Azt hozta amit vártam, egyszer nézős, tipikus modern amerikai "vígjáték", helyenként jó poénokkal, vicces részekkel, de alapvetően egy semmilyen kis valami.
6/10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 16., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 15., szombat 20:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 15., szombat 18:27
Nem semmi névsor!!Remy írta:azért lesz benne egy Tim Curry, Lance Henriksen, és Michael Winslow
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 15., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. február 15., szombat 12:45
Én is így vagyok vele, az Isten városát kb. 7-esre értékelném, viszont a Tropa de Elite 1 és 2 összevetve nálam 9 és 10 között mozog. Újráznom is kellene már őket, mert még csak egyszer volt szerencsém hozzájukSierra írta:Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Cidade de deus-t is ajánlom.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 15., szombat 12:27
Tudom, a filmklub elején volt még ajánlás, az annyira nem jött be, ez sokkal jobb szerintem.Realista24 írta: Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.
Cidade de deus-t is ajánlom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 14., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. február 14., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 13., csütörtök 21:12

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 13., csütörtök 7:36
mintha olyan sokan tisztában lennénk vele, h a 30as években milyen horror storyk voltak.Remy írta:Tipikus 30-as évekbeli horror story.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 13., csütörtök 7:30
Ha kicsit olvasgatsz favella temaban, akkor realizálni fogod, hogy meg ennel durvább dolgok is mennek ott.Sierra írta:Tropa de Elite (2007)
Ez komoly volt! Kibaszott jó film, régen filmeztem már ilyen jót. Elképesztő hangulata van, teljesen magába szippantott, kemény, nyers, igaz olykor túlzó, azért ennyire nem lehet brutális a brazil élet, de az biztos, hogy hasonlóan elvetemült világ van Rioban. A sztori nagyon jó, izgalmas, pörög a film rendesen, a vége talán kicsit elkapkodott, de ettől függetlenül kurva jó film! És ahogy nézem a 2. rész még jobban is áll imdb-n, mint ez!Ilyen se sűrűn van.
9/10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 13., csütörtök 0:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 18:35
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 12., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 12., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 19:52
Van egy-két ritka beteg és zseniális pillanata, de egyébként sajnos a kategóriájában is lapos filmnek számítrealistahuni írta:Most néztem meg a Movie 43-at messideco ajánlására, hát tipikusan az "annyira szar, hogy már jó" kategória.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 11., kedd 19:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Muszáj nyafogni egy kibaszott seb miatt?nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor felcsatolja a gépfegyvert a lába helyére... már a végén komolyan fájt a nevetésRemy írta:Most újrázom a Terrorbolygót... Úristen, ekkora ökörséget
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 11., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. február 11., kedd 19:43
lehet, hogy én vagyok túl régimódi (pedig csak 23 vagyok) de nekem a régi filmek sokkal jobban bejöttek/bejönnek. Hál istennek jó "tanárom" volt a nagybátyám személyében aki nem hagyta hogy rossz filmeket nézzek gyerekként. Ezért is vagyok érzékeny a zombis filmekre és viszi a pálmát Romero bácsi féle Holtak Hajnala. Az az etalon és az alap. A mostani filmek csak megcsúfolása a műfajnak, mikor ilyen náci zombikat próbálnak lenyomni a torkunkon. Most talán a TWD ami át tudja adni az igazi survival zombi feelinget, de még az is a határon megy. Amúgy az miért van, hogy öcsémet megkérdezem a TOP 5-ről és csak Romero filmeket mond?nmate írta:Miért, mi a jó zombis film?BLaZE írta:na ne nevettess kérlek
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem