Na amitől "tartottunk" (vagy mégse

) bekövetkezett...
Pellegrini nekiállt "buzizni" mint a barca ellen a csapatok nagy százaléka.Esélyesebbnek tartottam a Cityt, amennyiben a saját játékukat játszva nekirontanak a barcának, de így becsinálva,semmi harciasság, szinte semmi előre játék, még csak ívelgetni sem próbáltak csak a végén.A Barca meg köszönte szépen és rutinos BL rókaként lehozta a meccset,nem játszottak kifejezetten jól de rosszul se, bőven megérdemelt volt ez.Demichelis meg...

szerintem a világon mindenki a fejét fogta amikor meglátta a kezdőben,csak egy ember nem és az pont az edző.
Ahogy már írtam madridista szemszögből minden jó, a barca megy Sociedadba hétvégén, meg hát azért nem b csapattal fognak kiállni a visszavágóra a City ellen...úgy látszik a meglepetés holnapra marad

GoGunners
Legszebb öröm a káröröm de ha az eszünkre hallgatunk természetesen meneteljen a barca legalább az elődöntőig ne pihengessenek.
A visszavágón a Citynek nincs mese, semmi taktikázás előre előre és előre,akár ki is tömheti őket a barca, de ígya meg Pelle amit kikevert magának... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams