ez sem feltétlen igaz.Ket döntetlennel tovább lehet menni
etihad 0-0
noucamp 1-1
máris ott a city
szerk.: attól függ, h a két döntetlenes kijelentés melyik csapatra vonatkozik
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 14., péntek 17:17
ez sem feltétlen igaz.Ket döntetlennel tovább lehet menni
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 17:15
Mert ha a city talál egy gólt,akkor a barcanak futni kell az eredmény után.Az addig OK hogy a city is betalálhat idegenbe,ez ok.Csakhogy a 0-0val elszáll még a hosszabbítás lehetősége is,hisz még egy 0-0 esélye elég csekély...sentry írta:Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 14., péntek 17:03
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 14., péntek 16:59
Agüero idegenbe már játszhat?Realista24 írta:Ket döntetlennel tovább lehet menni, egy vereség döntetlen komboval nem. Egyszerű ez.
Kettős barca sikert varok. Átestek a szokásos év eleji szarsagon. Szerencsere kihasználtuk. Most kezdődik a szezon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 16:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 14., péntek 16:53
Szerintem a 2-1 egyáltalán nem jó eredmény amúgy... a Cityben azért simán van 1 gól minimum (idegenben), és ha betalálnak, onnantól kezdve a barca van a szarabb helyzetben, mert egy esetleges 2. gól végezne velük. (Ha csak nem tolnak valami űberfocit...)sentry írta:Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 14., péntek 16:45
Rengeteg ember érdekel, hogy ez miért gondolod így. Kérlek fejtsd ki.morientes írta: Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 14., péntek 16:40
Szerintem is a Barca esélyesebb egy kevéssel, de nagyon nem lesz könnyű meccs a Barca számára. Közel tökéletes teljesítmény kell, ha tovább akarnak menni. A City nagyon veszélyes bárkire nézne, nem csak azért mert a Barca most nincs csúcsformában, hanem mert a City tud focizni. Nüanszokon fog múlni a meccs.Én már a sorsolás óta mondogatom,de azóta is tartom,hogy a barca,hacsak egy paraszthajszállal is,de esélyesebb...
Ne is próbáld, mert nem jobb. Sokan azt hiszik, hogy az idegenben lőtt gól vereséggel többet ér, mint a 0-0, ami szubjektivitást belevéve meg talán igaz is lehetne, de objektíven nézve a matek egyértelműen megmondja, hogy nem jobb. Csak a matekkal sok embernek problémája van...Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 14., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 14., péntek 16:35
Realista24 írta:A döntetlen rosszabb mint a vereség....mar megint. Ezt soha nem fogom megérteni,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 16:23
Ha kikaptok 2-1re még az sem vészes...sztm.Még jobb eredmény mint a 0-0.Ha már City, az első meccsen egy döntetlennel is tökéletesen elégedett lennék.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 14., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 14:02
City nyer szerintem is,maximum x.Géci írta:Azért elég vicces, hogy mindjárt ott járunk, hogy néggyel nyer a barca... Én még mindig tartom, hogy City nyer, de majd kedden kiderül...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 14., péntek 13:53
és ha esetleg ez sem lenne elég, még mindig ott lesz a 12. ember (nyílván nem a közönségre gondolok)...de egy top Messi képes kihúzni a szarból ilyenkor is titeket, szóval van esély.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 14., péntek 13:46
A bárcelonát csak a bárceloná verheti meg!!!!!Géci írta:Azért elég vicces, hogy mindjárt ott járunk, hogy néggyel nyer a barca... Én még mindig tartom, hogy City nyer, de majd kedden kiderül...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 14., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 14., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 14., péntek 12:43
Itt vagyok!csababarca írta:hehe írta:most ne haragudjatok már, a barca fél egy citytől?![]()
meglepően sima katalán továbbjutást várok, labda nélkül nehéz gólt lőni továbbra is.
Nem félünk,de labda nélkül is lehet gólt lőni sajnos,lásd Valencia pl...
City gyorsan,jól kontráz,ez nekünk nem kedvez,ráadásul fizikálisan is erősebbek.
Meglátjuk, sima nem lesz egyik félnek sem szerintem, ami fontos,hogy rúgjunk gólt idegenben mindenképp.
Hol vannak az 1-2 hete még sima felmosást váró madridisták?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem