Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Nálam rendesen karcol a ötös, imadom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
nem szoktam amugy se sok alkalmazást telepíteni. instagram, fb, livescore, 1 böngésző, és egy-két játék. általában zenét hallgatni szoktam és játszani, vagy nettezni és zenét hallgatni. qwerty billentyűzetes tellokról vélemény? azokat mennyire ajánljátok?
még várok ajánlatokat, hogy melyiket érdemes. viszont elfelejtettem mondani, hogy windowsos telefonok nem érdekelnek.
lehet elvagyok tévedve és javítottak már ezen, de én az 5ös szériáról azt halottam szoftver hibások és nagyon kényesek. ezt mennyire javították ki? vagy mennyire igaz ez az állítás?
még várok ajánlatokat, hogy melyiket érdemes. viszont elfelejtettem mondani, hogy windowsos telefonok nem érdekelnek.
lehet elvagyok tévedve és javítottak már ezen, de én az 5ös szériáról azt halottam szoftver hibások és nagyon kényesek. ezt mennyire javították ki? vagy mennyire igaz ez az állítás?
ezért nézegetem, mert árban nagyon együtt mozognak és ami a G2 mellett szól, h 24 hónap garancia van, 4Sre meg csak 12 hónap. viszont nekem így is úgyis nagy.pheco írta:A G2 veri mindenben a 4S-t. Inkább az 5S tudását közelíti. Nagyon jó telefon és kézben nem olyan nagy, mint a többi 5+colos.
carvajal.bale.vidal.jesé
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ace 3 jó kis teló,de vannak korlátjai, el kell fogadni,hogy ha fut rajta pár alkalmazás,akkor már erősen belaggol.fringsquad írta:a G2 az 4Sel egy árban mozog ahonnan szeretném rendelni. ti a kettő közül melyiket preferáljátok jobban?
viszont a G2 nekem kicsit nagy, méretben max akkora kellene, mint az 5s, nem vagyok oda az ilyen nagy telefonokért.
az 5Sel meg annyi probléma, hogy drága. mivel így is úgy terveztem mutterékkal beszélek kicsit szponzorizáljanak megde viszont ez egy kicsit sok, nekem jelenleg 80ezrem van. de benézek a helyi telefon üzletekbe hátha valahol sikerül valami jó üzletet kötni
![]()
az ace 3ról mi a véleményetek?
4S vs G2 esetében G2 szerintem, modernebb telefon,és nem annyira hatalmas,mint amit a kijelzőméret sugall!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A G2 veri mindenben a 4S-t. Inkább az 5S tudását közelíti. Nagyon jó telefon és kézben nem olyan nagy, mint a többi 5+colos.
- fringsquad
a G2 az 4Sel egy árban mozog ahonnan szeretném rendelni. ti a kettő közül melyiket preferáljátok jobban?
viszont a G2 nekem kicsit nagy, méretben max akkora kellene, mint az 5s, nem vagyok oda az ilyen nagy telefonokért.
az 5Sel meg annyi probléma, hogy drága. mivel így is úgy terveztem mutterékkal beszélek kicsit szponzorizáljanak meg
de viszont ez egy kicsit sok, nekem jelenleg 80ezrem van. de benézek a helyi telefon üzletekbe hátha valahol sikerül valami jó üzletet kötni
az 5Sel meg annyi probléma, hogy drága. mivel így is úgy terveztem mutterékkal beszélek kicsit szponzorizáljanak meg

carvajal.bale.vidal.jesé
- csababarca
pheco írta:LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.
na igen, csúcsmobil jó áron.
Ráadásul hiába a nagy kijelző, remek kialakítása van,vékony kávával, így nem tűnik akkorának.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.
- csababarca
Miniket én hagynám,azokkal csak a baj van.fringsquad írta:köszi
használt semmiképp se kellene. valahogy úgy vagyok használt dolgokat nem nagyon szeretek venni, inkább annyit spórolok s megveszem az újat. erdélyi vagyok így nettről fogom rendelni.
a minin meg azért gondolkoztam, az S3 esetleg S4en mivel nem szeretem azokat a nagy telefonokat.
továbbra is várom a véleményeket.
A mostani csúcsmobilok,amik mondjuk 2 évig még nem avulnak el lehetőleg, azok mind tepsik, kivéve az iphone-k.
Ezért írtam,hogy ha a méret is fontos,plusz hogy minél később kelljen cserélni,akkor én előfizuval vennék most 5S-t.
- fringsquad
köszi 
használt semmiképp se kellene. valahogy úgy vagyok használt dolgokat nem nagyon szeretek venni, inkább annyit spórolok s megveszem az újat. erdélyi vagyok így nettről fogom rendelni.
a minin meg azért gondolkoztam, az S3 esetleg S4en mivel nem szeretem azokat a nagy telefonokat.

carvajal.bale.vidal.jesé
- csababarca
fringsquad írta:van nekem egy galaxy ace gt-s5830as telefonom ami már lassú, böngészőből kidobál hiba üzenettel, fb se megy rendesen, youtube is néha szarakodik. az idő megviselte..
A napokban pedig a képernyő is betörött és a touchja se megy. megcsináltatni nem szeretném, mert nem éri meg s amugy is szarul megy már s legtöbbször csak idegesít. ezért szeretnék venni egy újat és gondoltam megkérdezem ti mit tudnátok ajánlani. láttam vannak itt nagy szakik![]()
ami fontos, h wifi legyen, kijelző jó minőségű legyen, tehát ne ilyen krix kraxos, pixeles legyen a kép. (remélem értitek, nem vagyok vmi nagy szaki) illetve ami a legfontosabb, h ne fél évig bírja majd megint belassul s mindenből dobál ki.
árban ami maximumot rá áldoznék az 100ezer, de nagyon gondolkozok esetleg egy 4S almán és nem a divat végett. mit gondoltok mennyire érné még esetleg egy ilyet venni?
Hát elsőre nekem az LG optimus F6 ugrott be,mint lehetséges alternatíva.
Kérdés, hogy függetlent akarsz,vagy valamelyik mobilszolgáltatónál, előfizuval vennéd e.
Huawei Ascend P6 ami még szóba jöhet, egész korrekt telefon,ne tévesszen meg az ismeretlenebb márka.
http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_f ... zekok.html
http://mobilarena.hu/teszt/huawei_ascen ... ezeto.html
Ami a huawei javára szól e kettő közül, a 2 giga ram, ami egy darabig még biztosan nem fog elfogyni, LG-ben csak 1 giga ram van,bár az is elegendő lehet.
Ha használt is szóba jöhet,akkor LG G2,Sony xperia Z, ami árba képbe kerülhet. A mini verziókat mindből kerüld, azokkal csak a baj van,lebutított telefonok.
Iphone 4S-t már nem vennék megmondom őszintén,baromira kicsi, ráadásul az új szoftver már nem úgy fut rajta,ahogy kéne, köszönhetően a gyengébb hardvernek. Akkor spórolj még inkább, és egy 5S, az már jól is néz ki, méretre is korrekt, tudásra meg pláne. Azzal nem lesz bajod még évekig,hogy belassul.
Ezeket tudtam mondani,remélem segítettem.
Még írok párat, alsóbb kategóriákban,amik szintén jók lehetnek:
Motorola Moto G, LG L9 II, Samsung Galaxy SIII LTE.
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html
- fringsquad
van nekem egy galaxy ace gt-s5830as telefonom ami már lassú, böngészőből kidobál hiba üzenettel, fb se megy rendesen, youtube is néha szarakodik. az idő megviselte..
A napokban pedig a képernyő is betörött és a touchja se megy. megcsináltatni nem szeretném, mert nem éri meg s amugy is szarul megy már s legtöbbször csak idegesít. ezért szeretnék venni egy újat és gondoltam megkérdezem ti mit tudnátok ajánlani. láttam vannak itt nagy szakik
ami fontos, h wifi legyen, kijelző jó minőségű legyen, tehát ne ilyen krix kraxos, pixeles legyen a kép. (remélem értitek, nem vagyok vmi nagy szaki
) illetve ami a legfontosabb, h ne fél évig bírja majd megint belassul s mindenből dobál ki.
árban ami maximumot rá áldoznék az 100ezer, de nagyon gondolkozok esetleg egy 4S almán és nem a divat végett. mit gondoltok mennyire érné még esetleg egy ilyet venni?
A napokban pedig a képernyő is betörött és a touchja se megy. megcsináltatni nem szeretném, mert nem éri meg s amugy is szarul megy már s legtöbbször csak idegesít. ezért szeretnék venni egy újat és gondoltam megkérdezem ti mit tudnátok ajánlani. láttam vannak itt nagy szakik

ami fontos, h wifi legyen, kijelző jó minőségű legyen, tehát ne ilyen krix kraxos, pixeles legyen a kép. (remélem értitek, nem vagyok vmi nagy szaki

carvajal.bale.vidal.jesé
- h3x0r
A mai programokat, operacios rendszereket egyszeru telepiteni. Meg kiskoromba az egyik baratom gepere akartuk telepiteni a win98-at, de a CD tul karcos volt, a CD irokrol csak legendakat hallottunk, ezert floppy-rol telepitettuk. Azok voltak a szep idokkelemen.istvan írta:Szerintem egyszerűbb telepíteni mint a 7et. Elvileg stabil a rendszer, csak szokni kell

Haveromnal lattam, de elsore nem tetszett annyira. Elvileg gyorsabb mint a 7-es, szoval Laci, ha mar ugyis teszel fel uj win-t, akar ki is probalhatod a 8.1-et. Max 1 het mulva leszeded es visszarakod a 7-est.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem egyszerűbb telepíteni mint a 7et. Elvileg stabil a rendszer, csak szokni kell

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- L.Miki
Nekem van ismerősöm aki ajánlja, van aki nem. Aki ajánlja azt mondja, hogy kevesebb virtuális memóriát eszik, mint a 7-es verzió, úgy kb. az xp-vel egyenrangú a zabálása. Mondott még egy- két pozitívumot de ez ugrott most be először. Nem kell feltétlenül váltanod, hiszen a hetes verzió támogatottsága még vagy 5-6 évig száz%, hogy megmarad, szóval nincs mitől félni. Viszont ha váltasz meg kell szokni az új designt, ami nekem nem nagyon jön be. Én is majdnem váltottam, de inkább maradtam az egyszerűségnél, így marad a windows 7 egy ideig biztosan.Laci írta: Ha már itt vagyok...tervezek egy Win-reinstallt, jelenleg egy 2+ éve tökéletesen működő 7-es van fent... de már a 8.1-et kéne feltennem nem? Megéri feltenni? Használható az egyáltalán? Mert csak annyit hallottam róla, h nehéz felrakni, meg, hogy szokni kell...ha nem éri meg, akkor szivesen maradnák a 7-esnél
Feltenni sem sokkal nehezebb mint a hetest egyébként.

B*szarok h már Pro is vanh3x0r írta:Uninstall es rakd fel az AdBlock Pro-tLaci írta:Chrome, AdBlock Plust-t használok, de ma valamiért több reklám is megjelent egyes oldalakon + 1 youtube AD-ot is végignéztemValakinek hasonló? Mi lehet rá a megoldás? Reinstall a plugint?

Ha már itt vagyok...tervezek egy Win-reinstallt, jelenleg egy 2+ éve tökéletesen működő 7-es van fent... de már a 8.1-et kéne feltennem nem? Megéri feltenni? Használható az egyáltalán? Mert csak annyit hallottam róla, h nehéz felrakni, meg, hogy szokni kell...ha nem éri meg, akkor szivesen maradnák a 7-esnél

- h3x0r
Uninstall es rakd fel az AdBlock Pro-tLaci írta:Chrome, AdBlock Plust-t használok, de ma valamiért több reklám is megjelent egyes oldalakon + 1 youtube AD-ot is végignéztemValakinek hasonló? Mi lehet rá a megoldás? Reinstall a plugint?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A legtöbbet pár hét után dobhatod a kukába. A jó öreg klón iphone és társaik.Pipita írta:Ilyen ebayes tizen- huszon eurós okostelefonokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hasznalhatoak? Mennyire lassuak, miket tudnak?
Jeleneg egy sony ericsson xperiat nyuzok, de legszivesebbena kukába dobnam. Lassu, folyamat lefagy, pici, utálom.Szóval tudtok róluk mondani valamit? Igazából azokról a marakrol, amiket találtam, meg csak nem is hallottam. Valószínű valami kinaiak, de mégis mivel lehetnek rosszabbak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Chrome, AdBlock Plust-t használok, de ma valamiért több reklám is megjelent egyes oldalakon + 1 youtube AD-ot is végignéztem
Valakinek hasonló? Mi lehet rá a megoldás? Reinstall a plugint?
@Pipita: Nézz körül itt
OCTA-Cores teló aprópénzért
Én nem merném bevállalni egyébként...állítólag ha elromlik valami, ingyen postáznak alkatrészt bele a jótálásig...na nemtom.

@Pipita: Nézz körül itt

Én nem merném bevállalni egyébként...állítólag ha elromlik valami, ingyen postáznak alkatrészt bele a jótálásig...na nemtom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci 2014. február 16., vasárnap 22:02-kor.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ilyen ebayes tizen- huszon eurós okostelefonokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hasznalhatoak? Mennyire lassuak, miket tudnak?
Jeleneg egy sony ericsson xperiat nyuzok, de legszivesebbena kukába dobnam. Lassu, folyamat lefagy, pici, utálom.
Szóval tudtok róluk mondani valamit? Igazából azokról a marakrol, amiket találtam, meg csak nem is hallottam. Valószínű valami kinaiak, de mégis mivel lehetnek rosszabbak?
Jeleneg egy sony ericsson xperiat nyuzok, de legszivesebbena kukába dobnam. Lassu, folyamat lefagy, pici, utálom.

Össze is dobtam a gépet és még meg is lep, hogy milyen jól muzsikál. Pedig régen mindig túlmelegedett és megadta magát, de most már egy jó ideje szépen fut. Mondjuk tényleg nem kell másra, mint egy kis online game-re, esetleg még a minecraftot megpróbálom rajta. Amúgy a BIOS probléma nem volt más, mint az alaplapon a CMOSt egy kis pöcökkel lehet állítgatni és rosszul raktam vissza rá. Mindent megtaláltam a leírásban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K