de azért nem gondolom, h alvesnek ilyen mély gondolatai vannak.

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:54
Toti írta:akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
mert ez így megint bicskanyitogató volt. vagy pedig egyszerűen buta. de inkább mindkettő.
egyébként is, honnan veszed, h erről az időszakról beszél?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 17., hétfő 13:38
akkor meg mondja el ezt is.Nyilván arról az időszakról beszél,amióta ő itt van,
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:19
Kubala,Kocsis,Czibor,'60-as évek,Cruyff '70-es,Quini,Schuster '80-as,ja meg Maradona,hoppá,aztán Szojcskov,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Deco,Figo,Ronaldinho,Eto'o,Ibra,mind mind saját nevelés...Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:09
alves is csak annyit tud, mint a divatszurkeszek jó része. ronaldinhot azért ismerik, megvolt a lays reklámban, aztán jött a csodacsapat, csodageneráció, csodaév..és akkor nyilván mindig ez volt, mert több mint egy klub meg egyéb humbukMike írta: Nyílván aki nálam is idősebb és többminden látott, az mégtöbb példával tudna élni, de sztem ez is elég bizonyíték, h még a közelmúlban sem volt ez úgy mint ahogy Alves mondja.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 17., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 12:59
hogy csak néha maradna csendben ez a nímand divatmajomRealista24 írta:Alves hozta a formáját.
A City jó csapat, de soha nem lesz Barcelona. Ők a modern klubokat mintázzák, nagy lóvékért igazolnak. Ellenben a Barcelona a sikerei nagy részét az akadémiára támaszkodva érte el..mondja a 30 milliós Alves.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 17., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 16., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 16., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 16., vasárnap 16:18
messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 16:17
nem fog. A city beszari még a bl-ben,nem fogja a saját játékát játszani,hanem idézőjelben megijed tőletek és a lehetőségtől hogy kiesik.mindegy, valóban sok mindent el fog árulni a city elleni meccs, hogy jelenleg hogy is állunk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 16., vasárnap 16:15
Távolod(t)unk, ez egyértelmű, ha azt nézzük, hogy a Guardiola-érában többé-kevésbé uraltuk Európát, akkor a világon a legjobbak voltunk, ezt szerintem nem lehet vitatni. Ez most már nem így van, nem mi vagyunk a legfőbb esélyesek, a tiki-taka már nem olyan hatékony, mint abban a bizonyos négy évben (Messi gyengélkedése, sérülései, Xavi formahanyatlása, satöbbi), és még sorolhatnám. Egy fantasztikus korszak volt a Pep-féle, de vége van sajnos. Most nálam a Bayern jelenleg magasan kiemelkedik a mezőnyből, a már alapból kitűnő keret még mélyebb és minőségibb lett a nyáron Götze és Thiago érkezésével, Pep új taktikai elemeket épített be a játékukba, sokoldalúbbak, rugalmasabbak lettek, még erősebbek, mint tavaly, pedig már akkor is ott voltak a topon. Szóval szerintem ők a fő esélyesek idén, a Bayern a csúcs. (Az már más kérdés, hogy számomra annyira egyértelműnek tűnik, hogy ők nyerik a BL-t, hogy végül biztos, hogy nem így lesz.dzsi91 írta:Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.
Szűk elit számomra az akiknek a végső győzelme nem számít meglepetés kategóriába.Ez egy eléggé szubjektív dolog mondjuk,de hiába top csapat a Chelsea,City,Psg,Dortmund azért sokaknak kerekedne ki a szeme amikor valamelyik magasba emeli a trófeát.Barca,Real,Bayern triónál kevésbé így számomra ez a szűk elit, és idén(és tavaly) nekem innen kezd kiesni a Barca mert valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy a végén nyerjenek.És akkor itt vissza is lehet térni a City meccsre, hogy az mekkora vizsga a barca számára...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 16., vasárnap 16:10
szentül meg vagyok győződve arról, hogy a bayern a legjobb csapat.te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...
A Realt jó érzékkel kihagytad,mert fanatikus vagy ugyan,de nem hülye.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 15:59
Ja...de van nekem egy olyan érzésem,a leírtak alapján,mikor feltetted a költői kérdést,hogy tudniillik;"ki az elit",hogy te szentül meg vagy róla győződve,hogy a barca nem hogy az ötben,de még mindig a világ legjobb csapata...dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 15:55
Távolodtok, az elmúlt évek rossz(top csapatok elleni) mérlege alapján írtam,hogy úgy néz ki ,hogy távolodtok a szűk elitből és ez a párharc nagy vizsga lesz a Barca számára.Jelenleg a Barca még ott van a legjobb 5ben simán.'shutterisland írta: dzsi írta, hogy távolodunk az európai szűk elittől, erre írtam, hogy szerintem a legjobb 5 csapatban (ez kb mondható szűk elitnek) benne vagyunk.
csak nem idéztem be, amit írt, és már nem tudtam szerkeszteni, hogy az övére reflektáltam.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. február 16., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 15:43
Attól ,hogy te 2009 óta nézel focit, 10 év még nem az örökkévalóság...de Arsenalosként erről több fogalmad kéne legyen mint nekünk.Az sem elhanyagolandó, hogy ahhoz képest ,hogy 11-12 éve nem nyertünk bl-t még így is csak a Milan tudott megközelíteni minket 7-re.messideco írta:Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
Jelenlévő fórumozók: 68 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem