accel írta:durva, hogy josé csak a szezon végére jött rá, hogy a modirc-özil-cé-benz fogat a legjobb támadónégyesünk
Igen,modric nem játszatása a legnagyobb hibája, ja és khedira...

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 21:27
accel írta:durva, hogy josé csak a szezon végére jött rá, hogy a modirc-özil-cé-benz fogat a legjobb támadónégyesünk
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 17., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 21:21
A madrid itt csak egy eszköz max, hogy a barca emelje a tétet......ezt jelenti szerintem a nem bezárt kapu.egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 17., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 17., péntek 20:41
Így van, valamint megerősítették, hogy tárgyalnak a Barcelona-val, egyezség még nincs mert keveset ajánlanak(27millió euró) ezért további tárgyalások kellenek, tisztázta azt is, hogy nem találkozott Perez-el mikor Madridban volt, de tudják jól hogy őket is érdekli ezért várják az ajánlatot Madrid-ból is.pulci írta:Nem tudom volt-e már de Santos azt állítja, hogy neymar mindenképp barcat preferálja ha nem sikerülne megállapodniuk akkor Real és bayern is beszállhat...mohaola írta:Neymar-ről a legfrissebb infó, édesapja a mai napon megerősítette, hogy csütörtökön találkozott két Barcelonai képviselővel, egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ca?ICID=HP
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 17., péntek 20:32
aztán pörögjön majd ott elől a zsugaA Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López, Essien, Albiol, Ramos, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Modric, Özil, Ronaldo és Benzema.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 17., péntek 20:25
Akkor meg menj igyal valamit mert aki hulyesegeket beszel az Te.Erti írta:Nekem kivételesen már szerdán megkezdődött a hosszú hétvége úgyhogy a jó alvás már megtörténthehe írta:sztem kezdd el a hosszú hétvégét, rádférne egy jó alvás.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 20:09
Na...Younés Belhanda,23 éves,a montpellier csapatában játszik.U20-as francia válogatott,aztán marokkót választotta,19-szer lépett pályára,1 gólt szerzett.Eddig.Attól még lehet jó játékos. Amúgy mondtam én hogy szeretném itt látni? Nem. Attól, mert te nem látsz benne sokat még lehet jó
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 19:57
hehe írta:erti te csak köpöd a hülyeséget minden háttérinfo nélkül.
sztem kezdd el a hosszú hétvégét, rádférne egy jó alvás.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:48
Nekem kivételesen már szerdán megkezdődött a hosszú hétvége úgyhogy a jó alvás már megtörténthehe írta:sztem kezdd el a hosszú hétvégét, rádférne egy jó alvás.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:45
Ha vinnék is akkor jönnének egy 1 éves kölcsönszerződéssel 4 milliós opcióvalXabi Alonsot vinné a Milán 15 millióért. Hát persze!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 17., péntek 19:42
Nem az. Sahin-t 6 hetes sérüléssel vettük. Aztán szépen rásérült nálunk.Valami Sahin nevű emberre mintha emlékeznék valahonnan...
jogos.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 19:38
jogos.cart írta:Valami Sahin nevű emberre mintha emlékeznék valahonnan...Galacticos írta:komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost?
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 17., péntek 19:37
Ezért írtam, hogy TAVALY NYÁRON. Akkor nem volt sérült. Amúgy meg sérülten is szoktak játékost venni a csapatokGalacticos írta:édes istenem...
komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost? megveszik? megvennék idén neymart ha mondjuk 5hónapra kidőlne? lehetsz akármilyen jó ha egy sérülés közbe szól. neki ez pont a legrosszabbkor jött mert fel már volt kapva.
Attól még lehet jó játékos. Amúgy mondtam én hogy szeretném itt látni? Nem. Attól, mert te nem látsz benne sokat még lehet jómorientes írta:Én láttam már Belhandat játszani,de nem tett rám túl nagy benyomást.Te?Már láttad?Csak azért kérdem mert nagyon erőteljesen kiállsz mellette,referálj már akkor hogy mit látsz benne. :-)
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 17., péntek 19:34
Valami Sahin nevű emberre mintha emlékeznék valahonnan...Galacticos írta:komolyan szerinted megvesz egy európai topcsapat egy sérült játékost?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 17., péntek 19:24
édes istenem...Erti írta:Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogniSierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 19:23
Én láttam már Belhandat játszani,de nem tett rám túl nagy benyomást.Te?Már láttad?Csak azért kérdem mert nagyon erőteljesen kiállsz mellette,referálj már akkor hogy mit látsz benne. :-)Már megbocsáss, de ezzel jó nagy hülyeséget mondtál. Attól, mert nem nyomja a média még lehet jó játékos. nem feltétlenül a legismertebbeket kell leigazolni. Ott van példának Varane. Ő szinte egy ismeretlen játékosként jött és mégis milyen jó lett. Vagy másik példának ott van Dante Müncheből őt is úgy igazolták le, hogy mindenki szurkoló kevésnek gondolta oda. Aztán meg az egyik legjobb KHt teljesítményt hozza az idén
Bár ahogy látom a te HSZeidet neked senki sem lenne jó Neymaron kívül
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 17., péntek 19:22
Nem feltétlenül top csapatra gondoltam, hanem egy erős középcsapatra vagy egy gyengébb élcsapatra. Európai csapat a lényeg, ha el akar érni valamit a karrierjében.Erti írta:Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogni
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 17., péntek 19:22
Tényleg volt 2010 óta több sérülése is... az egyik fél évig elhúzódott... azért nem igazolta le szerintem egyelőre egyik európai csapat sem. Van neki még úgy érzem esélye átjönni az öreg kontinensre.Erti írta:Ha olyan jó játékos lenne akkor tavaly nyáron elvitte volna egy európai topcsapat. Nem kell mondent a sérülésekre fogniSierra írta:Gansonak tavaly kellett volna lépnie, és nem egy újabb brazil csapatba igazolnia, jönnie kellett volna Európába. Ősszel már 24 éves lesz, szóval már messze nem az a fiatal tehetség kategória. Szerintem abból a srácból nem lesz semmi.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem