Remy írta:Sami hogy bebőrözte a védőt, ja nem
Egy meghajlított térben ez bizony kötény gyerekek.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 21:35
Remy írta:Sami hogy bebőrözte a védőt, ja nem
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 17., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 21:31
CS0ki írta:És jövőre harmadik számú középhátvédként nem ez lenne? Mármint a hol játszik, hol nem.Igen, mert fél év hol játszok hol nem után be kellett rakni egy középhátvédet éles meccsen a BL elődöntőben... mindenki tudja, hogy remek védő Pepe, de ott nem volt formában van ilyen.
Az meg nem tudom miért meglepetés, hogy Albiol kezdő. Pepe konkrétan nem játszott az utóbbi hetekben, Albiol igen. Ha betenné Mourinho, és kapnánk róla három gólt, akkor megint az edző lenne a hülye, hogy betette Pepét, amikor nem nagyon játszott mostanában.
HozzászólásSzerző: realbence » 2013. május 17., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 17., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 17., péntek 21:30
Ezt én már nem is akartam írni...Az meg nem tudom miért meglepetés, hogy Albiol kezdő. Pepe konkrétan nem játszott az utóbbi hetekben, Albiol igen. Ha betenné Mourinho, és kapnánk róla három gólt, akkor megint az edző lenne a hülye, hogy betette Pepét, amikor nem nagyon játszott mostanában.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 17., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 21:26
És jövőre harmadik számú középhátvédként nem ez lenne? Mármint a hol játszik, hol nem.Igen, mert fél év hol játszok hol nem után be kellett rakni egy középhátvédet éles meccsen a BL elődöntőben... mindenki tudja, hogy remek védő Pepe, de ott nem volt formában van ilyen.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 17., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 17., péntek 21:19
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 17., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 17., péntek 21:15
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 17., péntek 21:12
Nem értem hogyan jön ide Higu és CR.Dupla D írta:Higuain meg az összes BL meccsen kimondottan gólerős. De őt azért meg kéne tartani?
Vagy Ronaldo szar volt a Bernabeuban a Dortmund ellen. Adjuk el őt is akkor már Pepével.
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 17., péntek 21:10
Igen hagyjuk csak szépen a Benficába ott legalább játszik. Mondjuk én nem őt hanem Albiolt adtam volna el.realistahuni írta: Garay?Hagyjuk már...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 17., péntek 21:10
Higuain meg az összes BL meccsen kimondottan gólerős. De őt azért meg kéne tartani?niden6 írta:Ja, a Dortmund ellen is értette.Remy írta:Pepe érti a dolgát.
Garay nem lenne rossz...
Pedig nagyon az jön le.niden6 írta: Remy írta:1 meccs. Adjuk el. Jó felfogás.
Nem ezt mondtam...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 17., péntek 21:08
Nem ezt mondtam...Remy írta:1 meccs. Adjuk el. Jó felfogás.
Azért volt ott a szmájli.volt már, nem kellett.
Múltkor azt nyilatkozta, hogy Albiol megérdemli, hogy játsszon.Egész évben jó formán le se szarta José Albiolt, most meg hirtelen döntőt játszik.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 17., péntek 21:07
Remy írta: 1 meccs. Adjuk el. Jó felfogás. Húzott már ki minket a szarból. Ott hibázott. Ez van. Azon a meccsen kár kiemelni bárkit is, mert mindenki hibás volt. Nem csak Pepe.
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 17., péntek 21:06
volt már, nem kellett.Garay nem lenne rossz
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 17., péntek 21:05
niden6 írta:Ja, a Dortmund ellen is értette.Remy írta:Pepe érti a dolgát.
Garay nem lenne rossz...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem