Nincs ezzel baj. Ha eladja Perez,igy dragabban tehetimadridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
French player has started talks with club
Benzema: Contract extension near![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 15., szombat 12:18
Nincs ezzel baj. Ha eladja Perez,igy dragabban tehetimadridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 15., szombat 12:16
Nekem az egyik cikk alatti kommentelő tetszett aki szerint:Lehet szeretni ezerrel,mert hatékony,mindig jó teljesítményt nyújt,és nem osztja meg a szurkolókat...madridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 15., szombat 11:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 15., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. február 15., szombat 11:45
nincs benne meglepetés. ugyanaz a helyzet, mint Khediránál.madridronie írta:Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 15., szombat 11:42
Páran most biztos a szívükhöz kapnak majd, én azért örülök a dolognak!Karim forever
Benzema: Contract extension near
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 14., péntek 20:36
ikarus93 írta:BM-nél milyen pénzek lehetnek hihetetlen, hogy ennyi pénzt osszanak szét és még arra is van pénzük, hogy ilyen Lewákat vesznek 10 milliós fizetéssel. Ráadásul nyáron tuti fognak még venni valami nagy sztárt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 14:23
"A focisták kiváló állapotban vannak ahhoz, hogy szembenézzenek a következő hónapok kihívásaival. Folyamatos erőfeszítéseket teszünk a sérülések elkerülésének érdekében" - nyilatkozta a Sanitas munkatársa, miután a játékosok a mai edzés után átestek az orvosi vizsgálatokon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 14., péntek 14:12
Nosztalgia?Lehet....de hogy azokban az időkben mint sport,közéleti,kultúrális vonalon pezsgett az élet,az nem kérdés...Ezt meg tudom érteni, én is úgy érzem, hogy a 90-es években volt minden a legszebb, legjobb és legkerekebb, de ha őszintén belegondolunk, alighanem van ebben egy nagy adag nosztalgia is. :)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 14., péntek 14:04
A Marca szerint bár korábban Gündogan állt a Real Madrid listájának élén (elővásárlási joggal biztosítva magukat a blancók), a transzfer a török-német hátsérülése (amiből még mindig nem tudott kilábalni a játékos) és Vidal idei formája miatt egyre inkább kétséges és a madridi vezetők illetve Carlo papa első számú célpontja jelenleg a chilei középpályás szerződtetése nyárra (60 milla értékben)!Objetivo Vidal
Plan V
Az apja szerint a srác könnyen klubot válthat a nyáron.Dad can see Real Madrid, Man Utd target Gundogan leaving Borussia Dortmund
MÍg maga a játékos állítása szerint hetekkel ezelőtt már közel volt a visszatérése, de januárban fertőzést kapott és ebből kifolyólag a hátsérülése továbbra is pályán kívül tartja őt, ugyanakkor a visszavonulás meg sem fordul a fejében és még mindenképp játszani szeretne a szezonban, illetve a vb.-n! Háááááát ....Gundogan: My career's not over
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 14., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. február 14., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 14., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 14., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 11:40
Nálunk is eléggé el vannak szaladva a fizetések, bőven több,mint nálatok,de lehet még a bayern-nél is.kapor_89 írta:Amúgy ehez a listához képest, ha ez tényleg igaz, és a Bayernes is, durva különbségek vannak.. Ha Bale a 2. 7 millióval, akkor a bajoroknál 7(!!) ember is joban keres mint Ő, és annyit keres mint Alaba. (ugyan Robben is hetet keres, de pont erről szólt az NSO cikk, hogy milyen vicces ez)
A Bayernél a fizetés 132 millió, míg nálunk ez 71.6 millió.. Ezt csak én látom egészen durva és hihetetlen különbségnek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 14., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. február 14., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 14., péntek 11:21
Igen, ezt láttam én is, én nem keveslem. Itt Ramos és Karim is jól van (legalábbis az én infóim szerint), meg Bale is.BBeno írta:Realista24 írta:Érdekesek ezek a fizetések. Én Marcinál és Karimnál is kevesebbről tudtam, és Bale fizetésénél is valamiért 8-9 millióra emlékszem.
itt meg egy másik fizetési lista. novemberi cikk.
itt viszont keveslem a számokat. szerintem sose tudjuk meg ki mennyit keres valójában
HozzászólásSzerző: centeno » 2014. február 14., péntek 11:13
erről az jut eszembe, amikor a 94-es VB-n több, régi motoros riporter, meg újságíró (köztük természetesen hegyi is) nyomatta, hogy jó-jó ez a brazil meg olasz meg xy válogatott, de nincs bennük annyi egyéniség mint régebben...Ezt meg tudom érteni, én is úgy érzem, hogy a 90-es években volt minden a legszebb, legjobb és legkerekebb, de ha őszintén belegondolunk, alighanem van ebben egy nagy adag nosztalgia is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 14., péntek 10:55
Realista24 írta:Érdekesek ezek a fizetések. Én Marcinál és Karimnál is kevesebbről tudtam, és Bale fizetésénél is valamiért 8-9 millióra emlékszem.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem