'shutterisland írta: télen úgyis menő a köreikben bezáratni magukat, hogy ne fázzanak, viszont az én életem tönkremehet egyből, ha valamelyiket akár csak önvédelemből is rossz helyen ütném meg.

Tavasztól őszig abból állt a fickó élete, hogy lopott és ivott. De hogy miből, miféle pénzből ivott azt nem tudom, azt viszont igen, hogy honnan. Nem nagy értékű tárgyakat tulajdonított el, hanem ami szem szájnak ingere, vagy pontosabban, ami mozdítható volt.
Egyszer az egyik haveroméktól lopott el két kiskutyát, KISKUTYÁT....

Egyszer a kocsma elől valaki biciklijét lopta el, úgy, hogy ő bent volt a kocsmában, miután távozásra kényszerült vitte magával a más kerékpárját. De akkor már bőven részeg volt, még én segítettem neki útba igazodni, mert kereste a házát. Miközben magyaráztam, megjelent egy hapek egy biciklivel és mint a kerékpáros rendőrös filmekben a csávó rávetődött Gézára és ütni verni kezdte, hogy mi jogon vitte el az ő biciklijét...
... Nem tudtam, hogy beavatkozzak-e vagy ne bár akkor még elsős voltam és úgy gondoltam, hogy a kutyák verekedéseinél se avatkozik közbe szinte senki, hát akkor én meg pláne nem fogok két beivott jóval az 50 éves kort meghaladó bácsi összeütközésbe beleszólni. Hátraarc... irány haza!