Oltásra jött válaszként a munka ajánlat ... Szerencsétlen Madridista..

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 18:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 17., péntek 18:18
azé' lenne moderálástól mentes.asszem sikerülne magamat onnan is bannoltatnom
nyugi, a dortmund elleni párharcotok idején lenyomtál már vagy 10 hsz-t, ami kategorizálva inkább a dühöngő topicba férne bele a tartalmát és megfogalmazásmódját, szóhasználatát illetve.úgy gondolom, hogy az álláspontom az, hogy ez a megoldás nem volna helyénvaló, ismerve önmagam és kollégáim áttitűdjét, vérmérsékletét és életkorát.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 17., péntek 18:12
áá az nem jó. asszem sikerülne magamat onnan is bannoltatnom. eleve ha feljön az alábbi téma'shutterisland írta:egyébként (bár tudom, hogy ez javaslatok topic, csak itt van szó róla) egy eb-n fellelhető "dünhöngő" jellegű topic adná.
egy moderálás-mentes topic a tabuknak és feszültségek levezetésére, amit csak a regisztrált tagok láthatnának.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 18:09
khm.Nzedge írta:+1'shutterisland írta:egyébként (bár tudom, hogy ez javaslatok topic, csak itt van szó róla) egy eb-n fellelhető "dünhöngő" jellegű topic adná.
egy moderálás-mentes topic a tabuknak és feszültségek levezetésére, amit csak a regisztrált tagok láthatnának.![]()
Én támogatnám!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 18:01
+1'shutterisland írta:egyébként (bár tudom, hogy ez javaslatok topic, csak itt van szó róla) egy eb-n fellelhető "dünhöngő" jellegű topic adná.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 17., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 17., péntek 17:55
ez mi?? mi ez valami verseny? egy semmi dalfesztivál. mivel lesz jobb magyarországnak ha megnyerjük? nő a GDP? felkerülönk a térképre? ez nem egy sport világverseny ez egy semmi dalfesztivál. ide nem fognak befektetők, szponzorok jönni ha az alex gyerek megnyeri. nem szól semmiről és nincs semmi tétje. nem néztem tegnap sem ezt, nem is tudtam hogy van. eleve nem kapcsolok m1-re ha nem sport megy rajta. már azt nagy viccnek tartottam hogy emiatt ma lesz a kupadöntő. nevetséges hogy egy ilyen sporteseményt egy ilyen fű4 dalfesztivál miatt el kell napolni. ez az én véleményem. ez egy fórum. tetszik nem tetszik nem érdekel.ettől függetlenül szánalmas, hogy egyesek nem képesek szurkolni a saját nemzetének, és az őt képviselő tagnak, legyen itt szó bárkiről.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 17., péntek 17:47
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 17:35
Én abszolút megértelek.Pesten egyre több incidensem van,ha egyedül mész valahova,jóformán nem is vagy már biztonságban egyes helyeken/kerületekben.Ami velem történt az még csak kismiska.'shutterisland írta: ...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 17., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 17:07
Mamámhoz mentem,aki 4 megállóra lakik csak.Leszálltam a villamosról,a zene dübörög a fülemben(mi történt?
Én például nagyapám jó szokását szemem előtt tartva mindig nálam van egy jóféle éles bicska
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 17., péntek 16:57
ilyen elven akkor győzikének is szurkolni kellene ha őt küldenék ki...ettől függetlenül szánalmas, hogy egyesek nem képesek szurkolni a saját nemzetének, és az őt képviselő tagnak, legyen itt szó bárkiről.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 17., péntek 16:52
No mesélj, várom PÜ-ben, ha gondolod.Nzedge írta:Fantasztikus,hogy ebben az országban nem lehet megtenni 4(!!) villamos megállót úgy,hogy ne támadjanak be...
Sérült szalagokkal felettébb jól esett szembe nézni a "kisebbséggel"..![]()
![]()
Szerencsére én is és a telefonom is megúszta a dolgot![]()
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 17., péntek 16:44
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 17., péntek 16:42
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 17., péntek 16:24
Szerény véleményem szerint, ez a jelenség csak nálunk, magyar állampolgársággal bíró embereknél fordul elő kirobbanó nagy számban. Vagyis az, hogy szégyen. Lehet, hogy neked szégyen, ahogyan az is, hogy még több millió magyar embernek is szégyen, ByeAlex maga, a zeneszáma, a viselkedési stílusa, kinézete, énekhangja stb.... Ócsároljuk, hogy miért ő ment oda, sértegetjük, hogy mennyire nem illik bele egy európai kereteket között lezajló énektudást csillogtató amolyan "vetélkedőbe".Azért mert magyar a ByeAlex, nem fogok neki szorítani soha. És az hogy ez a szerencsétlen égeti Magyarországot vagy sem, az azoknak a felelőssége, akik kiválasztották erre a feladatra. No meg persze ByeAlexé.
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. május 17., péntek 13:53
Azért néz az ember ilyen "silány minőségű" dolgokat, mert kikapcsol. Nem lehet mindig csak komoly meg mély értelmű dolgokkal foglalkozni. Én inkább azokat nem tudom megérteni, akik ledöbbennek azon, hogy sokan néznek egy olyan műsort, aminek a szórakoztatás a célja.sentry írta:Nem értem miért pörögtök állandóan az ilyen X-faktoron, Eurovíziós dalfesztiválokon, meg hasonló kaliberű dolgokon (valóvilág meg hasonló reality ). Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit foglalkozni valamivel, ami ilyen silány minőség, és még Ti is ezen a véleményen vagytok.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 17., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 17., péntek 13:18
Akkor miért kell nézni?sentry írta:A probléma ott van, hogy hajtod a véleményed és még értelmezni sem próbálod mit írtam. De okés, hazaáruló vagyok mert lesz_arok egy most figyelj! szerintem szánalmas, igénytelen, sz_r műsort és benne egy magyar embert is ( de vele együtt az összeset) aki énekelni sem tud.Ferencváros írta: Itt a probléma, hogy nem vagy képes olyan emberért szorítani aki magyar. Az meg, hogy égeti az országot..attól, hogy neked más az ízlésed, van, akinek ez tetszik.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem