a saját játékukat játszva nekirontanak a barcának, de így becsinálva,semmi harciasság, szinte semmi előre játék, még csak ívelgetni sem próbáltak csak a végén.A Barca meg köszönte szépen és rutinos BL rókaként lehozta a meccset,nem játszottak kifejezetten jól de rosszul se, bőven megérdemelt volt ez.Demichelis meg... :lol: szerintem a világon mindenki a fejét fogta amikor meglátta a kezdőben,csak egy ember nem és az pont az edző.

Ahogy már írtam madridista szemszögből minden jó, a barca megy Sociedadba hétvégén, meg hát azért nem b csapattal fognak kiállni a visszavágóra a City ellen...úgy látszik a meglepetés holnapra marad :mrgreen: GoGunners :salute: :lol:

Legszebb öröm a káröröm de ha az eszünkre hallgatunk természetesen meneteljen a barca legalább az elődöntőig ne pihengessenek. :agree:

A visszavágón a Citynek nincs mese, semmi taktikázás előre előre és előre,akár ki is tömheti őket a barca, de ígya meg Pelle amit kikevert magának... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 22:51

PSG meccs osszefoglalojabol meg amit lattam,az jott le higy Ibra szep zsugakat osztott. Maxwellel meg ketten megoldottak a szelen ha akartak.
Azert jo az oreg a haznal..

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 22:47

Kamiu tizenegyes ide vagy oda,a barca rátudta erőltetni a stilusát a cityre,a meccs képe alapján az elejétől a végéig.Idegenben.Így meg nem lehet nagy dolgokat álmodni.Azaz lehet,álmodni,de megvalósítani nem.
Már csak azt nemtom hová tűntek azok,akik egész héten azt zengték hogy a barca ki lesz tömve... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. február 18., kedd 22:46

torjack írta:ja. nem is értem, hogy nem tudta Messit levenni a pályáról, hisz ő is argentin
a labarol vette csak le, aztan azzal egyutt magat is a palyarol. legalabb a visszavagon nem kezd.
rossz volt nezni az elso felidot, botrany volt a kezdo is, Dzeko negyed ora alatt veszelyesebb volt a kapura, mint Negredo elotte.
a barca meg 10 emberrel se tudott mit kezdeni, csak amikor mar teljesen fellepett a city a barca kapujaig. amugy a city is egy rakas hulladek volt.

a studio meg egy vicc, még reagalni se erdemes ra.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 18., kedd 22:45

Remy írta:Ez a meccs tipikusan oylan volt, mint anno a BL döntő... Chelsea - Bayern. A Bayern erős volt, szépen fociztak, aztán jött a Chelsea, aki az egész szezont véve nem volt kiegyensúlyozott és erős, mégis behúzta a meccset. Ez van, ilyen a focit.
Nem, ilyen a BL. Itt kurvára nem számít a pillanatnyi forma, itt azok is rúghatnak 2-3 gólt egy meccsen, akik egész évben nem rúgnak annyit. Egy teljesen más atmoszféra a BL, itt tényleg csak azt a közhelyet lehet puffogtatni, hogy itt bármi megtörténhet. Pl amire utaltál is, a full esélyes Bayern hazai pályán, a full esélytelen Chelsea ellen, aztán tessék, tudjuk mi lett a vége.
De fel lehetne hozni a 2005-ös, őrült döntőt is.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 18., kedd 22:44

hogy verjem bele ottó nagy pofájába :lol: most már a meccs előtt eldőlt a továbbjutás azt mondja :lol:

ezzel a cityvel nem lehet bekkelni, ahhoz nem elég jók, nem is tudom miért ezt választotta pelle. bár az első félidőben ha náluk volt a labda, akkor se tudtak vele mit kezdeni. nagy 0.

leverkusenbe vajon volt sorbaállás ibra mezéért?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TBone 2014. február 18., kedd 22:46-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 18., kedd 22:40

hehe írta:sztem pont neked/nekünk kéne pofa lapos módban nyomni, mint real drukkerek...
Jó hát a Real az más helyzet. :D
Annyi igaz, hogy mi is évek óta szerencsétlenkedünk, de ettől függetlenül a City is csak a nagy szavak klubja maradt.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 18., kedd 22:40

Sierra írta:Hagyjad már, a fifánál mindenki arra feszül, hogy minél több meccset manipuláljanak, hogy dőljön a moné. A korrupció melegágya az a fos szervezet. Szánalom ami ott (is) megy évek óta.
Erre próbáltam célozni ezzel a szövegrésszel:
hogy pont attól futball a futball, hogy a bírók tévednek és tévedéseik nagyban befolyásolhatják a meccset ezzel egy új fordulópontot biztosítva.
Csak én nem akartam így kimondani, de örülök, hogy te megtetted. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2014. február 18., kedd 22:40-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 18., kedd 22:40

Barca ide vagy oda, aki idén figyelemmel követte a City és a Barca meccseit is, az nem mondta azt, hogy a barca lesimázza. Bl-ide vagy oda, a City szépen és eredményesen focizott, míg a barcánál védelmi gondok, meg úgy összességében semmi nem működött igazán jól.

Ez a meccs tipikusan olyan volt, mint anno a BL döntő... Chelsea - Bayern. A Bayern erős volt, szépen fociztak, aztán jött a Chelsea, aki az egész szezont véve nem volt kiegyensúlyozott és erős, mégis behúzta a meccset. Ez van, ilyen a focit.

City továbbjutást vártam, hát nem lesz... Barca majd megkapja az olympiakos - MU győztesét, aztán már a 4 között vannak :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. február 18., kedd 22:44-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 22:39

Amugy demikkelisz argentin nem?

ja. nem is értem, hogy nem tudta Messit levenni a pályáról, hisz ő is argentin!

Raisen után szabadon :mrgreen:

Vissza: