ez a spanyol csapat,ezzel a taktikával és felállással nehezen fog nyerni,szerintem TÖK esélytelenek.Legalább nyerne vb-t![]()
A csoportból jussanak ki....aztán beszéljük,ott is izzadni fognak.....majd meglátod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 21:18
ez a spanyol csapat,ezzel a taktikával és felállással nehezen fog nyerni,szerintem TÖK esélytelenek.Legalább nyerne vb-t![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 18., kedd 21:16
Vagy szólni VDB-nek, hogy Messit kéne spanyolosítani... Legalább nyerne vb-tR.M.C.F írta:morientes írta:No offense de milyen spanyol futballisták vannak csak ezen a meccsen mind a két oldalon....VdB meg csinál belőlük "válogatott címen egy nagy rakás szart...
Igen,a "barca foci" messivel jó,nélküle sokat nem ér.....VDb -nek kellene szólni,hogy messi nem spanyol.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 21:13
Hát de tényleg,az a Negredo aki hozzánk nem fért be,miket megcsinál...Igen,a "barca foci" messivel jó,nélküle sokat nem ér.....VDb -nek kellene szólni,hogy messi nem spanyol. :lol: :lol: :lol:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 21:07
morientes írta:No offense de milyen spanyol futballisták vannak csak ezen a meccsen mind a két oldalon....VdB meg csinál belőlük "válogatott címen egy nagy rakás szart...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 20:34
TBone írta:Hurka gyurka ismét fogalmatlankodik a studióban. öröm nézniszerintem ebben a meccsben minden benne lehet, de messi ugyis makkol 1-2-t pár szokásos "leszerelnék, de pont ugy pattan a labda, hogy előtte marad"-ból, u h túl sok örömöm nem lesz ma
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 20:33
addigra kiderül, hogy amúgy gündögan, pogba és suarez is katalán saját neveléshehe írta:
Nem fog. Majd ha kimegy xavi,iniesta és messi.....onnantól lesz lecsó megint.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 20:31
addigra kiderül, hogy amúgy gündögan, pogba és suarez is katalán saját nevelésR.M.C.F írta:mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok
Nem fog. Majd ha kimegy xavi,iniesta és messi.....onnantól lesz lecsó megint.
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. február 18., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 20:28
mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 20:28
hagyd már el a fórumot a hülyeségeddel, tényleg elhiszed, hogy a city csinál egy tavalyi bájernmüntyent? még ők se tudnák megismételni, ráadásul messi nem is sérült, mint tavaly.mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok
HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 20:26
Várjál, kaszinósgyuri most ecseteli, hogy masch mekkora playacsababarca írta:ziro4vr írta:demicseliszazért előnyt nem kéne adni a katalánoknak
Piqué-Masch kettőshöz mérve nem tragédia
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 20:24
ziro4vr írta:demicseliszazért előnyt nem kéne adni a katalánoknak
HozzászólásSzerző: mesqueunfan » 2014. február 18., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 18., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 19:49
'shutterisland írta:vv - alba,masch,pique,alves - busq,xavi,iniesta - cesc,messi,alexis.
úgy látom, egyértelmű, meg akarja szállni a középpályát tata.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 18., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 18., kedd 19:44
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem