nah kész ennyi. erről beszéltem. nem volt kötelezőengem is kihívtak, de szartam rá
önkényesen rám kényszerítenek valamit, anélkül, hogy én beleegyeztem volna egy kézrázás és tanúk kíséretében.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 11:06
nah kész ennyi. erről beszéltem. nem volt kötelezőengem is kihívtak, de szartam rá
önkényesen rám kényszerítenek valamit, anélkül, hogy én beleegyeztem volna egy kézrázás és tanúk kíséretében.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 11:03
mi az hogy nem volt más lehetőség? engem is kihívtak, de szartam rá, meg is irtam az illetékes videó alá rögtön. a fogadásra meg ugyanúgy tojok, nálam az nem fogadás, hogy egyoldalúan, önkényesen rám kényszerítenek valamit, anélkül, hogy én beleegyeztem volna egy kézrázás és tanúk kíséretében.h.csabi írta:Szerintem sem gáz, bár én sem szerettem volna ezt reklámozni, de kihívtak.. szóval nem volt más lehetőség.Egyébként nálunk rendesen van amikor összeülünk az egyetemen és edzést tartunk a sörváltóra. Van olyan arc itt a koliban mellettem, aki 1,3 s alatt issza a korsó sört.
![]()
![]()
Egyébként ha hülyék azok az emberek, akik húzóra isznak sört, akkor a fél BME hülye...![]()
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2014. február 18., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 18., kedd 10:26
ízlelgesdBLaZE írta:Nem tudom mire ez a nagy össznépi felháborodás fél liter sörtől. Ebbe semmi olyan nincs ami veszélyes lenne. Én is megcsináltam, mert sztem poén, meg tudom, hogy bajom nem lehet belőle. Nyílván más a helyzet, ha felesekről lett volna szó, azt én se csináltam volna meg mert az már túlzás. Na de kérem egy sörről beszélünk mi ebben a nagy ügy?![]()
de, csak a hülyék csinálják.Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 8:51
Dehogyis. Nem hulye. Ez meg belefer,en se ertem a nagyon nagy felhaborodast. Fel liter sor meg megihato kovetkezmenyek nelkul. Tomenyet termeszetesen nem inna meg. Es hazrol se ugrana le. Azert fel liter sor az mas kategoria mint 1 liter tomeny.. Na aki azt megcsinalja az a hulye.Realista24 írta:No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
Lehet, hogy most csak fél liter sört ivott meg húzóra, de mi van, ha legközelebb 1 liter töményet kell meginnia?
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 18., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 18., kedd 8:06
No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 18., kedd 7:48
Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)sentry írta:Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
Erre a reakció a tipikus, nem merem felvállalni, hogy tetszik, inkább azt mondom, hogy "mindenki saját felelősségére csinálja.." féle idióta válasz.
Egyetértek Veled. Szerintem is tökéletesen szelektálja a hülyéket. Csinálják csak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 18., kedd 0:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 17., hétfő 23:44
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 17., hétfő 22:35
Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 17., hétfő 22:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 17., hétfő 21:33
Csak akkor, ha vihetem a zenéimet isGéci írta:Tééényleg!!! Nyáron nem csinálunk találkozót? Nálam hely van dögivel. Annyi, hogy csinálok akkora betonozást és letudjuk abba helypénzt. Kibéreljük a csarnokot egy órára, aztán adunk a gondnoknak 2-3 sört aztán maradunk hármat
... Így szoktuk. Lehet menni strandra, és tudnám sorolni... Labda fel van dobva! Még GT is jöhet
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 17., hétfő 21:12

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 21:06
Akkor R24 is tuti jönne'shutterisland írta:én benne vagyok, én leszek a boxzsák, és az én fejem lesz a focilabda.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 17., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 17., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 20:54
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem