Éés valószinüleg hosszabbít...a hírek szerintElég lenne Matuidi is.Jó játékos,nyáron jár le a szerződése,remélem megpróbáljuk megszerezni! :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 20:18
Éés valószinüleg hosszabbít...a hírek szerintElég lenne Matuidi is.Jó játékos,nyáron jár le a szerződése,remélem megpróbáljuk megszerezni! :)
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2014. február 13., csütörtök 19:47
Elég lenne Matuidi is.Jó játékos,nyáron jár le a szerződése,remélem megpróbáljuk megszerezni!adamzz írta:Hát ja kb... Ide egy labdaszerző kp kell. Alkotni tud Modric meg Isco akár Xabi és Illarra. DM/Khedira helyére kell egy labdaszerző. Ha kell kemény pénzekért is..
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 13., csütörtök 19:31
Hát ja kb... Ide egy labdaszerző kp kell. Alkotni tud Modric meg Isco akár Xabi és Illarra. DM/Khedira helyére kell egy labdaszerző. Ha kell kemény pénzekért is..GT37 írta:Egyébként szerintem nagyobb szükségetek lenne például Pogbára, mint Gündoganra. De ez itt off.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 13., csütörtök 19:27
Igen, azóta már rájöttem én is, hogy benéztem.wZoLee7 írta:GT én a válogatottra értettem a cseréket...ha a barcát vesszük, akkor szerintem is csak Pique mellé kellene egy jó középhátvéd és kész a védelem...lehet nem a legjobb, de megfelelő. a kp...Xavi ki, Fabregas be és kész...Busi és Song megoldják a vkp szerepet, Iniesta ha nem is a legjobb formájában van, de nála a közepes forma is bőven jó...elöl meg, egy Neymar-Messi-Alexis trió mindig veszélyes a kapura...
Gündogant feleslegesnek érzem oda, de lehet azért is mert Madridban szeretném látni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 19:19
Nyilván ha VdB lemondana,annak a pontosan az lenne az oka,mert azok a játékosok,azzal a szisztémával nem mennének semmire...wZoLee7 írta:amúgy miért vagytok olyan biztosak abban, hogy VdB utáni személy lecserélné? szerintem az utána jövő edző ugyan olyan vak lenne mint az öreg...
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 13., csütörtök 19:18
komolyan mondom, ha valamiről fogalmad sincs, akkor inkább ne írj semmit. nevetséges.'shutterisland írta:a pique-ramos duót szerintem felesleges lenne megbontani.
pedig ramos sincs élete formájában, de ez a kettős szerintem nagyon jó, tökre kiegészítik egymást.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. február 13., csütörtök 19:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 13., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 19:09
Nem tudom honnan veszed hogy mindössze kétszer látjuk Martinezt egy évben,mert ez nem igaz...Drake írta:De most komolyan...1 évben 2x látjátok Martinezt,és ez alapján kijelentitek,hogy jobb Piquénél.És továbbra is várom a neveket...Ramos jelenleg jobb nála.Ezt szerintem minden Barcás elismeri.De ilyen 22 éves gyerekeket egy lapon emlegetni Piquével...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 13., csütörtök 19:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 13., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 13., csütörtök 18:55
Mondjuk nem ártana mellé egy Vertonghen, mert amit Mascheranóval művelnek néha, az katasztrófa. Piqué, Vertonghen, Bartra, Mascherano (Puyol), ezzel a négyessel (ötössel) kiegyeznék.wZoLee7 írta:nálam azért még mindig Pique a Barca védelem legjobbja, és a válogatottban is hagynám...inkább a két szélen és a kp-n kellene változtatni, vagy írom úgy hogy barcátlanítani
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 13., csütörtök 18:55
Drake írta:De most komolyan...1 évben 2x látjátok Martinezt,és ez alapján kijelentitek,hogy jobb Piquénél.És továbbra is várom a neveket...Ramos jelenleg jobb nála.Ezt szerintem minden Barcás elismeri.De ilyen 22 éves gyerekeket egy lapon emlegetni Piquével...
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. február 13., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 18:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 13., csütörtök 18:47
lőtéri Boby kutyát nem érdekli hogy ki mit csinált 22 évesen, ha most jobb valaki nála fogadd el...mondjunk példát de ha kapsz példát akkor az senki mert Pique annó nyert már ezt azt? érdekesDrake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.De Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 13., csütörtök 18:44
raúl bravo, pavón, mejía, soroljam még?Drake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.De Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. február 13., csütörtök 18:42
érdekes. mintha minket mindig azzal támadnátok, hogy a múltból élünk. Piquénél jelenleg tényleg több jobb spanyol hátvéd van. és igen. Inigo is köztük van.Drake írta:Mondj Ramoson kívül jobb spanyol hátvédet Piquénél.Ilyen Inigo Martinizeket meg egy lapra venni Piquével nevetséges.Ha letesz majd valamit az asztalra a gyerek,akkor azt mondom oké.Piqué 22 évesen már a történelem legjobb Barcájának volt az alapembere.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 13., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 13., csütörtök 18:32
Inigo Martinez már most jobb mint Pique,de hát ha valaki mondaná VdB-nek,akkor felvonná a szemőldökét,és elkezdene gondolgodni rajta hogy az meg kicsoda...A válogatottal éppenhogy blődség példálózni. Ahol nincs a keretben Diego Lopez, Arbeloa a jobb bekk fixen egy Carvajal helyett, ahol Xavit nem lehet a kezdőből kirobbantani... és még sorolhatnám. persze Piqué nem rossz védő. DE vannak nála SOKKAL jobb középhátvédek.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem