Nyilván vett magára dolgokat, de én úgy vagyok vele,hogy csak meccsszituációkban tanul legtöbbet az ember,ezért írtam amit írtam. Piquéről tudtuk,hogy a mi fiunk,mindenki (akit érdekelt), nyomonkövette Manchesterben,mert tudtuk,hogy jön vissza hamarosan. Szóval nem az volt vele,mint Albával,hogy kutya sem tudta jóformán,hogy nálunk is volt rövid ideig, aztán mikor idejött ez kiderült=saját nevelés, ezaz,stb...más a szitu, ezért nem is sorolom sose saját nevelésnek Albát,pl.El Unico írta:Nem nagyon olvasgattam át az előzményeket,csak átfutottam néhány kommenten,és ezen megakadt a szemem.Piquét meg ide lehet venni,mert ő nem volt Cescel ellentétben sehol sem meghatározó, Zaragozában játszott pár meccset volt, MU-ban alig játszott,nem hiszem,hogy ott sok rutint szedett magára.
Rutint nem csak mérkőzéseken lehet szerezni,hanem edzéseken is,edzőmérkőzéseken is,összetartásokon is. Ferguson volt az edzője. Azért tőle csak tanult ezt-azt,fel sem kell sorolnom,hogy még kiktől tanulhatott Manchesterben,milyen körülmények között edzhetett naponta legalább kétszer. Ja,és azért csak pályára lépett 12-szer a Unitedben.A Zaragozában is lehúzott huszonvalahány meccset,az se semmi.
Nah mindegy,én így látom.