Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
Ezt en se nagyon ertem. Idegenbeli dontetlennel, hazai palyan mindossze meg kell nyerni a meccset, ami szerintem elvarhato mindenkitol aki tovabb akar jutni.
Idegenbeli veresegnel, viszont mar kell figyelni hogy ha nyerek, akkor mennyivel nyerjek, kell figyelni az idegenben lott golokra, stb.
Tehat mig egy 0-0as, 1-1es, 2-2es idegenbeli x eseten eleg otthon akar 1-0ra nyerni (masodik esetben 0-0, harmadikban 1-1 is belefer), addig egy idegenbeli 2-1es veresegnel otthon a dontetlen nem jo, az 1-0 jo, a 2-1 hosszabbitas, a 3-1 meg jo, de 3-2nel ismet kieses es kell rugni meg 1 golt.
Tehat a barcanak idegenben a gyozelem utan egy minel tobb golos dontetlen a legjobb, de akar egy 1 golos vereseg is belefer, lehetoleg minel tobb rugott gollal. (Tehat igen, az idegenbeli 0-0 meg mindig jobb mint a 2-1es vereseg, aki nem ert egyet, az ne velem/velunk vitatkozzon hanem a matematikaval.)
Egyebkent meg Mourinho is megmondta: idegenbenjoaziksz.
Magatol a parharctol ket szoros meccset varok, meglepodnek ha valamelyik csapat konnyebben jutna tovabb.
Sajat szemszogombol nezve nem tudom melyik tovabbjutasnak orulnek jobban.
Egyreszrol ha kiesik a barca, nyilvan orulnek hogy a nagy rivalis kiesett, kevesebb penzt szereznek a BL-ben, aminek a hianyaban talan nem tudnak nyaron oda igazolni, ahova kene, masreszrol viszont eggyel kevesebb sorozat, jobban tudnak koncentralni a bajnokikra. Barca tovabbjutas eseten pedig pont a forditottja: tobb penzuk lesz nyaron, viszont a bajnoksagban is konnyebben bukhatnak meccseket.