Szerintem Benzema volt ma a meccs egyik legjobbja. Hajtott,futott,küzdött csak így tovább.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 22., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 22., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 14:53
Nem a pofára eséstől félek! Csak látom azt, hogy a támadójátékban vannak hibák amik jövőre remélhetőleg nem lesznek, és ezen hibák kiküszöbölésével nagyobb esélyt látok kupákra mint idén. Idén ami különösen erős az a középpálya és a védelem, és ez is nagy fegyver, mert kevés gólt kapunk, és volt már csapat akik ennek köszönhetően nyertek kupát vagy kupákat. Ennek ellenére igazán nagy bajom nincs a BBC-vel, mert fossák a gólokat, de vannak helyzetek amikor látszik az, hogy van még min csiszolni, és nem mennek zsigerből a dolgok. Persze ettől független van esély, arra, hogy bármit behúzzunk, mert olyan játékosok játszanak a csapatban akik sok esetben képesek meccset vagy meccseket eldönteni, de ez a csapat még fejlődni fog, és én idén még inkább, mint ahogy írtam is csak bizakodok. Ez nem azt jelenti, hogy legbelül azt gondolom, hogy nem nyerünk kupát, mert ez nem igaz. Idén 1-2 kupára mindenképpen látok esélyt, de triplázásra még nem ért be a játék. Ettől független képesek lehetnek rá. Miért ne lehetnének!? Még pariban vagyunk minden sorozatban.Viszont idén, ha triplázunk az szerintem jobban lesz annak köszönhető, hogy tele vagyunk egyéniségekkel akik képesek a semmiből gólt lőni, mint a csapat egységének. Viszont jövőre egy ütős Madridot akarok látni ami mindent visz!dzsi91 írta:Ezt a felfogást sose értettem, mármint hogy sokan félnek az úgymond "pofára eséstől"...legalábbis én az a fajta szurkoló vagyok aki őrjöng veri a mellkasát (amikor reális esély van a címekre, és most az van)[persze nem beképzelten] amíg el nem úszik minden remény...És amikor elúszott minden remény nem esek mély letargiába,hanem vállat vonok és várom a következő évet(nekem már oly mind1,hogy 10 évet várok a 10ikre vagy 15-öt )...Géci írta: En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok![]()
Nem tudnék ilyen óvatosan élni mint itt sokan, de hát ahány ember....
Ez most nem konkrétan neked szól de van itt egy két arc akik már-már annyira reálisan akarják nézni a dolgokat,hogy teljesen átbuknak a pesszimista oldalra, minden meccs előtt rettegnek mindenben a hibát keresik stb...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 13:08
Természetesen,így van,én csak és kizárólag a tegnapi meccset értékeltem,és ez ellen a Getafe ellen,ahogy mondod is jó volt.De komolyabb ellenfelek ellen ez a védekezés kevés.Nem győzöm hangsúlyozni,DM a kp-ra szükségmegoldás se nem megoldás...Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 17., hétfő 13:02
Egyértelműen részmegoldás most DM, nem lehet vele és a kiegyensúlyozatlanságával komolyabban számolni a jelenlegi pozíciójában. Ez viszont így egy kisebb szerencsejáték, de maradva a hasonlatnál nyáron remélhetőleg összejön a kp-ra egy lottó ötös. (visszatér khediraCS0ki írta: Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 17., hétfő 12:52
Próbálta szerencsétlen, de semmire sem akartak sárgát adni neki!Ramos ha jól hallottam, 4 sárgánál jár, az ötödiket megcsinálhatta volna, mert ha az Elche ellen kap egyet, akkor az Atletit kihagyja.
Khedira lesérült...Imádom, hogy még helyzetek se nagyon vannak ellenünk. Valamit nagyon kitalált az öreg.
Annyi vele a bajom, ogy védekezés részben megint nem tett annyit, mint amennyi a posztjából elvárható lett volna. A Villarreal ellen is ez volt, ott nem is volt olyan stabil a védekezésünk, a Getafe nyilván olyan gyenge volt, hogy elég volt DM nélkül is a védekezőjáték. Hiába játszik a legtöbb meccsen mostanság korrektűl, hosszú távon nekem még mindig kevés oda az argentin, várom az utódját nyáron.Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 17., hétfő 12:00
Meg Di Maria pontosnak mondható,elég korrekt játéka,valamint Benzema gólján kívül,a francia egész meccsen mutatott teljesítménye.Mi a pozitív? Jesé gólja, Benzema gólja és Modric gólja..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 10:43
Ezt a felfogást sose értettem, mármint hogy sokan félnek az úgymond "pofára eséstől"...legalábbis én az a fajta szurkoló vagyok aki őrjöng veri a mellkasát (amikor reális esély van a címekre, és most az van)[persze nem beképzelten] amíg el nem úszik minden remény...És amikor elúszott minden remény nem esek mély letargiába,hanem vállat vonok és várom a következő évet(nekem már oly mind1,hogy 10 évet várok a 10ikre vagy 15-öt )...Géci írta: En trófeák terén nem ringatom magam álomvilágba, de bizakodó vagyok![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 17., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 17., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 16., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. február 16., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 16., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. február 12., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 12., szerda 17:57
Egri egy frusztrált férfi nemiszerv, mióta elvették tőle a 10-es vb döntőt, még jobban rákapcsolt a lenéző, fárasztó, áltudományos maszlagára. Bár még így is vehetne hülyeségből különórákat a sport tv-s bácsiktól.adamzz írta: Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 12., szerda 12:28
Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...dannen írta:azt sem tudta az az ember mit beszél.. pepére azt mondta, hogy mostanában nem a szereléseiről híres hanem a balhéiról vagy valami ilyesmiVictor írta:kommentátor eszméletlenül felidegesített, mikor elkezdi, hogy varane sem élvezi ancelotti bizalmát már nem lépett 84 napja pályára...![]()
bohóc volt nagyon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 12:25
Számoltam,3X ért labdába,abból kettő alibi passz,egy volt egy hosszú indítás amire nem mozdult be Bale...ahhoz képest amennyire nyomtam fatális tévedésnek tünik,de tévedtem már nagyobbat is,exfeleségem pl...casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 12:12
Csak trollkodunk egy kicsitVictor írta:lópezre 6 szavazatezek látták a meccset?
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 12., szerda 11:20
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem