Amugy demikkelisz argentin nem?
ja. nem is értem, hogy nem tudta Messit levenni a pályáról, hisz ő is argentin!
Raisen után szabadon

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 22:39
Amugy demikkelisz argentin nem?
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. február 18., kedd 22:39
A PSG pl. tudott ésszel építkezni, van erre is jó példa. Ez az amikor vesznek tucatnyi ügyes focistát, de Negredoval meg Navassal nincs BL esélyes csapat, ennyi. A mai meccsen egyébként egy döntetlen azért bennük volt, de elszúrták. Nameg egy komoly csapatban Demichelis nem játszhat ez alapszabály. Van még mit érniük, mondjuk ennél a kezdettől fogva beszari hozzáállásból aligha lehetett volna továbbjutás. Én csak azt sajnálom, hogy nem tették nehézzé a továbbjutást a Barcelonának, nem is baj ha mennek még pár kört, csak jobban meg kéne őket izzasztani, hadd hulljanak a pontok a bajnokságban.Nekem is ez jár a fejemben. De szerintem ez várható volt. Az ultra optimisták hittek csak abban, hogy majd megcsapják a barcát, a realitás sima barca továbbjutást sugallt szerintem. Meg ennyit az összevásárolt fosh Mencseszter szitiről, egy forintot nem ér ez a csapat, se most, se 10 év múlva. Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 22:38
az. argentin, hogy fene a belitAmugy demikkelisz argentin nem? Akkor meg is van, felidoben az isten raszolt h jo lenne ha csinalna valamit, mert nem nagyon tudnak mit kezdeni a csapataval.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 18., kedd 22:37
juj, ez fájt.hehe írta:brazilok vagyunk,
elfocizgatunk,
megcsináljuk a kényszerítőt,
lefektetjük a köcsög védőt.
eltesszük a kapus alatt,
oszt megyünk a faszba haza.
(vébére rendes dalokkal készülök, annyi gólt fogunk baszni)
L.Miki írta:miszerint vannak olyan emberek a FIFA tagjaiban, akik úgy vélik,
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 22:36
sztem pont neked/nekünk kéne pofa lapos módban nyomni, mint real drukkerek...Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 18., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 18., kedd 22:33
Nekem is ez jár a fejemben. De szerintem ez várható volt. Az ultra optimisták hittek csak abban, hogy majd megcsapják a barcát, a realitás sima barca továbbjutást sugallt szerintem. Meg ennyit az összevásárolt fosh Mencseszter szitiről, egy forintot nem ér ez a csapat, se most, se 10 év múlva. Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.torjack írta:Ennyit a korábban prognosztizált sima shitty továbbjutásról
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 18., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 18., kedd 22:32
Még jó, hogy nem volt kezdő különben már öt góllal mennének.R.M.C.F írta:neymar továbbjutást hozott.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 18., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 18., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 18., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 22:30
nem kell.torjack írta:Gyufát el ne felejtsdén csak csepegtetem az olajat.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 22:30
Hát még a jutyu videokon is mi vitak mennek,hogy les volt vagy nem,hogy volt kontakt vagy nem...Pedig meglehetne csinálna nem állna sokat a játék, vagy ha mégis akkor meg többet hosszabbít a bíró meccs végén. Több izgalom is lenne. :)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 22:29
Gyufát el ne felejtsdén csak csepegtetem az olajat.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem