Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 9., vasárnap 7:39

nekem max 30percek vagy fél félidők mennek el történés nélkül..természetesen, amikor vesztésre állok :-@

közben 2. szezonban jól megy a Rayoval, egy ideig vezettem is a tabellát és ennek (gondolom én) eredményeként jönnek is a felkérések nagyobb európai csapatoktól, akik rosszul teljesítenek, mint pl Everton. Szeretnék sokáig itt maradni a Rayonál, (kb míg bl-t nyerek szal 15év minimum :mrgreen: ) de azért elmentettem egy új fájlra, hogyha megunnám a Rayot akkor átmegyek az Evertonhoz :mrgreen: sose lehet tudni
[FIFA WORLD]

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 8., szombat 22:37

semmi sem történt, a komolyabb meccseket olykor fontosabb eseményeken nézem, szóval nem is kulcsfontosságún. talált egy gólt, ha máshogy nem megy (az újratöltést megnyertem :mrgreen: ).

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 8., szombat 18:01

Munki_ írta::mrgreen: ilyet láttatok már? :lol: rendesen bebugolt szegényke, egyszer csak nézem, hogy mennyi van a meccsből és 0-1, wut?... a gólt nem lehet megnézni és persze, hogy a juve ellen. :D ha nem a bajnoki címért menne a játék, nem is érdekelne, de azért ezt nehogy már ne töltsem vissza. :mrgreen:
nem történt semmi vagy csak kitörölte az eseményeid a meccs végére? :hmmm:

hasonlót se láttam ^^
[FIFA WORLD]

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 7., péntek 18:18

Durván nagy Messi fan lehet a FM 14 tervezői között. :D
Hatodik szezonban Ronaldo 54 meccsen 51 gólt rúgott, Messi 24 gólt. Naná, hogy megint Messi nyert. :lol:
1 év kivételével mindig Messi lett az aranylabdás.

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 7., péntek 17:56

:mrgreen: ilyet láttatok már? :lol: rendesen bebugolt szegényke, egyszer csak nézem, hogy mennyi van a meccsből és 0-1, wut?... a gólt nem lehet megnézni és persze, hogy a juve ellen. :D ha nem a bajnoki címért menne a játék, nem is érdekelne, de azért ezt nehogy már ne töltsem vissza. :mrgreen:

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 1., szombat 23:00

Közben szép lassan nekivágok a 2. szezonnak a Rayonál. Nyáron sikerült lejárt szerződési játékosokat elcsábítani magamhoz meg edzői stábot hatra bővíteni :mrgreen: Idén bármi áron, de ott kell legyek a top 5-ben. Taktikát is váltottam. Érdekesen néz ki, de feljebb kellett toljam azt egy embert mert olyan üres volt nélküli a kp-m, hogy csak na.
Taktika

1 évvel ezelőtt úgy ültem le a csapat kispadjára, hogy pénz az nem volt semmire, fizetési keret ~900.000/hó volt és a játékosok olyan 1.200.000/hó-t kaptak így is. Sajnos a 2. szezonnak úgy ugrok neki, hogy fizetési keret 590.000/hó, de csak 480.000/hó-t fizetek...szóval elég nagy mértékben tudtam csökkenteni a játékosok fizetésén és ez NEM ment a keret rovására sőt! minőségi játékosok érkeztek. Remélem szép lassan ez azt eredményezi, hogy a klub elkezd pénzt termelni :salute:
[FIFA WORLD]

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 26., szerda 17:19

FM13
Newcastle 2013/2014

Sokat vártam ettől évtől, főleg, hogy jött az európai porond. Korábban már mutattam az érkezőket asszem. A bajnokság mint ne mondjak még simább volt mint eddig, de ott a kép lessétek meg :mrgreen: Ligakupát behúztuk,bár nem is koncentráltam rá annyira, FA-t meg teli le s***om, csak viszi az embereimet feleslegesen, de lehet egyszer jó lenne megnyerni. Igazolásoknál ez a 19 éves kis suhanc megmutatta, hogy mit is tud és nagyon sok rejlik benne. BL-re nem vagyok büszke, lehet szűk volt a keret, majd következő évben talán.

Tabella
Gyászos BL szereplés... :-@
Yassine "The Machine" Benzia
szokásos év vicce...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A két év alatt gyorsan elértem mindent, lehet, hogy váltani kellene valami másodosztályú csapatra. Ötlet? kivéve persze az angolok mert már elég volt :)
halálomig madridista leszek

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 24., hétfő 20:33

Komolyan ilyen nincs. 4-3as összesítéssel kiverjük az Anzsit a legjobb 16 között. Benítez 3-4 hét, Sissoko 4 hónap és Mbwia pedig dettó 3 hét sérülés és megkaptam azistenfiát és csapatát. :-@ :-@ :-@
De a bajnokságot megint veretlenül vezetem, összesen 5 döntetlenünk van. a Ligakupát behúztuk már.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 24., hétfő 18:30

Poénból néhány (48) magyar csapatból csináltam egy nagy magyar bajnokságot, de úgy, hogy 4 csoportra vannak osztva, az alapszakasz után jön a bajnoki rájátszás. A szabályokat, eltiltásokat, pénzt stb. mindent beállítottam, de amikor a játékban a "rules"-re megyek, akkor nem írja ki azt pl., hogy az 1. indulhat a BL-selejtezőben, a 2.-4. meg az EL selejtezőben. Minden más (betöltött) bajnokságnál kiírja, itt nem. Akkor cseszhetem az egészet? :vivo:

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. február 23., vasárnap 0:49

Rayo Vallecano S.A.D. 2009-2010, 1. szezon (fm10)

Munkanélküliként kezdtem így keveredtem a Rayo kispadjára. Időben csatlakoztam hozzájuk szóval, bari meccseket, előszezont tudtam kedvem szerint alakítani. Igazolásokat direkt nem említettem, mert pénz az természetesen nincs semmire meg fizetésekre is sokkal többet költött a csapat, mint lehetett volna szóval még azon is kellett faragja.

Amikor elvállaltam a munkát nagyon naív voltam, mert azt hittem/ gondoltam, hogy jók leszünk a legjobb ötbe kerülni és ha idén nem is, akkor jövőre simán feljutunk. Teltek a hónapok és sajnos jött az igazság, hogy egy szutyok, amit összeraktam egy kupac valamiből...csalódás lett az egész év sikerült 11. helyen végezni szerencsére!!!! Szezon közben sokkal rosszabban is álltunk. A csalódást keltő év után természetesen elszerettem volna, hagyni a klubbot, de végül úgy döntöttem, hogy vagy kirúgnak, mert nem teszek le semmit az asztalra (vezetőség elégedett a 11. hellyel) vagy ha törik ha szakad, de feljuttatom őket az első osztályba.
Tabella
Játékosok teljesítménye
Ezt sem sikerült begyűjteni

Szezon közben pedig sikerült leülnöm Ghána kispadjára....hát ez a szezon a csalódás éve. Máj. 5-ig kellett leadni a VB-re utazó keretet. (23fő) Máj. 1-én összeállítottam a keretet, sérültek ki, "legjobb" játékosok be, legyen elég játékos a megfelelő posztokra stb. Máj. 5. jön az üzenet, hogy adjam le az utazó keret névsorát. Elfogadtam, bele se néztem, hisz "4" nappal előtte állítottam össze...Az első csoportmeccs előtt kiderült, hogy a legnagyobb nevek kimaradtak és ilyen noname valakikkel van teli a válogatott...10-12 játékost cserélt ki magától...szóval le is égtünk a VB-n annak rendje és módja szerint :mrgreen:
[FIFA WORLD]

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 22., szombat 23:04

BLaZE írta:Ilyenem van megfelel? :D Jah és kihagytam, hogy rekord pontszámmal lettünk bajnokok a PL történelmében 96 egységgel, asszem a Chelsea tartotta 95-el a 04/05-ös szezonban.

Utasítátok
Köszi, mondjuk azt hittem, hogy a 14-el játszol szóval mindegy!Amúgy sem voltam egy fm guru de ezzel a 14-el alig tudok egy normális csapatot összehozni folyamatos szopóágon vagyok... :lol: Főleg a védelem, egy normális védelmet nem tudtam összehozni, botrány! :lol:

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 22., szombat 16:31

nah a nehéz sorsolás letudva, azt hittem sose lesz vége...
a bajnokságot vezetem 5 ponttal a city előtt. alakul ez :mrgreen:

Meccsek

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. február 21., péntek 14:14

Blaze dobáld csak a képeket meg a karrier frissítéseket én szívesen olvasom és naponta csekkolom a fórumot :mrgreen:

Sajnos én nem haladok olyan tempóban, mint reméltem a karrieremben..túl sok a fősuli + barátnő :angry: kevés az időm játszani fm-et, de szép lassan jön majd tőlem is egy első éves összefoglaló :D
[FIFA WORLD]

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. február 21., péntek 9:36

október vége-november baráti sorsolás. :) nekem is állandóan így csinálja, egyszerre berakja az összes nagycsapatot.

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 20., csütörtök 21:41

quick update, csak, hogy ne unatkozzatok, bár elvagyok így magamban :D Ugye BL főtáblás lettem egyből, Galata,Sporting,OM csoport simán nyerhető, meglátjuk mi lesz belőle. a döntőig meg se állok! :mrgreen:

Igazolások
meccsek

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 23:28

Ilyenem van megfelel? :D Jah és kihagytam, hogy rekord pontszámmal lettünk bajnokok a PL történelmében 96 egységgel, asszem a Chelsea tartotta 95-el a 04/05-ös szezonban.

Utasítátok

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 18., kedd 22:51

Veretlenül BITCH!
köcsög... :mrgreen:

Csapatbeállításról(vagy taktikai utasítások vagy mi a pöcsöm :mrgreen: ) tudsz linkelni? :)

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 22:47

Siker, pénz, csillogás :D

FM13 2012/13 Newcastle

gyors leszek, nem untatok senkit :D

Tabella
Igazolások
Taktika
Christian "ANIMAL" Benitez

Veretlenül BITCH! Krul. S. Taylorr és Benitez az év csapatában, Krul legtöbb clean sheet (19), Benitez gólkirály (25), Taylor legjobb átlag és Én az év menedzsere, mi kell még? Rettegj európa jövünk! >:] >:] >:]

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 18., kedd 17:51

BLaZE írta:valaki nagy fm guru HELP! :lol: ha újra rakom a win7-et de előtte lementek minden adatbázist,mentést és minden apróságot, akkor az új rendszerre ha felrakom a gamet és visszamásolok mindent, akkor megmaradna a mentés abban az állapotban ahogy volt a win reinstall előtt? mert nagyon ideges lennék :-@
Elvileg ha azt a konyvtarat kimented valahova ahova ment a jatek, majd kesobb egy-az-egyben visszamasolod akkor minden megmarad. Mentesek, skin-ek, facepack, stbstb.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

BLaZE

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 17:45

valaki nagy fm guru HELP! :lol: ha újra rakom a win7-et de előtte lementek minden adatbázist,mentést és minden apróságot, akkor az új rendszerre ha felrakom a gamet és visszamásolok mindent, akkor megmaradna a mentés abban az állapotban ahogy volt a win reinstall előtt? mert nagyon ideges lennék :-@

Vissza: