Moyes azért van elővéve, mert Fergie ezzel a kerettel bajnokságot nyert. Ehhez képest úgy néz ki, hogy a nemzetközi kupaindulás sem lesz meg.Marky írta:ilyen játékosok alapemberek... és még sokan moyesra kenik a bénázásokategy normális kerettel moyes is ott lenne a bl helyek egyikén, de az előttük lévő csapatok kerete egy emelettel jobb.

Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ilyen játékosok alapemberek... és még sokan moyesra kenik a bénázásokat
egy normális kerettel moyes is ott lenne a bl helyek egyikén, de az előttük lévő csapatok kerete egy emelettel jobb.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Calderón meg Mijatovic anno hozni akarták. Hát nem bánom, hogy nem jött összehehe írta:ez a valencia egyszerűbb, mint egy darab fa![]()

Mondjuk jött helyette Faubert

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát Rafael is csak braziliába lett anyakönyveztetve,mert amúgy....hehe írta:ez a valencia egyszerűbb, mint egy darab fa![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én egyszerűen nem tudom el dönteni kinek (vagy inkább ki ellen) drukkoljak
a mu szurkolóknál jobban semmilyen állatfajt nem gyűlölök, meg jó lenne ha tovább tetéződne ez a szánalmas vergődésük, de annak is örülnék ha özil körül égne a ház

a mu szurkolóknál jobban semmilyen állatfajt nem gyűlölök, meg jó lenne ha tovább tetéződne ez a szánalmas vergődésük, de annak is örülnék ha özil körül égne a ház

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Botrányos ez a két csapat, Rosickynek volt már jó megoldása?
- torjack
Nekem is úgy tűnik, hogy az Arsenallal szimpatizálók száma megnőtt erre az idényre. Szerintem ennek a fő oka Özil. Páran nem örültek, hogy a török távozott Madridból, hibás döntésnek tartották az "elűzését", most meg szurkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy az új klubjában bizonyítsa, hogy kapitális hiba volt az eladása. Az Özillel való szolidaritás, szimpátia pedig kivetül az Ágyúsokra.morientes írta:Nem is rád gondoltammorientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk. :)
Ott van ugyanakkor a másik oldal is, akik örültek a távozásának és azért drukkolnak (tudatosan, vagy tudat alatt), hogy a török azt bizonyítsa, hogy helyes volt tőle megválni és ez az unszimpátia szintén kivetül az Arsenalra.
Ha Özil mondjuk Monacóba ment volna, feleannyian nem témáznának Arsenal fronton, max. azok akik már korábban is tették.
Persze mindez csak saját összeesküvés elmélet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Adebayor megint
Mondjuk most nem volt nehéz dolga. Bentaleb szépen csinálta.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
rvp és zsiru is megmutatták mekkora klasszisok

- morientes
Nem is rád gondoltammorientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk. :)

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az Arsenal nem elfelejtene,csak elg nagy az esely ra hogy a Bayern megy tovabb.
morientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk.
morientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem tudom a premier league megnyeréséért mennyi pénz jár de szerintem több mint egy fordulóval több a bl--ben. Mert elődöntős tuti nem lesz.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
Megelőztél,de így van.Kis túlzással a nyolcba több pénz van,mint a bajnoki címben...Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...szilamer írta: a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Lehet ha csak én vagyok idióta itt, de szerintem az Arsenal megnyerheti a bajnokságot is. a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek. a keret gyenge de én azért még reménykedek. De ha már nem az Arsenal akkor a Chelsea. Nekem valahogy a City antipatikus.
Szerintem a mai meccs fontos lesz a bajnokság kimenetelével kapcsolatban. Ha vesztenek akkor szerintme a bajnokságot is bukták. Ráadásul ha nyernek akkor újra elsők lesznek.
Szerintem a mai meccs fontos lesz a bajnokság kimenetelével kapcsolatban. Ha vesztenek akkor szerintme a bajnokságot is bukták. Ráadásul ha nyernek akkor újra elsők lesznek.
In vino veritas.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még az Özil-témához egy érdekesség:
https://pbs.twimg.com/media/BgRP7d8CMAAIbhY.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BgRP7d8CMAAIbhY.jpg
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell sok pénz jó játékosokat igazolni, megfelelő posztra, csak kellő figyelem és ügyesség. Utóbbi 3-4 évben minden nyáron elköltöttek 50 millát és közben ugyan ennyiért eladták a kezdő szintű, kiváló játékosokat. Minden Wengeren múlik, nem kell a bullshit, hogy keretet szabnak neki.
A végkimenetelben hangyafasznyit még a BL is bekeverhet, ami alól könnyen lehet, hogy a City Arsenal kettős tehermentesül, a Chelsea pedig csak később.
Szóval szerintem versenyben marad az Arsenal, mert a kiscsapatok ellen hozzák, csak a végén lesz pár pont lemaradás.
3. hely elvárandó tőlük és szerintem a realitás is ez.
A végkimenetelben hangyafasznyit még a BL is bekeverhet, ami alól könnyen lehet, hogy a City Arsenal kettős tehermentesül, a Chelsea pedig csak később.
Szóval szerintem versenyben marad az Arsenal, mert a kiscsapatok ellen hozzák, csak a végén lesz pár pont lemaradás.
3. hely elvárandó tőlük és szerintem a realitás is ez.
- morientes
Nem is erròl beszélek,nekem se volt velük semmi bajom.Seaman,Tony Adams,Bergkamp,Henry,Viera...mind kiváló volt a maga idejében...Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat,
Én csak azt nem értem,hogy addig azok hol voltak,akik most keresztnéven becézgetig a senal futballistákat,mintha évtizedek óta bősz arsenal szurkerek lennének...

A maiakból pl Cazorla,Arteta,nekem tetszik amit csinálnak.Vagy Oxlade-Chamberlain,Theo Walcott kifejezetten jó szélsőknek tartom mind a kettőt,de Özilel középen,meg Giroud-al,Podolskival,Bendtnerel elől nem lehet...és nem hiszem hogy nincs elérhető áron ezektől jobb...mert van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kezdők:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Özil, Cazorla, Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner
De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie
Na hajrá!
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Özil, Cazorla, Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner
De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie
Na hajrá!