A PSG pl. tudott ésszel építkezni, van erre is jó példa. Ez az amikor vesznek tucatnyi ügyes focistát, de Negredoval meg Navassal nincs BL esélyes csapat, ennyi. A mai meccsen egyébként egy döntetlen azért bennük volt, de elszúrták. Nameg egy komoly csapatban Demichelis nem játszhat ez alapszabály. Van még mit érniük, mondjuk ennél a kezdettől fogva beszari hozzáállásból aligha lehetett volna továbbjutás. Én csak azt sajnálom, hogy nem tették nehézzé a továbbjutást a Barcelonának, nem is baj ha mennek még pár kört, csak jobban meg kéne őket izzasztani, hadd hulljanak a pontok a bajnokságban.Nekem is ez jár a fejemben. De szerintem ez várható volt. Az ultra optimisták hittek csak abban, hogy majd megcsapják a barcát, a realitás sima barca továbbjutást sugallt szerintem. Meg ennyit az összevásárolt fosh Mencseszter szitiről, egy forintot nem ér ez a csapat, se most, se 10 év múlva. Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.

Bajnokok Ligája
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az. argentin, hogy fene a belitAmugy demikkelisz argentin nem? Akkor meg is van, felidoben az isten raszolt h jo lenne ha csinalna valamit, mert nem nagyon tudnak mit kezdeni a csapataval.

félidőben nem az isten szólt rá, hanem a saját agya, hogy system override, túl sok a gondolkodás, az "okosba" a lelátóra baszott labdák után elfáradt a drágám.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nehéz függetleníteni attól a befújt tizitől, ami nem volt az, a piros viszont jogos volt,így szerintem anélkül is bedaráltuk volna őket,és rúgtunk volna gólt.
Ez a city nagy csalódás volt, mert semmit nem akartak csinálni,legalábbis,keveset tettek érte.szerintem
Ez a city nagy csalódás volt, mert semmit nem akartak csinálni,legalábbis,keveset tettek érte.szerintem
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
juj, ez fájt.hehe írta:brazilok vagyunk,
elfocizgatunk,
megcsináljuk a kényszerítőt,
lefektetjük a köcsög védőt.
eltesszük a kapus alatt,
oszt megyünk a faszba haza.
(vébére rendes dalokkal készülök, annyi gólt fogunk baszni)

L.Miki írta:miszerint vannak olyan emberek a FIFA tagjaiban, akik úgy vélik,

Hagyjad már, a fifánál mindenki arra feszül, hogy minél több meccset manipuláljanak, hogy dőljön a moné. A korrupció melegágya az a fos szervezet. Szánalom ami ott (is) megy évek óta.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én a barca továbbjutásának jobban örültem volna, mint a cityének, HA a city tudott volna most tartani egy 0-0t, a barca tartalékolt volna a visszavágón, és azon kellett volna kiadniuk mindent magukból. így most figyelhetnek teljesen a ligára, szerencse, hogy valszeg nekünk sem kell a schalke ellen majd kisajtolnunk magunkból mindent.
kösz demichelis
(és pellegrini a fos taktikájával, mert tudott azért a city 10 emberrel is támadni)
kösz demichelis

- hehe
sztem pont neked/nekünk kéne pofa lapos módban nyomni, mint real drukkerek...Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ezt a meccset nem a barcelona nyerte meg hanem demikkelisz vesztette el.
Amugy demikkelisz argentin nem? Akkor meg is van, felidoben az isten raszolt h jo lenne ha csinalna valamit, mert nem nagyon tudnak mit kezdeni a csapataval.

Amugy demikkelisz argentin nem? Akkor meg is van, felidoben az isten raszolt h jo lenne ha csinalna valamit, mert nem nagyon tudnak mit kezdeni a csapataval.
Nekem is ez jár a fejemben. De szerintem ez várható volt. Az ultra optimisták hittek csak abban, hogy majd megcsapják a barcát, a realitás sima barca továbbjutást sugallt szerintem. Meg ennyit az összevásárolt fosh Mencseszter szitiről, egy forintot nem ér ez a csapat, se most, se 10 év múlva. Lassan 4 éve építkeznek, de azon a mákos PL címen kívül nagy nullák.torjack írta:Ennyit a korábban prognosztizált sima shitty továbbjutásról
Hart nem akart nagyobb terpeszbe lenni bakker???
mit keres egy ilyen a BLben, te uramatyám.....
0-1 még jó lehetett volna a Citynek, mert tudnak támadni és akkor BArcelonában támadniuk kellett volna és nem ilyen ratyi valamit adtak volna elő... abból érdekes dolgok is lehettek volna, de így már esélytelen a City, ezt jól elbacták... ilyen ratyi gólt....
mit keres egy ilyen a BLben, te uramatyám.....

0-1 még jó lehetett volna a Citynek, mert tudnak támadni és akkor BArcelonában támadniuk kellett volna és nem ilyen ratyi valamit adtak volna elő... abból érdekes dolgok is lehettek volna, de így már esélytelen a City, ezt jól elbacták... ilyen ratyi gólt....
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még jó, hogy nem volt kezdő különben már öt góllal mennének.R.M.C.F írta:neymar továbbjutást hozott.

- hehe
brazilok vagyunk,
elfocizgatunk,
eltesszük a kapus alatt,
(vébére rendes dalokkal készülök, annyi gólt fogunk baszni
)
elfocizgatunk,
eltesszük a kapus alatt,
(vébére rendes dalokkal készülök, annyi gólt fogunk baszni

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
bejött neymar, el is intézték a meccset. problem?

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nulla - kettő.
ennyi volt.
Ja, jó ez a City.
ennyi volt.
Ja, jó ez a City.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
neymar továbbjutást hozott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ennyit a korábban prognosztizált sima shitty továbbjutásról

- hehe
nem kell.torjack írta:Gyufát el ne felejtsdén csak csepegtetem az olajat.
már minden megvan hozzá

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát még a jutyu videokon is mi vitak mennek,hogy les volt vagy nem,hogy volt kontakt vagy nem...Pedig meglehetne csinálna nem állna sokat a játék, vagy ha mégis akkor meg többet hosszabbít a bíró meccs végén. Több izgalom is lenne. :)

Ugyan úgy menne a vita álláspontól függően,nem változna semmi...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Gyufát el ne felejtsdén csak csepegtetem az olajat.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyrészt: ha annyira beszeretnék vezetni, már megtették volna. Korábban sem voltak tökéletesek a bírói ítéletek mégsem avatkoztak bele, hogy akkor videóbíró. Akkor ezután miért tennék?Sierra írta:Aztán mégis miből gondolod, hogy nem? Miért vagy ilyen biztos ebben?
Másrészt: Ezen indok az elsőből indul ki, miszerint vannak olyan emberek a FIFA tagjaiban, akik úgy vélik, hogy pont attól futball a futball, hogy a bírók tévednek és tévedéseik nagyban befolyásolhatják a meccset ezzel egy új fordulópontot biztosítva.
Személy szerint támogatom a videóbírót, de nekem ebbe nincs bele szólásom, és véleményem szerint (ami lehet, hogy téves, sőt remélem) még várnunk kell arra, hogy videóbírót vezessenek be... vagy egyáltalán nem is fognak.