ateeemadrid írta:én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.
az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.
a második részt nem tudom, de lassan el kell kezdeni kivonni a forgalomból a gülüszeműt.
hogy neymar miért?
mert ő nem alexis sanchez.
mert a legnagyobb futballnemzet leghájpoltabb, legtehetségesebb, legnagyobb csillaga jelenleg.
mert nike cipő van a lábán.
nem fog beállni messi mögé, természetesen követni fogja az edzői utasításokat, de nem fogja magát hagyni beskatulyázni és elnyomni, én úgy ismerem, hogy borzasztóan éhes a sikerre és keményen dolgozik érte.
én nem tudom mi vezetett oda, hogy itt volt nálunk gyerekként és most mégis a barcához megy, de ezt le kell nyelni, lesznek problémáink az el clasicokon bőven.
hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb!

tény, csak ezt sztem ők is felismerték, illetve azt, hogy jött egy madrid és egy bájern, akik verik őket már. vmi alakítás, változtatás biztos, hogy lesz. ebben neymar pedig főszerepet kap.