pheco írta:LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.
na igen, csúcsmobil jó áron.
Ráadásul hiába a nagy kijelző, remek kialakítása van,vékony kávával, így nem tűnik akkorának.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 16:16
pheco írta:LG G2-re spórolj inkább. Szerintem 120-ért már tuti kapsz gsm üzletekben. Én tuti azt vennék most.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 17., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 16:08
Miniket én hagynám,azokkal csak a baj van.fringsquad írta:köszi
használt semmiképp se kellene. valahogy úgy vagyok használt dolgokat nem nagyon szeretek venni, inkább annyit spórolok s megveszem az újat. erdélyi vagyok így nettről fogom rendelni.
a minin meg azért gondolkoztam, az S3 esetleg S4en mivel nem szeretem azokat a nagy telefonokat.
továbbra is várom a véleményeket.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 16:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 17., hétfő 15:14
fringsquad írta:van nekem egy galaxy ace gt-s5830as telefonom ami már lassú, böngészőből kidobál hiba üzenettel, fb se megy rendesen, youtube is néha szarakodik. az idő megviselte..
A napokban pedig a képernyő is betörött és a touchja se megy. megcsináltatni nem szeretném, mert nem éri meg s amugy is szarul megy már s legtöbbször csak idegesít. ezért szeretnék venni egy újat és gondoltam megkérdezem ti mit tudnátok ajánlani. láttam vannak itt nagy szakik![]()
ami fontos, h wifi legyen, kijelző jó minőségű legyen, tehát ne ilyen krix kraxos, pixeles legyen a kép. (remélem értitek, nem vagyok vmi nagy szaki) illetve ami a legfontosabb, h ne fél évig bírja majd megint belassul s mindenből dobál ki.
árban ami maximumot rá áldoznék az 100ezer, de nagyon gondolkozok esetleg egy 4S almán és nem a divat végett. mit gondoltok mennyire érné még esetleg egy ilyet venni?
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 17., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 17., hétfő 11:29
A mai programokat, operacios rendszereket egyszeru telepiteni. Meg kiskoromba az egyik baratom gepere akartuk telepiteni a win98-at, de a CD tul karcos volt, a CD irokrol csak legendakat hallottunk, ezert floppy-rol telepitettuk. Azok voltak a szep idokkelemen.istvan írta:Szerintem egyszerűbb telepíteni mint a 7et. Elvileg stabil a rendszer, csak szokni kell
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. február 17., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 16., vasárnap 23:45
Nekem van ismerősöm aki ajánlja, van aki nem. Aki ajánlja azt mondja, hogy kevesebb virtuális memóriát eszik, mint a 7-es verzió, úgy kb. az xp-vel egyenrangú a zabálása. Mondott még egy- két pozitívumot de ez ugrott most be először. Nem kell feltétlenül váltanod, hiszen a hetes verzió támogatottsága még vagy 5-6 évig száz%, hogy megmarad, szóval nincs mitől félni. Viszont ha váltasz meg kell szokni az új designt, ami nekem nem nagyon jön be. Én is majdnem váltottam, de inkább maradtam az egyszerűségnél, így marad a windows 7 egy ideig biztosan.Laci írta: Ha már itt vagyok...tervezek egy Win-reinstallt, jelenleg egy 2+ éve tökéletesen működő 7-es van fent... de már a 8.1-et kéne feltennem nem? Megéri feltenni? Használható az egyáltalán? Mert csak annyit hallottam róla, h nehéz felrakni, meg, hogy szokni kell...ha nem éri meg, akkor szivesen maradnák a 7-esnél
HozzászólásSzerző: Laci » 2014. február 16., vasárnap 22:11
B*szarok h már Pro is vanh3x0r írta:Uninstall es rakd fel az AdBlock Pro-tLaci írta:Chrome, AdBlock Plust-t használok, de ma valamiért több reklám is megjelent egyes oldalakon + 1 youtube AD-ot is végignéztemValakinek hasonló? Mi lehet rá a megoldás? Reinstall a plugint?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 22:05
Uninstall es rakd fel az AdBlock Pro-tLaci írta:Chrome, AdBlock Plust-t használok, de ma valamiért több reklám is megjelent egyes oldalakon + 1 youtube AD-ot is végignéztemValakinek hasonló? Mi lehet rá a megoldás? Reinstall a plugint?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 16., vasárnap 22:01
A legtöbbet pár hét után dobhatod a kukába. A jó öreg klón iphone és társaik.Pipita írta:Ilyen ebayes tizen- huszon eurós okostelefonokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hasznalhatoak? Mennyire lassuak, miket tudnak?
Jeleneg egy sony ericsson xperiat nyuzok, de legszivesebbena kukába dobnam. Lassu, folyamat lefagy, pici, utálom.Szóval tudtok róluk mondani valamit? Igazából azokról a marakrol, amiket találtam, meg csak nem is hallottam. Valószínű valami kinaiak, de mégis mivel lehetnek rosszabbak?
HozzászólásSzerző: Laci » 2014. február 16., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 9., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 7., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 23:28
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 6., csütörtök 23:27
everest, aida64 talán jó lehet erre.Kerlon írta:Aha, amúgy nem tudtok valami jó programot, ami megmutatja, hogy hány százalékban ép/teljesítenek a hardware-ek? A régi gépem viszonylag használható lenne még, szétszedtem kiportalanítottam, lejjebb írtam a BIOS problémám, elvileg van rá update majd megpróbálom.
.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 23:24
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 6., csütörtök 22:48
150ezerben állt meg. Memória+proci+alaplap volt 70en, ezt csomagba vettem. Ez magában újonnan lenne 100körül,ahogy néztem. Használtan vettem,mert jó lehetőségnek tűnt. (ősszel vették, mindenre 2 vagy 3 éves garancia van még!Kerlon írta:Mennyibe fájt Csabi?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 22:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem