Office. Akár mindkettő, bár nekem a brit jobban tetszetth3x0r írta:tudnatok ajanlani valami jo szitkomot?
Nem nevetnek ebben sem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 13., csütörtök 0:11
Office. Akár mindkettő, bár nekem a brit jobban tetszetth3x0r írta:tudnatok ajanlani valami jo szitkomot?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 13., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 12., szerda 16:31
Akkor lehet folytatnom kéne, az első éved közepe fele abbahagytamnmate írta:Egyre jobb ez a SoA, így második évad közepére már igencsak darálható lettKülön dicséretet érdemelnek a karakterek, nem igazán tudok belekötni egyikbe sem, max Maggie Siff folyamatos pókerarcába

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 12., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 22:50
Azért megint odarakták ezt a részt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a következő részig eljutnak oda és azért vége felé kapunk valamit a jelenből is. Legalábbis remélem, mert már nem tudom elképzelni, hova húzzák még Ledouxot..Boky írta:td spoiler
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 11., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 11., kedd 18:08
Mar mar übereli raisen elemzését...lordgabi írta:Banshee - szörnyű fogfájás mellett tegnap bedaráltam az első évadot + az összes Origins részt is.
A második évadhoz készültek majdnem felét nem értettem, sajna nincsenek feliratozva, de így is jó volt nézni ezeket.
Szinkronosan néztem, a második évad első része már van szinkronosan, de utána ismét át kell térnem a feliratra, mert képtelenség várni, köszi szépen, hogy emlegettétek, szerintem ma estére is lesz néznivaló...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 17:25
Elég beteg, de Archer viszi a prímet szerintem.P. Krisz írta:nálam Krieger viszi a prímetKerlon írta:Tényleg rohadt jó az Archer.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 11., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 11., kedd 15:41
nálam Krieger viszi a prímetKerlon írta:Tényleg rohadt jó az Archer.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 15:37
Szintén zenész.nmate írta:Kb. egy éve ugyan így döntöttem.Realista24 írta:TWD tizedik percébe belealudtam, elolvastam a spoilereket és megspórolok magamnak 33 percet az életemből. Kasza gyanús.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 11., kedd 15:34
Kb. egy éve ugyan így döntöttem.Realista24 írta:TWD tizedik percébe belealudtam, elolvastam a spoilereket és megspórolok magamnak 33 percet az életemből. Kasza gyanús.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 11., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 15:11
Ja, ez nekem kimaradt, de akkor ez nem a HIMYM-es Mother (Ted jövendőbelije) storyját dolgozza majd fel, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tehát nem lesz sárga esernyő, Max, Louis, közgáz óra, ahova Ted véletlenül megy be, így nem is értem mi lesz a kapcsolat a kettő között. Na mind1, meglátjuk milyen lesz.h3x0r írta:http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/04/ ... szereploi/Donát írta:Potóltam a HIMYM lemaradásomat. Nemtudom, hogy felmerült-e itt, hogy pletykálták ugye december környékén, hogy lesz How I Met Your Father spinoff, de a 916 alapján ez alig elképzelhető. Mondjuk szerintem szükség sincs rá. Amúgy a két új rész (916, 917) nekem megint tetszett. Nem túl erős évad ez már, de aki szerette a sorozatot, szerintem még kap sok olyan pillanatot ettől is, amiért megéri megnézni. Amúgy is egy ilyen felépítésű storyt ki hagy már abba közvetlenül az utolsó évad elött?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 11., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 11., kedd 14:38
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/04/ ... szereploi/Donát írta:Potóltam a HIMYM lemaradásomat. Nemtudom, hogy felmerült-e itt, hogy pletykálták ugye december környékén, hogy lesz How I Met Your Father spinoff, de a 916 alapján ez alig elképzelhető. Mondjuk szerintem szükség sincs rá. Amúgy a két új rész (916, 917) nekem megint tetszett. Nem túl erős évad ez már, de aki szerette a sorozatot, szerintem még kap sok olyan pillanatot ettől is, amiért megéri megnézni. Amúgy is egy ilyen felépítésű storyt ki hagy már abba közvetlenül az utolsó évad elött?
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. február 11., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 11., kedd 10:13
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem