Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre.
Nem tudom emlékeztek-e még a hőskorra, mikor én regisztráltam az előző oldalra. Akkor pár Real játékoson kívül Cesc és Arshavin volt felírva a kedvencek közé, akkor is azért, mert én az Arsenallal szimpatizáltam. Nem nagyon hangoztattam, mert hiába őket kedvelem Angliából jó ha évi 10+ meccset látok tőlük, szóval annyira nem vagyok képbe velük. A csapat hiába volt jó, nem érte meg végignézni minden meccsüket, és sajnos jelenleg is alig van időm heti 2 meccsnél többre. A Real persze alap, de azon felül nagyon megválogatom a többi meccset.
Nem vagyok divatdrukker (teniszben is pl.: mindig Roddicknak szurkoltam, mert anno még tetszett fiatalon a lendülete és a Federer, Nadal fanság nekem túl mainstream volt), a Realon és az Arsenalon kívül még a Fradit szeretem, de nem láttam Fradi meccset legalább 2 éve. Egyszerűen nem bírok már végignézni egy magyar meccset, régebben még a Fradi miatt ment, de sem a Fradi nem elég vonzó, sem időm nem engedi. Az eredményekkel és a kerettel tisztában vagyok, de még a Fradi sem képes lekötni. Ha a Real meccsén kívül nézek meccset az csakis a PL, esetleg más országból rangadót.