wZoLee7 írta:nálam azért még mindig Pique a Barca védelem legjobbja, és a válogatottban is hagynám...inkább a két szélen és a kp-n kellene változtatni, vagy írom úgy hogy barcátlanítani
Mondjuk nem ártana mellé egy Vertonghen, mert amit Mascheranóval művelnek néha, az katasztrófa. Piqué, Vertonghen, Bartra, Mascherano (Puyol), ezzel a négyessel (ötössel) kiegyeznék.
A szélsőhátvédekkel sok bajom nekem nincs, Alba világklasszis a maga posztján, talán csak Alaba és Marcelo van előrébb nála, Alves a balfácánkodásai ellenére szerintem még mindig a legjobb jobbhátvédek közé tartozik, Adriano pedig tökéletes csereember, ráadásul a bal és a jobb oldalon is tud játszani. Viszont Montoyával nem vagyok megelégedve egyelőre, valahogy nem látom benne a jövő Barçájának első számú jobbhátvédjét.
A középpályára pedig szintén ráfér a vérfrissítés, kérdés, hogy ezt lerendezzük-e annyival, hogy visszahozzuk Rafinhát, illetve lassan, fokozatosan beépítjük Fabregast a kezdőcsapatba, Xavi helyére, vagy pedig elhozzuk Gündogant is Dortmundból.