mia san mia írta:Pont itt vagyok.
Kezd belelendülni. Látszik, hogy más stílust képvisel mint amblokk a Bundesliga középpályások. Egyelőre üde színfolt. Képes egy egy megindulással 1-2 embert megverni a középpályán és ez fontos.
Nem azt mondom, hogy nálam alapember lenne, de más stílus mint Kroos Basti Javi. Kisebb csapatok ellen kell a játéka, mert eddig a széleken tudtuk igazán megbontani a védelmeket, de most Thiago és Götze középen is képes erre. Ezzel egyrészt könnyen kerülünk pillanatnyi létszámfölényekbe, másrészt nem elég a széleket megpróbálni lezárni még a tömörülő csapatoknak sem, mert középen is komolyan tudunk már veszélyt teremteni.
Ugyanakkor néha túlvállalja magát. Belemegy olyan szitukba amikbe nem kéne és ennek általában labdavesztés a vége. De az idő múlásával ez is javulni látszik. Ha megérzi a határait és csak feszegetni akarja azokat, de nem átlépni. akkor nagyon nagy játékos lesz belőle.
Egyelőre azt mondom, hogy értékes és hasznos tagja a keretnek, de a nagyobb meccseken én (még) nem őt favorizálnám.

Köszi a beszámolót
Igen, nálunk is jellemző volt rá ez, sokszor túlvállalta magát, és a látványt a pontosság elé helyezte, emiatt szidták is néhányan a mieink közül is (meg a flegma stílusa miatt, amit én speciel imádok), de ahogy mondod, valószínűleg szépen lassan érettebb lesz a játéka, fejlődni fog ezen a téren is.
Hatalmas kincs a srác nektek, az biztos, ösztönből, zsigerből játszik, a vérében van ez a játék, és olyan dolgokat csinál meg lazán, amikre rengeteg futballista hosszú gyakorlás után sem biztos, hogy képes. Remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeket.
És aztán visszatér Barcelonába.