[quoteArda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.][/quote]
Belülről apukám még el is hiszem, hogy másképp érezted, de mielőtt megszólalsz nézd vissza a meccset. Majd meglátjátok mi lesz abból ha kinyíltok és támadtok...
ericco írta:Mondjuk a legutóbbi klasszikuson a semmiből lőtt ellenünk egy pimasz gólt, bár kellett hozzá egy kis szerencse is. Ha mástól nem, az ilyenektől tartani kell, bár addigra simán lehet mégveszélyesebb játékos. Meg hát a Barca sem fogja ellenünk azt a picit unott arcát mutatni, odateszik magukat majd rendesen. Tényleg csak a gyenge védekezésükben lehet jelenleg biztos fogódzkodót találni, az talán megmarad náluk a mostani szinten.
De ilyen alapon Jesétől is tartaniuk kell (bár amúgy is) , mert ő is gólt lőtt és szerintem nem pimasz gól volt Neymaré, hanem mák, nem is kicsi... de ez csak az én véleményem. Ráadásul igen, abban a védelemben lehet bízni, Ronaldo, Jesé, Bale, Di Maria ezeket szétfutja. De én rohadtul nem szeretem az ilyen esélylatolgatásokat, mert egy egy bírói döntés, aztán borul minden...