meglepően sima katalán továbbjutást várok, labda nélkül nehéz gólt lőni továbbra is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 14., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 14., péntek 10:32
lesliejr írta:Értem én, hogy a Pep éra után, ami emberfeletti volt, a Barca visszaszállt a földre, de azért ilyet írni, hogy meglepetést okozunk egy minimális vereséggel....ember esze megáll, de komolyan.csababarca írta:Ami a city meccset illeti, annyira temetnek minket,hogy szerintem meglepetést fogunk okozni, értek ezalatt egy minimális vereséget, rúgott góllal. Ugye ez már meglepetés,főleg itt,ahol a nagy százalék fölényes city alázást vár. Meglátjuk,benne van, de mi is nyerhetünk akár.![]()
Értem én, hogy ma divat a Barca-t leamortizálni (látja a szurkoló is, hogy mik a hibák), hisz a csillogás és s.ggnyalás után ez következik mindig, de azért hülyeségeket ne beszéljünk már.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 14., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 14., péntek 10:15
Értem én, hogy a Pep éra után, ami emberfeletti volt, a Barca visszaszállt a földre, de azért ilyet írni, hogy meglepetést okozunk egy minimális vereséggel....ember esze megáll, de komolyan.csababarca írta:Ami a city meccset illeti, annyira temetnek minket,hogy szerintem meglepetést fogunk okozni, értek ezalatt egy minimális vereséget, rúgott góllal. Ugye ez már meglepetés,főleg itt,ahol a nagy százalék fölényes city alázást vár. Meglátjuk,benne van, de mi is nyerhetünk akár.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 14., péntek 10:12
Ezt meg tudom érteni, én is úgy érzem, hogy a 90-es években volt minden a legszebb, legjobb és legkerekebb, de ha őszintén belegondolunk, alighanem van ebben egy nagy adag nosztalgia is.hehe írta:a 90-es évek minden tekintetben a legjobb volt. ennyi erővel mondhatnám a 2000-es éveket is, mégse lehet, mert kultúrában, sportban, zenében és még sok egyéb más területen is elképesztő mik történtek akkor 20 éve. több, mint 10 éve nincs új zene, a minőség csak esik vissza folyamatosan, egy vékony réteg próbál csinálni valami igényeset a garázsban hátul, de hol vannak a gigasztárok, az egyszeri tehetségek?
ugyanez sportban, foci, kosárlabda, formaeggy, jéghoki, stbstb, a 90-es évek volt a csúcs.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 14., péntek 9:03
a 90-es évek minden tekintetben a legjobb volt. ennyi erővel mondhatnám a 2000-es éveket is, mégse lehet, mert kultúrában, sportban, zenében és még sok egyéb más területen is elképesztő mik történtek akkor 20 éve. több, mint 10 éve nincs új zene, a minőség csak esik vissza folyamatosan, egy vékony réteg próbál csinálni valami igényeset a garázsban hátul, de hol vannak a gigasztárok, az egyszeri tehetségek?Aki a hetvenes években nézte a focit,az nem számított rá,hogy lesz egy Maradona,Ronaldo,Rivaldo,Zidane pakk pl, lehet voltak akkor is olyanok,akik így vélekedtek mint most Te.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 13., csütörtök 23:07
Amúgy, ő már beléphet Olaszország területére? Valahogy rémlik olyan hír, mintha neki is lett volna valami adócsalós ügye, és börtönnel fenyegették, amint ráteszi a lábát a csizmára.hehe írta:http://www.youtube.com/watch?v=0Tfd38xYbX0#t=44
ilyet mikor fogsz látni egy messi vagy céronaldo esetében?
Higuain a legnagyobb király, a legnagyobb királyrealmadridfan írta: Így van.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 13., csütörtök 22:51
Így van.hehe írta:http://www.youtube.com/watch?v=0Tfd38xYbX0#t=44
soha.
az emberek tudják, ki a focista és ki egy utánzat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 13., csütörtök 22:37
hehe írta:http://www.youtube.com/watch?v=0Tfd38xYbX0#t=44
soha.
az emberek tudják, ki a focista és ki egy utánzat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 13., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 13., csütörtök 22:29
Ezért fogja talán játszatni Tata Mascherano helyett Bartrat, így lesz legalább 3 magas, jól fejelő játékosunk, de lehet, hogy meghúzza a Xavi-Song cserét.besteve7 írta:Hát amiket az utolsó pár meccsen nyújtott Piqué, inkább InigoM.-re nézve lekicsinylő. Még a kommentár is megjegyezte, hogy a 8-s csuklós busz gyorsabban fordul. De igazán a Barcánál nem is vele, hanem mostanság a kp lassúsága a fő probléma, mert labdavesztés után nem tudnak annyira erős pressziót helyezni az ellenfélre, így az ki tudja gyorsan és pontosan hozni a labdát, és mivel a két szélsőhátvéd fenn kolbászol meg is van az emberelőnyös szitu, és az amiben nagyon bízhat a City.Drake írta:De ilyen 22 éves gyerekeket egy lapon emlegetni Piquével...![]()
A másik meg ponthogy többek között ők lehetnek a kulcsemberek: Navas a kontrákhoz, a másik kettő, főleg ha nincs Aguero, akkor Dzeko szerepeltetése, mert ha valamihez ért, akkor a fejelés, és lássuk meg Piquen kívül nincs használható ember beíveléseknél a védekezésre, míg a Cityben hemzsegnek, remélhetőleg Pelle is nézte mostanság a La Liga meccseit, és erősen rágyúrtak a pontrúgások utáni szituációk begyakorlására, mert ezzel akár a meccset is megnyerhetik.Drake írta:Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 13., csütörtök 22:24
hát őt is csak azért tartják nagy királynak mert brazil. nála egy top formában lévő Pique szerintem jobbLuiz
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 13., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 13., csütörtök 21:49
Hát amiket az utolsó pár meccsen nyújtott Piqué, inkább InigoM.-re nézve lekicsinylő. Még a kommentár is megjegyezte, hogy a 8-s csuklós busz gyorsabban fordul. De igazán a Barcánál nem is vele, hanem mostanság a kp lassúsága a fő probléma, mert labdavesztés után nem tudnak annyira erős pressziót helyezni az ellenfélre, így az ki tudja gyorsan és pontosan hozni a labdát, és mivel a két szélsőhátvéd fenn kolbászol meg is van az emberelőnyös szitu, és az amiben nagyon bízhat a City.Drake írta:De ilyen 22 éves gyerekeket egy lapon emlegetni Piquével...![]()
hogy többek között ők lehetnek a kulcsemberek: Navas a kontrákhoz, a másik kettő, főleg ha nincs Aguero, akkor Dzeko szerepeltetése, mert ha valamihez ért, akkor a fejelés, és lássuk meg Piquen kívül nincs használható ember beíveléseknél a védekezésre, míg a Cityben hemzsegnek, remélhetőleg Pelle is nézte mostanság a La Liga meccseit, és erősen rágyúrtak a pontrúgások utáni szituációk begyakorlására, mert ezzel akár a meccset is megnyerhetik.Drake írta:Negredo,Navas meg Dzeko pedig közel sem világklasszis szint.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 13., csütörtök 21:41
teljesen meglep a dolog...Realista24 írta:A FIFA visszatartja azokat a doksikat, amikre a Neymar ügy során a bíróságon szükség lenne...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 13., csütörtök 21:39
Vicces vége lesz ennek nagyon ùgy néz ki...Realista24 írta:A FIFA visszatartja azokat a doksikat, amikre a Neymar ügy során a bíróságon szükség lenne...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 13., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 13., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 13., csütörtök 20:43
adamzz írta:Hát ja kb... Ide egy labdaszerző kp kell. Alkotni tud Modric meg Isco akár Xabi és Illarra. DM/Khedira helyére kell egy labdaszerző. Ha kell kemény pénzekért is..GT37 írta:Egyébként szerintem nagyobb szükségetek lenne például Pogbára, mint Gündoganra. De ez itt off.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 20:18
Éés valószinüleg hosszabbít...a hírek szerintElég lenne Matuidi is.Jó játékos,nyáron jár le a szerződése,remélem megpróbáljuk megszerezni! :)
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem