mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok
Nem fog. Majd ha kimegy xavi,iniesta és messi.....onnantól lesz lecsó megint.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 20:28
mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 18., kedd 20:28
hagyd már el a fórumot a hülyeségeddel, tényleg elhiszed, hogy a city csinál egy tavalyi bájernmüntyent? még ők se tudnák megismételni, ráadásul messi nem is sérült, mint tavaly.mesqueunfan írta:ez az a meccs, amikor a barcelona legnagyobb korszaka lezárulhat... örülök, mert kb. 3 év óta az első alkalom, hogy igazi meccshangulatban vagyok

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 18., kedd 20:26
Várjál, kaszinósgyuri most ecseteli, hogy masch mekkora playacsababarca írta:ziro4vr írta:demicseliszazért előnyt nem kéne adni a katalánoknak
Piqué-Masch kettőshöz mérve nem tragédia
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 18., kedd 20:24
ziro4vr írta:demicseliszazért előnyt nem kéne adni a katalánoknak
HozzászólásSzerző: mesqueunfan » 2014. február 18., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 18., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 18., kedd 19:49
'shutterisland írta:vv - alba,masch,pique,alves - busq,xavi,iniesta - cesc,messi,alexis.
úgy látom, egyértelmű, meg akarja szállni a középpályát tata.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 18., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 18., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 18., kedd 19:26
Hát, ha kilenctől lesz a meccs akkor még várnék ezzel a kijelentésselrealistahuni írta:Most nézem kik lesznek a city kezdőbe.
Hávidzsí-Demichelis-Kolarov, elől meg Negredo és Dzeko. Így mezőnyben nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 18., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 18., kedd 19:19
szerintem meg ha valamikor, ma jól jöhet az öreg xavi. ha neki ront a barca abból nem fog sok jó kisülni. a tippem egyébként hogy messi ma nagyot fog hozni (de merész vagyokGT37 írta: Egyébként a legtöbb helyen azt írják, hogy Xavi, Iniesta és Cesc is kezdeni fog...Nem igazán örülnék neki, nem arra kellene hajtani, hogy minél többet birtokoljuk a labdát, aztán csak kihúzzuk majd döntetlennel... Nekik kéne rontani, mint az állat. Fabregas-Busquets-Iniesta, Alexis-Messi-Pedro, Neymar meg jönne csereként - ez lenne talán a legjobb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 18., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 18., kedd 18:47
Realista24 írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 17:37
Most írnék egy jelzőt, de akkor magamat kéne kitiltanom.“I didn’t realise until about five years ago that Manchester had two teams,” said Alves.
“Of course Manchester United have been one of the most famous and successful clubs in Europe for many years – but I thought they were the only one.
“When Manchester City got new owners and started buying some of the best players in Europe everybody knew who they were – but until then I must be honest I didn’t know about them.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 18., kedd 14:35
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 18., kedd 14:34
Tuti kezdő lesz. Előzetesen Fabre-t és Ini-t is ígérik. Kell is az erős, labdabiztos középpálya. Ha a City valamihez nem szokott hozzá, az a labda kergetése. Kit tudja, hogyan reagálnak rá és nem e zavarodnak össze tőle.dzsi91 írta:Xavi-t nagyon szeretném ,hogy a pályán legyen, ő egy nagyon fontos eleme lehet annak,hogy este vigyorral az arcomon aludjak el
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 18., kedd 12:49
Hát annak sokan örülnénkmorientes írta:Én ilyet nem mondtam...én sem szorítok sem a barcanak,sem a burnuszosoknak.Egy 6-6-os döntetlen,2-3 piros mindkét oldalon,egy kis pofozkodás Alves vs Zabaleta,(igazi brazil-argentinEz így van de szorítson a barcának akinek 7 anyja van... :D),és nem fogok unatkozni az este....
(délután)
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem