Premier League
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Premier League
Igy ne akarjon a csapat bajnoki cimet. Ennyi. Nagyon felhuztak. B*sszameg. Gyozelemre jatszunk mar otthon amikor kell a gyozelem,foleg h a Pool is Xre all es a Chelsea se nyert.
Sp*rs meg jon fol.Csak a golkulonbseguk nagyon sz*r.
MU mondjuk nem csoda h nincs sokkal elobbre. Bar nekik ez jo volt.
Cazorla volt ertekelheto mezonyben.
Sp*rs meg jon fol.Csak a golkulonbseguk nagyon sz*r.
MU mondjuk nem csoda h nincs sokkal elobbre. Bar nekik ez jo volt.
Cazorla volt ertekelheto mezonyben.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miért? Azok mivel érdemlik meg jobban, akik a kicsik ellen szórják el a pontokat? Igen, a Chelseare meg a Cityre gondolok.torjack írta:Országos iksz. Plusz még egy bizonyíték, hogy az Arsenal miért nem érdemelne bajnoki címet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egyébként valamilyen szinten sajnálom a 'Castle-t. A Spurs után, a Soton mellett még ők a legszimpatikusabbak számomra a PL-ben.realfan írta:na ez így már nagyon csúnya.....nem tudom mi lesz így a végén,kezdem már a top10-et is kizárni
nyáron radikális változások kellenének a vezetőségban,kezdve cashleyvel,aztán szépen sorban Pardewhoz és 1-2játékoshoz jutva,de cashley tuti nem adja el a klubot egy könnyen,ahhoz túl pénzsóvár
![]()
![]()
![]()

Viszont nekünk meg nagyon kellett már egy ilyen kiütéses győzelem a City- és Pool-féle égések után.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Országos iksz. Plusz még egy bizonyíték, hogy az Arsenal miért nem érdemelne bajnoki címet.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
GT37 írta:Akkor engem sem látnátok vagy egy hétig errefelé.Remy írta:de röhögnék, ha a végén odapiszkítana a top 4-esbe![]()
![]()
![]()
Adebayor hatalmas formája kitart a szezon végéig, remélem.
szerk.: És ott a negyedik. Elképesztő.
na ez így már nagyon csúnya.....

- GT37
Akkor engem sem látnátok vagy egy hétig errefelé.Remy írta:de röhögnék, ha a végén odapiszkítana a top 4-esbe

Adebayor hatalmas formája kitart a szezon végéig, remélem.
szerk.: És ott a negyedik. Elképesztő.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Perezék hozni akarnak nyáron egy csatárt, akkor nagyon remélem, hogy Wenger mindent megtesz azért, hogy Karimot megszerezze.Realista24 írta:Na majd jövőre KarimmalEgy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja.
Na, majd OX eldönti

Közben ég a Pool

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na majd jövőre KarimmalEgy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Geci szar ez a meccs... Mondjuk nem tudom mikor láttam jó MU-Arsenal meccset utoljára... Nem ebben az évezredben az tuti.
Az MU egy roncs, az Arsenal meg ugyanabban a betegségben szenved, amiben mi, a felállt védelmek ellen nem megy nekik. Agyig felviszik a labdát, a 16-os előtt meg nincs terület játszani, mert kb. 30 méteren tömörül 18 játékos. Egy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja. Egy Agüeróval vagy egy Suarezzel vagy akár egy Bale-lel ez az Arsenal top4-es klub lenne, de így nincs átütőerő. Középpályás meg már nem kell, mert a sok irányító miatt nincs, aki beinduljon, bemozogjon, nincs kinek passzolni.
Az MU egy roncs, az Arsenal meg ugyanabban a betegségben szenved, amiben mi, a felállt védelmek ellen nem megy nekik. Agyig felviszik a labdát, a 16-os előtt meg nincs terület játszani, mert kb. 30 méteren tömörül 18 játékos. Egy klasszis meg hiányzik, aki ilyenkor egyénileg megoldja. Egy Agüeróval vagy egy Suarezzel vagy akár egy Bale-lel ez az Arsenal top4-es klub lenne, de így nincs átütőerő. Középpályás meg már nem kell, mert a sok irányító miatt nincs, aki beinduljon, bemozogjon, nincs kinek passzolni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
h3x0r írta:Szerintem ez normalis dolog. Amikor CR hozzank igazolt, akkor is sok szurkolo jott vele egyutt. Szemelyesen is ismerek parat, akik eleinte csak miatta neztek Real meccseket, azota pedig megkedveltek a csapatot is es a MU utan ez a masodik kedvencuk. Vagy regebben sokan csak Zidane vagy Ronaldo miatt kezdtek el Real meccseket nezni, ido kozben pedig hatalmas Real szurkolok lettek.torjack írta:Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.
Persze, nincs is ezzel gond, egyáltalán nem ritka jelenség. Nekem gondom inkább azokkal van, akiknek a klubhűsége abszolút játékosfüggő. Van olyan ismerősöm, aki óriási brazil és R9 fanként 10 éve még Real mezben feszített... amint elment a Fenomén, le se sz*rta a Madridot és hirtelen a Milannak kezdett "drukkolni". Most meg El Clásicón simán a Barcának drukkol. Pfejj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://epltalk.com/wp-content/uploads/2 ... 00x712.jpg
A pénzdíjazáshoz
A pénzdíjazáshoz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Lehet a BM meccset kellett volna néznem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- h3x0r
Szerintem ez normalis dolog. Amikor CR hozzank igazolt, akkor is sok szurkolo jott vele egyutt. Szemelyesen is ismerek parat, akik eleinte csak miatta neztek Real meccseket, azota pedig megkedveltek a csapatot is es a MU utan ez a masodik kedvencuk. Vagy regebben sokan csak Zidane vagy Ronaldo miatt kezdtek el Real meccseket nezni, ido kozben pedig hatalmas Real szurkolok lettek.torjack írta:Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.
- GT37
Paulinho, 2-0. Innen már meg kell lennie!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
De jot rohogtem a MUs vedokon,mert mindenki tudja hogy a bal labara cselez,es arra viszi a labdat,de veletlenul se ugy lepnek oda neki...ikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem tudom emlékeztek-e még a hőskorra, mikor én regisztráltam az előző oldalra. Akkor pár Real játékoson kívül Cesc és Arshavin volt felírva a kedvencek közé, akkor is azért, mert én az Arsenallal szimpatizáltam. Nem nagyon hangoztattam, mert hiába őket kedvelem Angliából jó ha évi 10+ meccset látok tőlük, szóval annyira nem vagyok képbe velük. A csapat hiába volt jó, nem érte meg végignézni minden meccsüket, és sajnos jelenleg is alig van időm heti 2 meccsnél többre. A Real persze alap, de azon felül nagyon megválogatom a többi meccset.Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre.
Nem vagyok divatdrukker (teniszben is pl.: mindig Roddicknak szurkoltam, mert anno még tetszett fiatalon a lendülete és a Federer, Nadal fanság nekem túl mainstream volt), a Realon és az Arsenalon kívül még a Fradit szeretem, de nem láttam Fradi meccset legalább 2 éve. Egyszerűen nem bírok már végignézni egy magyar meccset, régebben még a Fradi miatt ment, de sem a Fradi nem elég vonzó, sem időm nem engedi. Az eredményekkel és a kerettel tisztában vagyok, de még a Fradi sem képes lekötni. Ha a Real meccsén kívül nézek meccset az csakis a PL, esetleg más országból rangadót.
- torjack
A támadóik viszont helyezkednek, hátha jön a passzikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Első 25 percig azon filóztam hogy játszik e egyáltalán...ikarus93 írta:Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikarus93
Azért mikor Özil papánál van a labda rendesen tele van a zacskó a United védőinek

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- torjack
Moyes azért van elővéve, mert Fergie ezzel a kerettel bajnokságot nyert. Ehhez képest úgy néz ki, hogy a nemzetközi kupaindulás sem lesz meg.Marky írta:ilyen játékosok alapemberek... és még sokan moyesra kenik a bénázásokategy normális kerettel moyes is ott lenne a bl helyek egyikén, de az előttük lévő csapatok kerete egy emelettel jobb.