Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 16., vasárnap 14:21

Nekem volt szerencsém végignézni a tegnapi barca szopkodást, mivel mostanában online közvetítőként dolgozok, de hát az a Rayo védelem az világi vicc volt. Persze ettől még nálam is esélyesebb a barca, ha már angol csapat ellen esnek ki az inkább egy fincsi bekkelős kontrázos cselszi lesz az. :shifty:

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:18

h3x0r írta:Pedig mi mar keresnenk is a streamet a Barca - Real B meccsre a masodosztalyban
Igen, azt mindjárt gondoltam... :)

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 14:16

lesliejr írta:Ha kiesik a Barca, nem fog eltűnni a süllyesztőben, ebben ne is reménykedj. :) :D
Pedig mi mar keresnenk is a streamet a Barca - Real B meccsre a masodosztalyban :mrgreen:

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 14:13

dzsi91 írta:A keddi meccs óriási vizsga lesz szerintem mindenki számára Barcelonában.

Ugyebár kiderül,hogy lehet-e még számolni velük európában
Igen, aki kiesik, az tavasszal már nem játszik, aki meg továbbjut még lesz esélye megnyerni a BL-t. ha így értetted akkor ok, különben meg nyáron mindenki változtathat és újulhat, szóval ez ugyanolyan rangadó lesz mint bármelyik másik.
Ha kiesik a Barca, nem fog eltűnni a süllyesztőben, ebben ne is reménykedj. :) :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 14:10

GT37 írta:
dzsi91 írta:Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
Tuti kezdő lesz... Pedig a tegnapi meccs után pláne egyértelmű, hogy a Fabre-Ini párosnak kellene kezdenie a középpályán.
Öröm bódottá :agree: :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 16., vasárnap 14:03

dzsi91 írta:Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
Tuti kezdő lesz... Pedig a tegnapi meccs után pláne egyértelmű, hogy a Fabre-Ini párosnak kellene kezdenie a középpályán.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:57

morientes írta:
Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...:D
Ja nem konkrétan a te írásodra reagáltam nem tudom miért az idézésre mentem az új hozzászólás helyett. :D

Xavi kezdő lesz kedden? Remélem azért pihent szombaton... :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:42

Ja azt majd,ha a City ellen nem csinál semmit akkor, az lesz hogy még sérült,vagy megfázott,lázas volt stb...én az átlag madridistákhoz képest jobban kedvelem Messi játékát, de az ,hogy a jó teljesítménynél túl sztárolják a rossznál meg mindig van valami kifogás...de már hozzászokhattam volna.
Ha neked abból az jött le,hogy sztárolom,csakmert leírtam hogy már nem egy indiszponált faszkalap,mint pl a valencia ellen volt,akkor jölvan...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 13:29

morientes írta: Messi meg...lehet hogy nem tudott volna egy komolyabb csapat ellen ilyen gólokat rugdosni,(pl az átemelősnél közel s távol nem volt hozzá senki),de az a magabiztosság,amivel tegnap játszott,rácáfolni látszik azokra akik szerint kezdi nem érdekelni a foci...na hogy ez mire lesz elég mondjuk a city ellen azt nemtudom...

A kis csapatok ellen mindig ment neki, nagy párharcban az elmúlt 2-3 évben csak a Milan ellen tudott úgy játszani ahogy azt a jóistentől el lehet várni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 16., vasárnap 13:20

A tegnapi meccsből valóban nem lehet sokmindent levonni,az hogy nyert a barca,az nem meglepő.Hogy ilyen fölényesen,az sem.Ami viszont látszik,hogy Messi kezd visszatérni,nem csak testileg de teljesítményben is,valamint hogy Fabregas egyre meghatározóbb tényezővé válik.Eddig is az volt,félreértés ne legyen,de egyfajta stabilitást ad a csapatnak,amit már sem Xavi,de Iniesta sem tud talán adni.Kezdi kinőni magát a fickó,egy kicsit Modrical vonnám párhuzamba,bár a hasonlat tudom sántít...
Messi meg...lehet hogy nem tudott volna egy komolyabb csapat ellen ilyen gólokat rugdosni,(pl az átemelősnél közel s távol nem volt hozzá senki),de az a magabiztosság,amivel tegnap játszott,rácáfolni látszik azokra akik szerint kezdi nem érdekelni a foci...na hogy ez mire lesz elég mondjuk a city ellen azt nemtudom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 16., vasárnap 13:15

de hát képtelen vagyok nekik szorítani.
+1
soha semmilyen körülmények között nem tudnék.
semmi sem tudna rávenni.
olyan undort érzek irántuk, h az vmi elképesztő.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 16., vasárnap 12:15

A barca fog tovább menni ez a tippem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 16., vasárnap 12:15

Azért pár emberrel tényleg elszaladt kicsit a ló, a Cityt sem kell az egekig magasztalni. Tény, most jó formában vannak, de azért ne állítsuk már be úgy, mintha szintekkel a Barca fölött állnának. Egy BL meccs teljesen más dimenzió, akárki játszik akárkivel, ott tényleg bármi megtörténhez. Szóval a Barca azért még mindig kurva erős, és én személy szerint őket tippelném meg továbbjutónak, ennek a Citynek kevés még a rutinja a BL-hez.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 11:59

A keddi meccs óriási vizsga lesz szerintem mindenki számára Barcelonában.

Ugyebár kiderül,hogy lehet-e még számolni velük európában, Tatának is ez lesz a vizsgája,Messiről is megtudjuk,hogy visszatért-e már vagy még mindig "sérült"( :mrgreen: )...Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki az egészből.

Én a City-t tartom egyértelmű esélyesnek,a Barca mellet esetleg a rutin és Messi dönthet...ami viszont nem elhanyagolandó,hogy a párharc két meccsből áll és a City nem egy Milan, képesek a Nou Campban is továbbjutni szerintem.
Amiben biztos vagyok ,hogy sok gól lesz, igazi adok kapok, benne van a pakliban a nagyarányú győzelem is mindkét fél részéről...még ennyi közhelyt egy hozzászólásban :D ...

Na mindegy én kedden hatalmas City drukker leszek akkor is ha tudom,hogy az nekünk nem feltétlen jó,ha a barca ilyen korán kiesik, de hát képtelen vagyok nekik szorítani. :Đ

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 16., vasárnap 10:59

még mindig túl van lihegve az egész.
egy 6-0, szép játékkal és szép gólokkal még akkor is feldobja az embert, ha tudva lévő, hogy otthon voltunk, és egy rayo ellen.

én SENKIVEL, ismétlem SENKIVEL nem találkoztam, aki a meccs előtt még félt a citytől, de a 6-0 hatására megfordult volna a véleménye.
se az eurobarcán, se az fb csoportunkban, ahol azért sokan vannak, és nagy az aktivitás.
olyan van, aki bizakodó, és fel van tüzelve, de senkit nem láttam, akinek homlokegyenest megfordult volna a véleménye, vagy megnőtt volna az arca, mert kitömtük a rayo-t.
jah, lehet, hogy nso-n van ilyen, azt nem tudom. :)

jól hangoltunk, de semmi több.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 10:28

h3x0r írta:Remelem nem kell elmagyarazzam mi a kulonbseg a ketto kozott.
Igen, de a City kedden nem is a Vallecano-val fog játszani, hanem velünk. Azért engedtessék meg, hogy minket ugyanarra a szintre helyezzem, mint a Chelsea-t. Pont arra próbáltam rávilágítani, hogy 1 hét alatt lejátszott 2 meccs mennyire más képet tud mutatni, ezért sem lehet csak a mostani hétvégéből kiindulni. Csak az egyik egy bajnoki volt, a másik meg FA kupa meccs.
Ráadásul előtte volt ott egy Norwich, akik kb Vallecano szinten vannak, velük pedig egy eszméletlen 0-0-át játszottak.
Ezért nem lehet kiemelni egy mérkőzést. Mondandóm lényege ez volt.

...amúgy aki figyeli az angol rangadókat, az tudja, azokból a legkevésbé sem lehet következtetni vmire...
Egyszer az egyik rúg 4-et 20 perc alatt a másiknak, utána ugyanaz a csapat egy másik rangadón labdába sem rúg szinte.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 16., vasárnap 10:22

Szerintem semmi kulonos nem tortent. A Barca hazai palyan kitomte a liga egyik leggyengebb csapatat. Nyilvan lehet neki orulni, meg kell is, foleg az utobbi hetek/honap gyenge jateka utan, de azert messzemeno kovetkezteteseket nem vonnak le belole.
lesliejr írta:Mi nyertünk tegnap 6-0-ra, ebből ne induljunk ki, mert ez csak 1 meccs volt stb. Bezzeg a City, akik tegnap lesimázták a Chelsea-t...azt a Chelsea-t, akiktől 1 hete simán 1-0-ra kikaptak a bajnokságban nulla játékkal ugyanezen a pályán. Közben volt még 1 meccsük, ahol gólt sem rúgtak.
Szóval a Barcelonával kapcsolatban ne induljunk ki 1 meccsből, a City-nél meg emeljük ki azt, ami számotokra a legkedvezőbb. :hmmm:
Ezek alapján semmivel nem különb az, aki egy Barcelona szurkolóra fúj, hogy ne a 6-0-ból induljon ki.
A sejk csapat semmivel nem különb a Barca-nál. Képes ugyanolyan rapszodikus teljesítményre hátul és elöl egyaránt. Mondjuk ez kb az összes komolyabb társaságra elmondható Európában, kivétel ez alól a Bayern. Ők most más szintet képviselnek a többiekhez képest.
A kulonbseg annyi, hogy a Chelsea egy top csapat, mig a Vallecano az utolso elotti a bajnoksagban. Remelem nem kell elmagyarazzam mi a kulonbseg a ketto kozott. (Ha az Atleticot vagy minket vertetek volna meg ugy, mint tegnap a City a Chelsea-t, akkor nekunk is mas lenne a velemenyunk.)

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 16., vasárnap 10:16

Mi nyertünk tegnap 6-0-ra, ebből ne induljunk ki, mert ez csak 1 meccs volt stb. Bezzeg a City, akik tegnap lesimázták a Chelsea-t...azt a Chelsea-t, akiktől 1 hete simán 1-0-ra kikaptak a bajnokságban nulla játékkal ugyanezen a pályán. Közben volt még 1 meccsük, ahol gólt sem rúgtak.
Szóval a Barcelonával kapcsolatban ne induljunk ki 1 meccsből, a City-nél meg emeljük ki azt, ami számotokra a legkedvezőbb. :hmmm:
Ezek alapján semmivel nem különb az, aki egy Barcelona szurkolóra fúj, hogy ne a 6-0-ból induljon ki.
A sejk csapat semmivel nem különb a Barca-nál. Képes ugyanolyan rapszodikus teljesítményre hátul és elöl egyaránt. Mondjuk ez kb az összes komolyabb társaságra elmondható Európában, kivétel ez alól a Bayern. Ők most más szintet képviselnek a többiekhez képest.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 16., vasárnap 10:04

Szóval itt semmi sem jó, ha:
-nyerünk 6-0ra= gyengék vagyunk, ez nem a city, azok elpicsáznak 5-0ra így is.
- csak 2-0ra nyerünk= ez marha kevés lesz a city ellen, "="-
-döntetlen vagy vereség, "=".
és ez téged miért zavar egy madrid szurkolói forumon?
továbbra sem értem.

inkább ülj le, örülj, h kitömtétek a bajnokság leszarabb védelmét 6 góllal otthon, h neymar visszatért és ennyi.

pár nap és jön az erőfelmérő.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 16., vasárnap 3:26

Szokásos forgató könyv,rangadó előtt kitömnek valakit, mindenki megnyugszik,aztán a nagy meccsen meg megy majd a csodálkozás...

egyébként tényleg jó meccset játszottak,csak közben a city lesimázta a Chelsea-t,Továbbra sem látom hogy mitől lenne esélyesebb ez a Barca mint a city.

Vissza: