Ez viszont hulyeseg. Az ellenfel belem jon, max kap egy sargat, en megserulok es ki kell varjam az 5 percet hogy visszajohessek, addig meg a csapatom emberhatranyban jatszik. Ez aztan nagyon igazsagos az aldozattal szemben. Persze hogy vannak rajatszasok is, de akkor meg a biroknak kene normalisan hosszabbitani...kiserik írta:Másik reformunk az ápolási szankció lenne: ha egy játékos "sérülése" olyan mértékű, hogy ápolásra szorul, akkor pl.: 5 percig nem mehet vissza a pályára, még ha meg is gyógyul egy kis "sprézéstől". Talán így kevesebb szimulálás lenne.

Spanyol bajnokság
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mi is szoktunk erről haverokkal beszélgetni. Arra jutottunk, hogy úgy kellene megoldani, hogy az edző kérhetné a videóbírót. Alap esetben lenne 3 lehetősége egy meccsen, ha igaza van az edzőnek, akkor ünneplés és kész, ha viszont nincs igaza, akkor ugrik egy csere. Természetesen a cserék "természetes" fogyásával a videóbírói lehetőségek is fogynának. Az hogy kivitelezhetetlen, az marhaság, a mai meccseket már annyi kamerával közvetítik az elit ligákban, hogy simán megoldható, lásd visszajátszások, az meg hogy a focinak minden pályán ugyan úgy játszhatónak kell lennie, ugyanazokkal a szabályokkal meg elavult duma.wZoLee7 írta: én 100%-ig a videó bíró mellett vagyok, más terep én tudom, de NFL-ben és NHL-ben is megy, pedig a hoki egy gyors játék, de vannak momentumok amik komolyan befolyásolják a meccset, azokat vissza kell nézni...vagy az NFL-ben is az edzőnek kell kérnie azt hogy visszanézzék...valamit ki kell találni ez tiszta sor...
nem kellene sok minden hozzá egyébként, csak 4-5 ember, valahol a stadionban fent, pár monitor előtt sok kameraállásból néznék a meccset, kétes eseteknél azonnal visszapörgethetnek, és azonnal szólhatnak rádión a bírónak hogy mivan
pl egy gólnál, egy vissza pörgeti oldalról megnézi les volt-e vagy sem, egy másik hogy nem volt-e szabálytalanság...és ez még csak két ember...mire a gól szerzője elér a szögletzászlóig ünnepelni már szólhatnának is neki hogy helló lesen voltál nem érvényes a gól...
CR eseténél mire a bíró oda ért tudta volna kinek milyen lap jár, és a többi esetről nem is beszélve...20-30 másodpercekről van itt szó nem többről
Másik reformunk az ápolási szankció lenne: ha egy játékos "sérülése" olyan mértékű, hogy ápolásra szorul, akkor pl.: 5 percig nem mehet vissza a pályára, még ha meg is gyógyul egy kis "sprézéstől". Talán így kevesebb szimulálás lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Javier Manquillo kompressziós törést szenvedett a hátában a tegnapi esést követően. 4-6 hét kihagyás vár rá. Cristiano természetesen felhívta a játékost és érdeklődött hogyléte felől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egyrészt, a másik,hogy egyedül a leshelyzetért lehet elővenni,mert az egzakt dolog, tisztán láthatóan les volt.Realista24 írta:Be kellett volna rúgni a helyzeteket.
Most,hogy egy szabálytalanságot ki hogy ítél meg, az más kérdés,azért nem lehet elővenni,minden meccsen van 5-6 darab legalább,amit egyik-másik fél számon kérne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én 100%-ig a videó bíró mellett vagyok, más terep én tudom, de NFL-ben és NHL-ben is megy, pedig a hoki egy gyors játék, de vannak momentumok amik komolyan befolyásolják a meccset, azokat vissza kell nézni...vagy az NFL-ben is az edzőnek kell kérnie azt hogy visszanézzék...valamit ki kell találni ez tiszta sor...zalkrisz írta:Nem baj, csinálják, jól is teszik. Lehet kell 2-3 év, de muszáj lesz előbb utóbb a videóbírót bevezetni. És végre majd megszűnik a sok színészkedés, pártatlan bíráskodás.wZoLee7 írta:és most komolyan, mit várnak? utólag piros, mínusz 3-gól, holnap meg rúghat 11-ről 20-ról meg 30-ról kapura a Sevilla.....![]()
ez lesz a divat, minden meccs után jelenteni fogják a bírókat
nem kellene sok minden hozzá egyébként, csak 4-5 ember, valahol a stadionban fent, pár monitor előtt sok kameraállásból néznék a meccset, kétes eseteknél azonnal visszapörgethetnek, és azonnal szólhatnak rádión a bírónak hogy mivan
pl egy gólnál, egy vissza pörgeti oldalról megnézi les volt-e vagy sem, egy másik hogy nem volt-e szabálytalanság...és ez még csak két ember...mire a gól szerzője elér a szögletzászlóig ünnepelni már szólhatnának is neki hogy helló lesen voltál nem érvényes a gól...
CR eseténél mire a bíró oda ért tudta volna kinek milyen lap jár, és a többi esetről nem is beszélve...20-30 másodpercekről van itt szó nem többről
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így van,hiába nyafognak most már,tudják ki volt az ellenfél,ebből következően azt is tudják hogy istenklubja ellen nem lesz semmilyen szankcio...Realista24 írta:Be kellett volna rúgni a helyzeteket.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hagyjad már.. én is olvasgattam kicsit.Kerlon írta:Az a durva, hogy egyéb fórumokon a Barca drukkerek meg vannak győződve arról, hogy a lesgól nem befolyásolta 1-0-os állásnál az eredményt.Most komolyan addig oké, hogy köszönheti magának a Sevilla is, de mivel ők hazain mentek volna a győzelemért 1-1nél kitámadtak és abból hozott össze két kontra gólt a Barca(Fabregasét nem láttam, de az már nem oszt), ha most nincs a lesgól, akkor a Sevilla kontrázhatott volna, ami ment is neki, volt egy csomó helyzetük, de ez a lesgól olyan plusz volt a Barcának, amit ki is használtak. Nevetségesek...

Az a durva, hogy egyéb fórumokon a Barca drukkerek meg vannak győződve arról, hogy a lesgól nem befolyásolta 1-0-os állásnál az eredményt.
Most komolyan addig oké, hogy köszönheti magának a Sevilla is, de mivel ők hazain mentek volna a győzelemért 1-1nél kitámadtak és abból hozott össze két kontra gólt a Barca(Fabregasét nem láttam, de az már nem oszt), ha most nincs a lesgól, akkor a Sevilla kontrázhatott volna, ami ment is neki, volt egy csomó helyzetük, de ez a lesgól olyan plusz volt a Barcának, amit ki is használtak. Nevetségesek...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem baj, csinálják, jól is teszik. Lehet kell 2-3 év, de muszáj lesz előbb utóbb a videóbírót bevezetni. És végre majd megszűnik a sok színészkedés, pártatlan bíráskodás.wZoLee7 írta:és most komolyan, mit várnak? utólag piros, mínusz 3-gól, holnap meg rúghat 11-ről 20-ról meg 30-ról kapura a Sevilla.....![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
és most komolyan, mit várnak? utólag piros, mínusz 3-gól, holnap meg rúghat 11-ről 20-ról meg 30-ról kapura a Sevilla.....

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Be kellett volna rúgni a helyzeteket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
csak egy név: Teixeira Vitienes

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ezt most komolyan gondolod?Thiago11 írta:Érdekes, hogy azokat nem említik, amik a mi kárunkra történtek.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Érdekes, hogy azokat nem említik, amik a mi kárunkra történtek.

Míg nem nyitottam meg a linket arra gondoltam, hogy akkor pár év alatt szépen lecsúsznak majd, mint a Valencia, aztán megláttam, hogy az Etihad Airways lesz a szponzor. Ez talán azt jelenti, hogy az Atleticot tolják majd rendesen pénzzel. Kell még egy Európában meghatározó spanyol csapat.Csabi írta:az atlético is épít: http://as.com/diarioas/2014/02/10/engli ... 11134.html
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az atlético is épít: http://as.com/diarioas/2014/02/10/engli ... 11134.html
- h3x0r
Ez egy uj tarsulat, ahol Perez a fiatal szurkolokra epit. Persze sokan az Ultras Sur-ban is jelen voltak.Takesz írta:Az átalakítást nyesem, de ez most az Ultas Sur vagy, valami új társulás? Lehet tudni valami hivatalosabbat?
Takesz írta:Az átalakítást nyesem, de ez most az Ultas Sur vagy, valami új társulás? Lehet tudni valami hivatalosabbat?tubatibi írta:Amióta átalakította Perez az Ultras Sur szektorát azóta lett "hangulata" a stadionnak.....
Ez egy új társulat. A fiatalok szektora lett....

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A jelenlegi pont/meccs alapján 94-95 pont fog kelleni a bajnoki címhez, akár gólkülönbség is dönthet , ha tartjuk a formánkat 100 felett fogunk lőni, kérdés mennyit kapunk