Khedira-Casemiro-DMMiert. Khedira-Modric-DM :D Esetleg DMet felkuldi szelre. no problem :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 17:32
Khedira-Casemiro-DMMiert. Khedira-Modric-DM :D Esetleg DMet felkuldi szelre. no problem :D
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 18., kedd 17:26
Remélem nem, azért egy Vidal - Khedira közt ordít a különbség.Realista24 írta:Igen. Es ez csak nekunk, magyar fórumozóknak esik le. Mas kluboknak eszébe sem jut.![]()
Az a baj, hogy Carlo ezt szerintem komolyan is gondolja.
Különösen neki, mert én lesz*r*m“Megtisztelő számomra, hogy Benzema a példaképének tart. Karim annyi gólnál jár a Real Madridban, mint én, ez remek. Különösen neki” – mondta Ronaldo.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 17:15
Miert. Khedira-Modric-DMmorientes írta:Hát sanszosAz a baj, hogy Carlo ezt szerintem komolyan is gondolja.Az olasz imádja az ilyen megbízható játékosokat.
Majd Khedira lesz az elsőszámú,DM meg a csere... :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 17:05
Így legyen.sentry írta:Szerintem nem. Csak több esze van mint a portugál szpesölvannak... és feleslegesen nem indít belső harcot a klubban.Realista24 írta:Igen. Es ez csak nekunk, magyar fórumozóknak esik le. Mas kluboknak eszébe sem jut.![]()
Nyilván tudja, hogy Khedira képessége alapján nem ide való, de nem tud mit tenni vele jelenleg. Okosan nyilatkozott az öreg.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 16:46
Hát sanszosAz a baj, hogy Carlo ezt szerintem komolyan is gondolja.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 18., kedd 16:43
Szerintem nem. Csak több esze van mint a portugál szpesölvannak... és feleslegesen nem indít belső harcot a klubban.Realista24 írta:Igen. Es ez csak nekunk, magyar fórumozóknak esik le. Mas kluboknak eszébe sem jut.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 18., kedd 16:16
és az esetleges eladása szempontjából sem szerencsés a játékost leszólni...így meg hogy a nyilatkozat szerint Khedira alap ember, kicsivel többet lehet kérni érte...de én bízom benne hogy távoziktubatibi írta:Hát szerintem teljesen érthető, hogy ezt nyilatkozza az öreg... mondta volna azt, hogy igen nagyon kell nekünk Vidal, mert szegény Casemiro meg Khedira is fogalmatlan és egy Di Maria-t kell ottjátszassak? Jóhogy nem mond ilyeneket a szezon legfontosabb része előtt, hanem próbálja "bíztatni" a játékosokat..“Igaz, hogy szükségünk van egy középpályásra, de sokan elfelejtik, hogy a szezon végére felépül Khedira, valamint itt van még Casemiro és Illarramendi is” – mondta Carlo Ancelotti, amikor Vidalról kérdezték.
Amúgy remélem, hogy marad (a padra) Khedira...![]()
Szerintem korrekt nyilatkozat...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 14:59
Így igen.Minél előbb egészséges, annál előbb eladható. Tehát igazam van! :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 18., kedd 13:19
Minél előbb egészséges, annál előbb eladható. Tehát igazam van! :Đmorientes írta:Így van.Már a Khediras reszt kivéve...Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 13:00
Így van.Már a Khediras reszt kivéve...Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 12:56
mik a hírek a visszatérésével kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 18., kedd 12:52
Bale és Jesé jelenlétében felesleges lenne idehozni még egy szélső támadót. Tényleg a prioritásnak Khedira minél előbbi összedrótozásának kell lennie.morientes írta:A portoban Jackson Martinezzel nagyon szeren voltak,a faszi a monacoba sem rossz,csak éppen ő sem arról híres hogy védekezik.Mivel támadó,elsősorban.Géci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 18., kedd 12:36
A portoban Jackson Martinezzel nagyon szeren voltak,a faszi a monacoba sem rossz,csak éppen ő sem arról híres hogy védekezik.Mivel támadó,elsősorban.Géci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 18., kedd 10:51
Hát szerintem teljesen érthető, hogy ezt nyilatkozza az öreg... mondta volna azt, hogy igen nagyon kell nekünk Vidal, mert szegény Casemiro meg Khedira is fogalmatlan és egy Di Maria-t kell ottjátszassak? Jóhogy nem mond ilyeneket a szezon legfontosabb része előtt, hanem próbálja "bíztatni" a játékosokat..“Igaz, hogy szükségünk van egy középpályásra, de sokan elfelejtik, hogy a szezon végére felépül Khedira, valamint itt van még Casemiro és Illarramendi is” – mondta Carlo Ancelotti, amikor Vidalról kérdezték.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 17., hétfő 20:48
Én se, de FIFA-ban hatalmas király nálamGéci írta:Olvasni olyan pletykákat, hogy nyáron csinálunk a Monacoval egy James Rodrigez, DM cserét. Nehezen tudom ezt elképzelni, de, ezt a James gyereket se nagyon láttam játszani még...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 15., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 15., szombat 12:18
Nincs ezzel baj. Ha eladja Perez,igy dragabban tehetimadridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
French player has started talks with club
Benzema: Contract extension near![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem