Ki mondta hogy nem??a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 15:39
Ki mondta hogy nem??a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 15:34
elolvastad a lejjebb található pár kommentet? nem úgy tűnik... de azért kellett a bevédés.'shutterisland írta:miért, kik tartoznak az európai elithez ?
a csoportból kieső juventus ?
a francia bajnokságban király, de egyelőre európában még nem bizonyító psg ?
az egyre gyengülő, szétkapkodott dortmund ?
a bajnokságban középcsapattá visszaeső milan ?
a moyes féle manchester united ?
az idén remeklő arsenal, liverpool, atma vagy napoli már oda tartozik ?
a világ 5 legjobb csapatában simán benne van a barca.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 15:33
a mostmegnyerjük real mindig is nyerni akart......es 3x annyit nyert mint a divat pl. az hogy 10 év bl győzelem nélkül. ....na.....volt az 32 év is......túlélték.messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 16., vasárnap 15:33
Kis pihi neked is jót tenne.messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 16., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 15:27
Dehogyis,az arsenal a tökkelütött zsiruval meg a mégaszartisleszarom Özilel...messideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 15:17
a valencia megverte a barcát..szerintem most ők az elitCsabi írta:nem, a rajó vajjekánó meg a real valladolid.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 16., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. február 16., vasárnap 15:15
ziro4vr írta:az arsenal meg a barca..na az az elitmessideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 15:14
az arsenal meg a barca..na az az elitmessideco írta:Európai elit... Ki az elit, a túlhypeolt, de kiégett Dortmund? Vagy az örök -mostmegnyerjük- Real?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 16., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 15:02
Én azért ezzel vigyáznék,nagy hiba lenne egy edző részéről,ha cé semlegesitésére nagy erőket forditana,vannak nálunk olyanok,akik ezt remekül ki is használnák..azért ha van edző aki semlegesíteni tudja Cé-t
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 14:59
Erre énis feltenném minden vagyonomat, micsoda dráááááámaa José visszatér...ez kell a népnekmorientes írta:Nem kell megijedni,ha tuljutunk a salken,meg a chelsea is veszi az akadályt,akkor hót zicher hogy az UEFA odab**a őket nekünk...Hát ha kedden egy Mou féle Chelsea-vel kéne meccselnünk, nyugtalanabbul ülnék le a tv elé. Ettől még a City se lesz kutya, de a londoniak stílusa nekünk sokkal "szúrósabb" lenne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 14:58
ziro4vr írta:Nálam meg nem. Ezt a chelseat még formázni kell, José stílus nem működik még olyan színvonalon, mint majd jövőre fog. Matic megszerzése fontos volt, Hazardot szépen "hízlalja" de még van dolga bőven. de ez itt offnmate írta: Yep. Mourinho ismeri a Barcát, de Tatanak még idegen José stílusa. Szerintem. Szóval ott nálam is Chelsea lenne az esélyes.
Bayern, Madrid..két meccsen esélyesebbek nálam a Barcánál, más nem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 14:53
Összegyüjtöttem neked a Barca BL rangadóit(kieséses párharc)+ a Real Madrid elleni meccseit, 2012 májusától:lesliejr írta:Igen, aki kiesik, az tavasszal már nem játszik, aki meg továbbjut még lesz esélye megnyerni a BL-t. ha így értetted akkor ok, különben meg nyáron mindenki változtathat és újulhat, szóval ez ugyanolyan rangadó lesz mint bármelyik másik.dzsi91 írta:A keddi meccs óriási vizsga lesz szerintem mindenki számára Barcelonában.
Ugyebár kiderül,hogy lehet-e még számolni velük európában
Ha kiesik a Barca, nem fog eltűnni a süllyesztőben, ebben ne is reménykedj.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:50
Előbb jussanak egyáltalán tovább...szerintem dortmund lesz :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 14:36
szerintem dortmund leszmorientes írta:Nem kell megijedni,ha tuljutunk a salken,meg a chelsea is veszi az akadályt,akkor hót zicher hogy az UEFA odab**a őket nekünk...Hát ha kedden egy Mou féle Chelsea-vel kéne meccselnünk, nyugtalanabbul ülnék le a tv elé. Ettől még a City se lesz kutya, de a londoniak stílusa nekünk sokkal "szúrósabb" lenne.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:34
Nem kell megijedni,ha tuljutunk a salken,meg a chelsea is veszi az akadályt,akkor hót zicher hogy az UEFA odab**a őket nekünk...Hát ha kedden egy Mou féle Chelsea-vel kéne meccselnünk, nyugtalanabbul ülnék le a tv elé. Ettől még a City se lesz kutya, de a londoniak stílusa nekünk sokkal "szúrósabb" lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 14:33
Nálam meg nem. Ezt a chelseat még formázni kell, José stílus nem működik még olyan színvonalon, mint majd jövőre fog. Matic megszerzése fontos volt, Hazardot szépen "hízlalja" de még van dolga bőven. de ez itt offnmate írta: Yep. Mourinho ismeri a Barcát, de Tatanak még idegen José stílusa. Szerintem. Szóval ott nálam is Chelsea lenne az esélyes.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:25
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem