HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. február 16., vasárnap 21:54
Unalmas egy meccs volt, de ha ezentúl a szezonban mind így alakulna, aláírnám. Úgyhogy összességében elégedett vagyok, mostanában nem kell felugrálva nézni a meccseket a 93. percig, mint ősszel. Imádom, hogy még helyzetek se nagyon vannak ellenünk. Valamit nagyon kitalált az öreg. (Korábban szinte nem úsztunk meg meccset kapott gól nélkül).
Pozitívum: 3 pont, Jesé megint gólt lőtt, Modric végre gólt lőtt. Nem volt sérülés. (A Getafe gyakran ment át pankrációba, de megszokott módon a lapokat megint mi kaptuk. Kész röhej, hogy szinte miden meccsen feleannyi szabálytalanságot követünk el az ellenfélénél, a lapok aránya meg jó esetben csak döntetlen, jelen esetben dupláztunk)
Negatívum: a csapat hozzáállása, egy két kivételtől eltekintve, bár ez most érthető. Ramos ha jól hallottam, 4 sárgánál jár, az ötödiket megcsinálhatta volna, mert ha az Elche ellen kap egyet, akkor az Atletit kihagyja. Negatívum még Arbeloa és Bale gyalázatos teljesítménye. Előzővel újabban nincs gond, most viszont körbefutkározták, amikor passzolni kellett volna, lőtt, és fordítva, azt sem tudta, milyen buliban van. Bale meg nem értem, mit akar itt. Újabb játékos, akit játszatni kell, lecserélni meg szinte nem lehet. Félidőben le kellett volna hozni, DM ki a szélre, középre be iscot, Benzema meg elöl, és kész. Ez a Bale gyerek nekem a legnagyobb csalódás, főleg az ár-érték arányát tekintve. Sajnos az az érzésem, hogy semmit nem vesztettünk volna, ha marad Angliában, Jesé, DM párosból lett volna megoldás a szélére, legalább ilyen szinten, ráadásul egy százas is a kasszában maradt volna (vagy Özil+ötven), az arcpirítóan magas fizetéséről nem is beszélve.
Negatívum még az egész GETAFE. Látszik, hogy az edzőnek nincs sok hátra, a csapat szétesett, a közönség elpártolt (mint nálunk Mou utolsó hónapjában). Lagymatag foci, rugdosózás, semmi elképzelés. Pepe ad a srácnak 3 méter előnyt, aztán röhögve leszereli, meg hasonló szituk. Amit most láttunk, attól sokkal jobb csapat ez, de így legalább nekünk lett könnyebb.
Meccs emberének Jesét ikszeltem, nem mintha olyan acélos lett volna ő is. Modricot akartam, de mivel Jesé már Castillás kora óta be van írva a kedvenceim közé (aki nem hiszi, járjon utána, még a másik madridista fórumon), nem viseltem el, hogy 0 van mellette. A gólja mestermunka volt, ilyen higgadt befejezéseket nem sűrűn látni egy 20 éves sráctól Real szinten Barcák, Bilbaok, stb. ellen. Ezek azért nem megye 2 biszem-baszom ellenfelek. A gólja mellett, ha gólpasszt nem is adott, az az előtti passz az övé volt. ( A másodiknál ő hozta fel a labdát, majd DM ívelt sebészi pontossággal Benzemának, a harmadiknál meg Jesé-Marclo-Modric volt a labda útja)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)