Előbb jussanak egyáltalán tovább...szerintem dortmund lesz :lol:

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:50
Előbb jussanak egyáltalán tovább...szerintem dortmund lesz :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 14:36
szerintem dortmund leszmorientes írta:Nem kell megijedni,ha tuljutunk a salken,meg a chelsea is veszi az akadályt,akkor hót zicher hogy az UEFA odab**a őket nekünk...Hát ha kedden egy Mou féle Chelsea-vel kéne meccselnünk, nyugtalanabbul ülnék le a tv elé. Ettől még a City se lesz kutya, de a londoniak stílusa nekünk sokkal "szúrósabb" lenne.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 14:34
Nem kell megijedni,ha tuljutunk a salken,meg a chelsea is veszi az akadályt,akkor hót zicher hogy az UEFA odab**a őket nekünk...Hát ha kedden egy Mou féle Chelsea-vel kéne meccselnünk, nyugtalanabbul ülnék le a tv elé. Ettől még a City se lesz kutya, de a londoniak stílusa nekünk sokkal "szúrósabb" lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 16., vasárnap 14:33
Nálam meg nem. Ezt a chelseat még formázni kell, José stílus nem működik még olyan színvonalon, mint majd jövőre fog. Matic megszerzése fontos volt, Hazardot szépen "hízlalja" de még van dolga bőven. de ez itt offnmate írta: Yep. Mourinho ismeri a Barcát, de Tatanak még idegen José stílusa. Szerintem. Szóval ott nálam is Chelsea lenne az esélyes.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 16., vasárnap 14:24
Yep. Mourinho ismeri a Barcát, de Tatanak még idegen José stílusa. Szerintem. Szóval ott nálam is Chelsea lenne az esélyes.realistahuni írta: Persze ettől még nálam is esélyesebb a barca, ha már angol csapat ellen esnek ki az inkább egy fincsi bekkelős kontrázos cselszi lesz az.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 16., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:18
Igen, azt mindjárt gondoltam...h3x0r írta:Pedig mi mar keresnenk is a streamet a Barca - Real B meccsre a masodosztalyban
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 14:16
Pedig mi mar keresnenk is a streamet a Barca - Real B meccsre a masodosztalybanlesliejr írta:Ha kiesik a Barca, nem fog eltűnni a süllyesztőben, ebben ne is reménykedj.![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:13
Igen, aki kiesik, az tavasszal már nem játszik, aki meg továbbjut még lesz esélye megnyerni a BL-t. ha így értetted akkor ok, különben meg nyáron mindenki változtathat és újulhat, szóval ez ugyanolyan rangadó lesz mint bármelyik másik.dzsi91 írta:A keddi meccs óriási vizsga lesz szerintem mindenki számára Barcelonában.
Ugyebár kiderül,hogy lehet-e még számolni velük európában
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 14:10
Öröm bódottáGT37 írta:Tuti kezdő lesz... Pedig a tegnapi meccs után pláne egyértelmű, hogy a Fabre-Ini párosnak kellene kezdenie a középpályán.dzsi91 írta:Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 16., vasárnap 14:03
Tuti kezdő lesz... Pedig a tegnapi meccs után pláne egyértelmű, hogy a Fabre-Ini párosnak kellene kezdenie a középpályán.dzsi91 írta:Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:57
Ja nem konkrétan a te írásodra reagáltam nem tudom miért az idézésre mentem az új hozzászólás helyett.morientes írta:Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:42
Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:29
Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.morientes írta: Messi meg...lehet hogy nem tudott volna egy komolyabb csapat ellen ilyen gólokat rugdosni,(pl az átemelősnél közel s távol nem volt hozzá senki),de az a magabiztosság,amivel tegnap játszott,rácáfolni látszik azokra akik szerint kezdi nem érdekelni a foci...na hogy ez mire lesz elég mondjuk a city ellen azt nemtudom...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:20
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 16., vasárnap 13:15
+1de hát képtelen vagyok nekik szorítani.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 16., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 11:59
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem