Nem a taktikája, ahha... akkor mégis mi? Miért kell bekkelni, miért kell beszari bunkert játszani? Oké felhozta, király... de azzal a kerettel nyerni kellett volna, nem pedig szimplán felhozni.R.M.C.F írta:itt alapból van vele szemben egy ellenkedés.....ezt csak média agymosásnak vélem....JM-nál az elmúlt 10 évben kizárólag rosszabb edzők voltak itt és egyik után sem volt fele ilyen nyaffogás.- Értem én, hogy Mou mindenáron nyerni akart, de akkor mi volt az a 3. év? Egy beszari, vesztes képét mutatta, és IGEN ezért buktuk el az esélyt a BL győzelemre. Az nem győztes mentalitás volt, amit a 3. évében lehozott. Lehet ezt szépíteni, csak felesleges.
Azt hogy miért buktuk el,azt meg tökéletesen másként látom. Nem a taktikája miatt.
JM hozta fel oda a realt ahová való....a többi edző nulla volt hozzá képest,beintett a mindenki barcájának,az isteni,tökéletesnek mutatott és MINDENKI által annak hitt csapatnak,rámutatott a hibáikra,az inkorrektségeikre, rámutatott a média real ellenességére,a birók madrid elleni fújásaira.....és ezzel nem lett népszerű,hanem ellenség.
Ilyen az ember.. ...ilyen a drukker....buta. Ez van.
Én nagyon örültem, mikor idejött, mert bírtam Mout, de az első évében felhozta a csapatot, a másodikban szintet lépett, majd a 3.-ban teljesen összedöntötte azt, amit felépített. Elbukott, mert nem nyert! Ezt nem lehet megmagyarázni, ez TÉNY!
Azt meg hadd döntsem el én, hogy mennyire mennyire befolyásol engem a média, és mennyire vagyok ellenszenves vele szemben. Örültem, mikor idejött, mert ő volt a legjobb ember ide, aztán szépen lassan megmutatta, hogy mennyire egyszerű ember, és mennyire nem tud váltani. Nem fogom megdicsérni, és megköszönni neki azt, amit a Reallal tett, mert semmi olyat nem tett, amit előtte ne tett volna meg már más a történelem során. Kiváló edző, egy jó (kezdetben) csapatnál, de kevés siker = bukás