Spanyol bajnokság
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Szerintem teljesen mindegy hogy nevezzuk, az atletico odaadta a meccset, vagy csak a barca egy hajszalnyival jobb volt, a lenyeg az, hogy ha az utolso fordulo elott nincs teljesen a mi kezunkben a sorsunk, akkor bizony mi fogjuk a rovidebbet huzni. Ez alatt azt ertem, hogy legalabb 1 ponttal kell vezessuk a tabellat, vagy ugyan annyi pontunk is lehet mint a katalanoknak, de jobb egymas elleni eredmennyel.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Simeonetol ez a fajta mentalitás életetidegen...úgyhogy én nem hiszem....az atletico nevetve odaadná a meccset a katalánoknak, ha ezen múlna a dolog.
Shutter akkor most szèna vagy szalma???

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ateeemadrid
utálják őket, tény, de közel sem annyira, mint minket.Dehogy dobják...ugyan úgy utálják őket ahogy minket...odateszik magukat hogy bizonyítsák,"mi is lehettünk volna,mi sem érünk kevesebbet..."
az atletico nevetve odaadná a meccset a katalánoknak, ha ezen múlna a dolog.
fordított esetben már nem hiszem, a barca azért komolyabb klub annál, hogy ilyet megtegyen. de ezekből a senkikből simán kinézem.
de lényegtelen, mert már 2 fordulóval a vége előtt eldöntjük .

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem tuti nem szakadnának meg, ha nem lenne tétje nekik, és ezen múlna, hogy ne a real legyen a bajnok.
vagyis sokkal reálisabb, minthogy mennek, mint a mérgezett egér, kibrusztolnak egy x-et, esetleg nyernek, és pont ennek a pontvesztésnek köszönhetően lenne bajnok a real.
vagyis sokkal reálisabb, minthogy mennek, mint a mérgezett egér, kibrusztolnak egy x-et, esetleg nyernek, és pont ennek a pontvesztésnek köszönhetően lenne bajnok a real.
- morientes
Dehogy dobják...ugyan úgy utálják őket ahogy minket...odateszik magukat hogy bizonyítsák,"mi is lehettünk volna,mi sem érünk kevesebbet..."wZoLee7 írta:szerintem ha az utolsó fordulón nem múlik majd semmi akkor meglehet...de ha kellene az AtMa pontszerzése a Barca ellen, akkor inkább eldobják a meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem ha az utolsó fordulón nem múlik majd semmi akkor meglehet...de ha kellene az AtMa pontszerzése a Barca ellen, akkor inkább eldobják a meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
pesszimistahuni: ON
Nálam barca lesz ebből, jóval könnyebb sorsolás, bíró segítség, és neymar visszatérésével szerintem kijönnek majd a gödörből, hülyeség őket alábecsülni. Aztán ha véletlenül kizúgnak a City ellen(nem látok amúgy nagy esélyt erre) akkor pláne a bajnokságra koncentrálnának maximálisan. A klasszikus meg nagyon háromesélyes meccs lesz, sokan már előre jóváírták, hogy nyerünk, mert a "kezünkben van a sorsunk", de ez még közel sem olyan biztos.

Nálam barca lesz ebből, jóval könnyebb sorsolás, bíró segítség, és neymar visszatérésével szerintem kijönnek majd a gödörből, hülyeség őket alábecsülni. Aztán ha véletlenül kizúgnak a City ellen(nem látok amúgy nagy esélyt erre) akkor pláne a bajnokságra koncentrálnának maximálisan. A klasszikus meg nagyon háromesélyes meccs lesz, sokan már előre jóváírták, hogy nyerünk, mert a "kezünkben van a sorsunk", de ez még közel sem olyan biztos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt is szavazhattok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma már 600 euróról írnak, ha ez így megy tovább, akár az ezret is elérheti!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazából ott is Sallói az, aki levágja a dolgokat. Bár Özilt benézte ő is.adamzz írta: De amúgy hogy tudjátok ezt a szennyet nézni?Én meccsek félidejében is elkapcsolok. Hihetetlen amit ott leművelnek, szakszerű elemzés cimén.. De persze ezt már megszokhattuk a sport tv-től. Viszont a Digi sporton mindig megnézem akármilyen meccsről legyen szó, érdekes. Kicsit van szintbeli különbség az ottani tényleg szakértők és az itteni banda közt.
Nem illik.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Nekem az tetszett, h bár nem szándékosan csinálta de oda kellett volna mennie a sráchoz, Messi Neymar vagy Xavi biztos egyből oda ment volna, nem pedig vitatta volna az ítéletet.a zuhanyhiradóban újabb gyöngyszemeket hallhattunkezek alapján ronaldo szándékosan ütközte le így a sérülést szenvedett atletico játékost. hegyi az esetet egy egészen más dimenzióba helyezte azzal, mikor lényegében azt fogalmazta meg, hogy ez az eset a mai real madrid szellemiségének tükröződése

Vissza néztem a videót, CR olyan határozottan figyelte végig a labdát, legalábbis próbálta, h valószínűleg csak felvételről látta h milyen szerencsétlenül eset a srác..
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
De amúgy hogy tudjátok ezt a szennyet nézni?TBone írta:a zuhanyhiradóban újabb gyöngyszemeket hallhattunkezek alapján ronaldo szándékosan ütközte le így a sérülést szenvedett atletico játékost. hegyi az esetet egy egészen más dimenzióba helyezte azzal, mikor lényegében azt fogalmazta meg, hogy ez az eset a mai real madrid szellemiségének tükröződése.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
TBone írta:a zuhanyhiradóban újabb gyöngyszemeket hallhattunkezek alapján ronaldo szándékosan ütközte le így a sérülést szenvedett atletico játékost. hegyi az esetet egy egészen más dimenzióba helyezte azzal, mikor lényegében azt fogalmazta meg, hogy ez az eset a mai real madrid szellemiségének tükröződése.

Nem illik.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
a zuhanyhiradóban újabb gyöngyszemeket hallhattunk
ezek alapján ronaldo szándékosan ütközte le így a sérülést szenvedett atletico játékost. hegyi az esetet egy egészen más dimenzióba helyezte azzal, mikor lényegében azt fogalmazta meg, hogy ez az eset a mai real madrid szellemiségének tükröződése.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és ha megyek megverem Costát én is csak ennyit kapok?Realista24 írta:300 eurós büntetést kapott az Atma az öngyújtós eset miatt.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem dobjuk nekik össze, mert még a végén csődbe mennekRealista24 írta:300 eurós büntetést kapott az Atma az öngyújtós eset miatt.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:300 eurós büntetést kapott az Atma az öngyújtós eset miatt.
Az kemény.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
300 eurós büntetést kapott az Atma az öngyújtós eset miatt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Szerencsére hogy nincs komoly baj.Amúgy Ronaldo már a meccsen is utánna ment,gondolom érdeklődni hogy hogy van.Szerencsétlen baleset,semmi más...nagyon megúszta, sokkal rosszabb is lehetett volna...
Videobiro...nos én nem vagyok a híve.Elvenné számomra a foci misztériumámt.A bíró nálam egy intézmény,arról nem beszélve hogy ma nekem,holnap neked...az élet visszadja,csak ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni,mikor javunkra tévednek...a bíró onnantól nem lenne bíró csak egy levezető elnök,jobb esetben.Arról nem beszélve hogy mindig lennének emberek akik szerint kamerával sem lenne az itélet igazságos,mert hogy nem volt vonalba,meg az egyik azt mondja hogy volt testi kontakt,a másik hogy nem volt...mert,valljuk meg,a visszajátszásból sem derül ki mindig egyértelműen az igazság....
A gólvonal kamerában viszont van rácio...azt be lehetne vezetni....
LEGIO PATRIA NOSTRA

nagyon megúszta, sokkal rosszabb is lehetett volna...Realista24 írta:Javier Manquillo kompressziós törést szenvedett a hátában a tegnapi esést követően. 4-6 hét kihagyás vár rá. Cristiano természetesen felhívta a játékost és érdeklődött hogyléte felől.