Állítólag az a svéd bíró vezeti a meccset aki 2012-ben!!!!!!!! nem adott meg egy tizit a milan - barca 0-0-ás meccsen...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:03
Toti írta:elhiszem, nem rossz teória és valóban így is van egyébként. sikeres korszak.
de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:58
Erre mondják hogy:"Ne szólj szám,nem fáj fejem..." vagy "Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna..." De ahogy mondod,annyi esze van,mint egy doboz alátétnek...akkor meg mondja el ezt is.
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:54
Toti írta:akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:38
akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:19
Kubala,Kocsis,Czibor,'60-as évek,Cruyff '70-es,Quini,Schuster '80-as,ja meg Maradona,hoppá,aztán Szojcskov,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Deco,Figo,Ronaldinho,Eto'o,Ibra,mind mind saját nevelés...Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:09
alves is csak annyit tud, mint a divatszurkeszek jó része. ronaldinhot azért ismerik, megvolt a lays reklámban, aztán jött a csodacsapat, csodageneráció, csodaév..és akkor nyilván mindig ez volt, mert több mint egy klub meg egyéb humbukMike írta: Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 17., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 12:59
hogy csak néha maradna csendben ez a nímand divatmajomRealista24 írta:Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 16., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 16., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 16., vasárnap 16:18
messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 16:17
nem fog. A city beszari még a bl-ben,nem fogja a saját játékát játszani,hanem idézőjelben megijed tőletek és a lehetőségtől hogy kiesik.mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 16., vasárnap 16:15
Távolod(t)unk, ez egyértelmű, ha azt nézzük, hogy a Guardiola-érában többé-kevésbé uraltuk Európát, akkor a világon a legjobbak voltunk, ezt szerintem nem lehet vitatni. Ez most már nem így van, nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, a tiki-taka már nem olyan hatékony, mint abban a bizonyos négy évben (Messi gyengélkedése, sérülései, Xavi formahanyatlása, satöbbi), és még sorolhatnám. Egy fantasztikus korszak volt a Pep-féle, de vége van sajnos. Most nálam a Bayern jelenleg magasan kiemelkedik a mezőnyből, a már alapból kitűnő keret még mélyebb és minőségibb lett a nyáron Götze és Thiago érkezésével, Pep új taktikai elemeket épített be a játékukba, sokoldalúbbak, rugalmasabbak lettek, még erősebbek, mint tavaly, pedig már akkor is ott voltak a topon. Szóval szerintem ők a fő esélyesek idén, a Bayern a csúcs. (Az már más kérdés, hogy számomra annyira egyértelműnek tűnik, hogy ők nyerik a BL-t, hogy végül biztos, hogy nem így lesz.dzsi91 írta:Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 16., vasárnap 16:10
szentül meg vagyok győződve arról, hogy a bayern a legjobb csapat.te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...
A Realt jó érzékkel kihagytad,mert fanatikus vagy ugyan,de nem hülye.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 15:59
Ja...de van nekem egy olyan érzésem,a leírtak alapján,mikor feltetted a költői kérdést,hogy tudniillik;"ki az elit",hogy te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem