Sokszor nem tudom hehe posztjain sírjak vagy nevessek... de ez már tényleg minden józan ész határán túl menő komment volt...
egy egyszerű kényszerítővel, testcsellel, komplett védelmeket lehet elküldeni kapálni, egyből ziccer van, 2-3 húzásból már ott a lövőhelyzet.
Miért még is mi kellene még ahhoz, hogy a kapuig eljussanak? Teleportálják magukat vagy mi lenne a megfelelő?
Amiket leírtál abból alakítottak ki helyzeteket Ronaldo,Zidane és Maradona is. Maximum kicsit többet dribliztek mint a mostani játékosok... bár ebben sem vagyok éppen biztos...
Máskor fullosan ellent mondasz magadnak amin szintén nem tudom sírjak vagy nevessek
1;
mindenhol csak a fizikum számít.
2;
amikor ennyire gyökkettő és szánalmas, puhány,
na most a mai futballban a fizikum számít csak vagy puhány a mai futball?
hol látni egész csapatokat, védelmeket manapság, akik arra gyakoroltak hónapokig, hogy 1-1 ellenfél zsenijét vhogy kikapcsolják a játékból? egy ronaldo ellen ez sem volt elég,
Pl a Real és egész európa évekig gyakorolt , hogy Messi és a barcelona zsenijét megállítsák. Itt megint ellentmondás van a tények és az általad felvázolt kép között.
aki edzésen ilyen van bastenekkel gyakorolt, meccseken meg maradonák, ronaldok, zidane-ok vitték rá a labdát...
abba már bele sem kötök, hogy hány fő Maradona,Zidane meg Van basten létezett a történelemben mint jeles futball képviselők... nem tudom mire a többes szám
edzőmeccses erőlködésnek nevezni a mai Bayern vagy akár a Real játékát hát kicsit túlzásnak hat... de idén a City dinamikus és szórakoztató játéka is említést érdemel. Pedig én is néztem a focit 15 éve is... az idő azt hiszem mindent megszépít hehe fórumozó kollégánál...
Fura gondolkodás... bár még mindig kevésbé irritáló mint RMCF 20 éve megmondtam mi fog történni a 2016 világbajnokságon tipusú kommentjei...
Nem akarok belemenni és nem is reagálok az esetleges véleményekre max ha sikerül kulturált formában kifejteni, de ez már kikivánkozott belőlem