Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 21:15

cart írta:
Nem tudom, ott hogy van, de Magyarországon pl házhoz jön a szakember garanciális szerelés esetén, és a helyszínen elvégzi a javítást, ha lehet, mint Dell laptopok esetén. Ez is a Samsung mellett szól.
igen,ez nagy előnye a samsungnak (bár nekem eddig csak LG telefonom volt,szervízelni egyszer nem kellett egyiket sem), plusz szoftveres támogatottsága jobb,szóval android verziókat tovább megfogja kapni,mint hasonló kategóriás társai.

sierra!
LTE-s verziós az S3,vagy csak az alap? Mert az LTE verzió még jobb állítólag,még jobban futnak rajta a dolgok,köszönhetően a +1 giga ramnak. :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 17., hétfő 21:02

Nekem egy hete van Galaxy S3-am, én teljesen beleszerelmesedtem. :) Kurva jó telefon! Ráadásul nagyon jutányos áron jutottam hozzá. :D Igaz használt, de most lett cserélve a kijelző plexije, szóval szinte teljesen original a külseje.
Rohadt gyors, minden tökéletesen fut rajta, gyönyörű a kijelzője, a kamerája is faszántos, jó sok hely van rajta, és engem a mérete sem zavar, mert elég nagy tenyerem van. :D Én csak ajánlani tudom az S3-at, pár hete már 90k-ért is lehetett kapni, és gondolom ahogy kijön az S5, egy picit ennek is visszaesik az ára, most 100 körül lehet kapni.
cart írta:Nagy különbség nincsen ezen a téren a mobilok között.
Az a durva, hogy előfordul, hogy van. Én is Ace-ről váltottam most S3-ra, és sokkal jobban veszi a jelet, mint az Ász.

Amúgy S4 mini is ajánlós kis telefon, fasza hardverei vannak, igaz szerintem picit drága, a kijelzője is a kellemes kategória, ha ez nem lenne, lehet azt vettem volna.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 17., hétfő 19:53

fringsquad írta:Viszont így az S4 miniről mi a véleményetek? katt innen szeretném rendelni. kb 110k lesz.
Nem ismerem az ottani árviszonyokat, de az még elfogadható ár érte.
fringsquad írta:és lenne egy buta kérdésem is: ez a wifi dolog, hogy működik? leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyi távolságból fogja a jelet? mert pl fölösleges összehasonlítani egy laptopot vagy egy okostelefont. s4-nél ez a funkció mennyire jó? összehasonlítva pl az acel.
Ez nem szokott gond lenni, esetleg a fémházas telefonoknál tud problémát okozni, de ott se jellemző. Nagy különbség nincsen ezen a téren a mobilok között.

Nem tudom, ott hogy van, de Magyarországon pl házhoz jön a szakember garanciális szerelés esetén, és a helyszínen elvégzi a javítást, ha lehet, mint Dell laptopok esetén. Ez is a Samsung mellett szól.

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 19:51

szerintem a mini lesz a befutó. köszönöm a segítséget mindenkinek :)
carvajal.bale.vidal.jesé

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 19:45

cart írta:Pont másfélszer annyiba kerül egy gyártói garanciás G2, mint az S4 mini, ez már azért nem elhanyagolható különbség szerintem.
t-mobile listaár:
G2 135ezer.
S4mini 110ezer.

Én itt néztem, de ha független kell,akkor drágább a G2 valóban.

Mindegy,S4re jókat írnak,szóval ha fontos a méret,akkor válaszd nyugodt szívvel.
én 110ért mást választanék,ha annyi keretem van akkor mást vennék,de ez egyéni vélemény :)

fringsquad

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 19:12

Nekem S4 minim van, pont abból a megfontolásból, mert azok a dohányzóasztal méretű monstrumok nekem ormótlanul nagyok.
én is így gondolom, nekem se jönnek be az ilyen nagy telefonok. G2vel is ez a bajom leginkább. nagy s nem tetszik.

miniken nagyon nem is gondolkoztam, 4Sen gondolkoztam és amilyen ajánlás itt jött. 5S az drága lesz és 2 héten belül szeretném rendelni a telefont.

Rá találtam az ace3ra, azon gondolkoztam, mert nem is volt olyan drága, de viszont itt-ott azt olvastam, hogy a kamera se a legjobb képet csinálja illetve a kijelző se a legjobb minőséget nyújtsa.

Viszont így az S4 miniről mi a véleményetek? katt innen szeretném rendelni. kb 110k lesz.
böngészni, youtubozni, facebookozni, instagramozni, zenét hallgatni, egy-két egyszerűbb játékon játszani és ennyi. nem ilyen hiperszuper 3d-s játékokon megtököm tudja min. kijelző ami még fontosabb kritérium.

és lenne egy buta kérdésem is: ez a wifi dolog, hogy működik? leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyi távolságból fogja a jelet? mert pl fölösleges összehasonlítani egy laptopot vagy egy okostelefont. s4-nél ez a funkció mennyire jó? összehasonlítva pl az acel.
carvajal.bale.vidal.jesé

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 17., hétfő 18:48

Pont másfélszer annyiba kerül egy gyártói garanciás G2, mint az S4 mini, ez már azért nem elhanyagolható különbség szerintem.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 18:36

cart írta:
csababarca írta:Miniket én hagynám,azokkal csak a baj van.
Szerintem ha nem értesz hozzá, akkor fals tanácsokat ne adj másoknak. Nekem S4 minim van, pont abból a megfontolásból, mert azok a dohányzóasztal méretű monstrumok nekem ormótlanul nagyok. Amire egy átlag ember használná a mindennapokban, arra bőven jó az S4 mini.
Aki nem benchmark fetisiszta, meg nem követelmény nála, hogy kéthavonta cserélje az aktuális csúcsmobilra, annak teljesen jó egy olyan telefon is.
Ez rendben van,de S4 mini árából már majdnem (+10-20ezer) kapni G2-t is,ami szerintem jobb vétel.
Ár alatt értem a gyártói garis,nem bolti garanciás készüléket.
Persze ha valakinek fontos a méret,akkor vegye meg nyugodtan,egy s4 mini jó telefon,csak ár-érték arányban vannak jobbak.
De az S4 mini pont a kivétel, a többi mini viszont gyenge, én meg általánosságban beszéltem róluk.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 17., hétfő 18:31

csababarca írta:Miniket én hagynám,azokkal csak a baj van.
Szerintem ha nem értesz hozzá, akkor fals tanácsokat ne adj másoknak. Nekem S4 minim van, pont abból a megfontolásból, mert azok a dohányzóasztal méretű monstrumok nekem ormótlanul nagyok. Amire egy átlag ember használná a mindennapokban, arra bőven jó az S4 mini.
Aki nem benchmark fetisiszta, meg nem követelmény nála, hogy kéthavonta cserélje az aktuális csúcsmobilra, annak teljesen jó egy olyan telefon is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 17., hétfő 17:42

Nekem a mostaninál jobb telefonom nem volt, majdnem két éve megvan, egy Motorola RAZR Droid(XT 910).
Megvan minden ami kell rajta, maximum ami zavar egyeseket, hogy bazinagy. A legjobban azt szeretem benne, hogy egyáltalán nem karcolódik a képernyője, egy időben volt hozzá tokom amit aztán elhagytam de így is bírja, simán vágom zsebre még a pénzérme sem karcolja meg. Az android pedig királyság, sosem tudnám megszokni az ios-t.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 17:34

Nálam rendesen karcol a ötös, imadom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fringsquad

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 17:33

nem szoktam amugy se sok alkalmazást telepíteni. instagram, fb, livescore, 1 böngésző, és egy-két játék. általában zenét hallgatni szoktam és játszani, vagy nettezni és zenét hallgatni. qwerty billentyűzetes tellokról vélemény? azokat mennyire ajánljátok?

még várok ajánlatokat, hogy melyiket érdemes. viszont elfelejtettem mondani, hogy windowsos telefonok nem érdekelnek.

lehet elvagyok tévedve és javítottak már ezen, de én az 5ös szériáról azt halottam szoftver hibások és nagyon kényesek. ezt mennyire javították ki? vagy mennyire igaz ez az állítás?
pheco írta:A G2 veri mindenben a 4S-t. Inkább az 5S tudását közelíti. Nagyon jó telefon és kézben nem olyan nagy, mint a többi 5+colos.
ezért nézegetem, mert árban nagyon együtt mozognak és ami a G2 mellett szól, h 24 hónap garancia van, 4Sre meg csak 12 hónap. viszont nekem így is úgyis nagy.
carvajal.bale.vidal.jesé

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 17:21

fringsquad írta:a G2 az 4Sel egy árban mozog ahonnan szeretném rendelni. ti a kettő közül melyiket preferáljátok jobban?
viszont a G2 nekem kicsit nagy, méretben max akkora kellene, mint az 5s, nem vagyok oda az ilyen nagy telefonokért.

az 5Sel meg annyi probléma, hogy drága. mivel így is úgy terveztem mutterékkal beszélek kicsit szponzorizáljanak meg :mrgreen: de viszont ez egy kicsit sok, nekem jelenleg 80ezrem van. de benézek a helyi telefon üzletekbe hátha valahol sikerül valami jó üzletet kötni :D

az ace 3ról mi a véleményetek?
Ace 3 jó kis teló,de vannak korlátjai, el kell fogadni,hogy ha fut rajta pár alkalmazás,akkor már erősen belaggol.

4S vs G2 esetében G2 szerintem, modernebb telefon,és nem annyira hatalmas,mint amit a kijelzőméret sugall!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 17:19

A G2 veri mindenben a 4S-t. Inkább az 5S tudását közelíti. Nagyon jó telefon és kézben nem olyan nagy, mint a többi 5+colos.

fringsquad

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 17:16

a G2 az 4Sel egy árban mozog ahonnan szeretném rendelni. ti a kettő közül melyiket preferáljátok jobban?
viszont a G2 nekem kicsit nagy, méretben max akkora kellene, mint az 5s, nem vagyok oda az ilyen nagy telefonokért.

az 5Sel meg annyi probléma, hogy drága. mivel így is úgy terveztem mutterékkal beszélek kicsit szponzorizáljanak meg :mrgreen: de viszont ez egy kicsit sok, nekem jelenleg 80ezrem van. de benézek a helyi telefon üzletekbe hátha valahol sikerül valami jó üzletet kötni :D

az ace 3ról mi a véleményetek?
carvajal.bale.vidal.jesé

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 16:16

pheco írta:LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.

na igen, csúcsmobil jó áron.
Ráadásul hiába a nagy kijelző, remek kialakítása van,vékony kávával, így nem tűnik akkorának.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 16:13

LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 16:08

fringsquad írta:köszi :)
használt semmiképp se kellene. valahogy úgy vagyok használt dolgokat nem nagyon szeretek venni, inkább annyit spórolok s megveszem az újat. erdélyi vagyok így nettről fogom rendelni.
a minin meg azért gondolkoztam, az S3 esetleg S4en mivel nem szeretem azokat a nagy telefonokat.
továbbra is várom a véleményeket.
Miniket én hagynám,azokkal csak a baj van.
A mostani csúcsmobilok,amik mondjuk 2 évig még nem avulnak el lehetőleg, azok mind tepsik, kivéve az iphone-k.
Ezért írtam,hogy ha a méret is fontos,plusz hogy minél később kelljen cserélni,akkor én előfizuval vennék most 5S-t.

fringsquad

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 16:02

köszi :)
használt semmiképp se kellene. valahogy úgy vagyok használt dolgokat nem nagyon szeretek venni, inkább annyit spórolok s megveszem az újat. erdélyi vagyok így nettről fogom rendelni.
a minin meg azért gondolkoztam, az S3 esetleg S4en mivel nem szeretem azokat a nagy telefonokat.
továbbra is várom a véleményeket.
carvajal.bale.vidal.jesé

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:14

fringsquad írta:van nekem egy galaxy ace gt-s5830as telefonom ami már lassú, böngészőből kidobál hiba üzenettel, fb se megy rendesen, youtube is néha szarakodik. az idő megviselte..
A napokban pedig a képernyő is betörött és a touchja se megy. megcsináltatni nem szeretném, mert nem éri meg s amugy is szarul megy már s legtöbbször csak idegesít. ezért szeretnék venni egy újat és gondoltam megkérdezem ti mit tudnátok ajánlani. láttam vannak itt nagy szakik :mrgreen:
ami fontos, h wifi legyen, kijelző jó minőségű legyen, tehát ne ilyen krix kraxos, pixeles legyen a kép. (remélem értitek, nem vagyok vmi nagy szaki :mrgreen: ) illetve ami a legfontosabb, h ne fél évig bírja majd megint belassul s mindenből dobál ki.
árban ami maximumot rá áldoznék az 100ezer, de nagyon gondolkozok esetleg egy 4S almán és nem a divat végett. mit gondoltok mennyire érné még esetleg egy ilyet venni?

Hát elsőre nekem az LG optimus F6 ugrott be,mint lehetséges alternatíva.
Kérdés, hogy függetlent akarsz,vagy valamelyik mobilszolgáltatónál, előfizuval vennéd e.
Huawei Ascend P6 ami még szóba jöhet, egész korrekt telefon,ne tévesszen meg az ismeretlenebb márka.

http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_f ... zekok.html
http://mobilarena.hu/teszt/huawei_ascen ... ezeto.html

Ami a huawei javára szól e kettő közül, a 2 giga ram, ami egy darabig még biztosan nem fog elfogyni, LG-ben csak 1 giga ram van,bár az is elegendő lehet.

Ha használt is szóba jöhet,akkor LG G2,Sony xperia Z, ami árba képbe kerülhet. A mini verziókat mindből kerüld, azokkal csak a baj van,lebutított telefonok.

Iphone 4S-t már nem vennék megmondom őszintén,baromira kicsi, ráadásul az új szoftver már nem úgy fut rajta,ahogy kéne, köszönhetően a gyengébb hardvernek. Akkor spórolj még inkább, és egy 5S, az már jól is néz ki, méretre is korrekt, tudásra meg pláne. Azzal nem lesz bajod még évekig,hogy belassul.

Ezeket tudtam mondani,remélem segítettem.

Még írok párat, alsóbb kategóriákban,amik szintén jók lehetnek:
Motorola Moto G, LG L9 II, Samsung Galaxy SIII LTE.

http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html

Vissza: