bízom benne hogy a kupadöntő után felgyorsulnak az események, persze ezt ma mindenképpen meg kell nyernünk és bebizonyítani az atleticonak hogy továbbra sincs keresnivalójuk ellenünk.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 17., péntek 18:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 18:41
a második részt nem tudom, de lassan el kell kezdeni kivonni a forgalomból a gülüszeműt.ateeemadrid írta:no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
tény, csak ezt sztem ők is felismerték, illetve azt, hogy jött egy madrid és egy bájern, akik verik őket már. vmi alakítás, változtatás biztos, hogy lesz. ebben neymar pedig főszerepet kap.hehe, ez már nem az a barca mint ahol Ronaldo lett a legjobb!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 17., péntek 18:37
+1no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 17., péntek 18:31
no offense, de ezt fejtsd már ki, hogy miért gondolod így, mert szerintem ugyanaz lesz Neymarral a Barcában, mint Alexissel. kiadják neki a feladatot, hogy játssz Messi alá, ne egyéniskedj, hanem passzolj egyből, vagy sajátnevelés Pedrito padra ültet.én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.
nálunk nem fejlődne annyit, amennyit én szeretném, hogy fejlődjön a válogatott szempontjából.
az biztos, hogy valamennyivel többet fog játszani, de szerintem Xavi helyett inkább Cesc-et fogják erőltetni, szerencsénkre.az a baj, hogy thiago többet fog játszani, mer xavi öregszik, az a gyerek meg nem szarral gurigázik..
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 17., péntek 18:26
én összességében azt modnom hogy neymarnak a barca lenne a jobb megoldás egyértelműen.pulci írta:Nem tudom volt-e már de Santos azt állítja, hogy neymar mindenképp barcat preferálja ha nem sikerülne megállapodniuk akkor Real és bayern is beszállhat...mohaola írta:Neymar-ről a legfrissebb infó, édesapja a mai napon megerősítette, hogy csütörtökön találkozott két Barcelonai képviselővel, egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ca?ICID=HP
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 17., péntek 18:01
MorataMartin írta:Az a baj, hogy a Real Madridon és Barcán kívül igazi világsztár csak a Bayernben van, ahonnan tuti h nem igazolunk. Ezen 3 csapat játékosain kívül talán a világsztársághoz közelít (média felfújás, teljesítmény, túlbecslés is benne van) azok: Neymar, Bale, Ibrahimovic, Falcao, Hazard(?), Van Persie és a többi mind átlagos játékos. Az ilyen Lewandowski, Cavani féléket nem sorolnám a világsztár kategóriába.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 17., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 17., péntek 17:48
Nem tudom volt-e már de Santos azt állítja, hogy neymar mindenképp barcat preferálja ha nem sikerülne megállapodniuk akkor Real és bayern is beszállhat...mohaola írta:Neymar-ről a legfrissebb infó, édesapja a mai napon megerősítette, hogy csütörtökön találkozott két Barcelonai képviselővel, egyesség még nincs de közel vannak hozzá, valamint nem zárta be az ajtót a Real Madrid előtt sem.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 17., péntek 17:33
Én valamiért most nagyon hiszek Perezben. Ameddig egyik kiszemeltünk szerződésén sincs egy másik klub elnökének szignója, én bizakodom. Persze a hírek többsége kissé aggasztó, de olvastunk mi már rengeteg baromságot.RealMadridFanatic írta:Erre pedig egyre nagyobb az esély.ha nem tudjuk megszerezni a két nagyágyút
Neymar kapcsán egyre több a nyilatkozat, hogy ha valami óriási fordulat nem történik, akkor a Barcába kerül. Legalábbis az AS és a Marca alapján. Tuti volt valami susmus korábban, ez az előszerződéses dolog biztos.
Mondjuk a játékjogának 40%-át birtokló vállalat feje is nyilatkozott elvileg, hogy a Barca csak a Santos-szal tárgyal, pedig ha akar valamit, akkor velük is egyezségre kell jutniuk.
Mindenesetre ez a hajó elment szerintem, valószínűleg maga a játékos is egyértelműen a Barcát preferálja (mondjuk ez tényleg sanszos).
Bale esetében pedig a Tottenham keményített be, olyan irreális árat mondanak, amennyiért nincs értelme hozni, bármennyire is jó. Azért nehogy 80 milla legyen, amikor Cé volt kicsivel több... De még a 60 is meredek kicsit.
Ez elég szomorú, mert DM helyett mindenképpen kellene valaki, Jesé meg bár ígéretes, nem lehet még rá építeni.
Mondjuk ha a középpályát sikerülne rendbe rakni, akkor azért elégedett lennék, de a minőségi arcokról elcsendesültek a pletykák... Ismét nem túl jók az előjelek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 17., péntek 17:27
Erre pedig egyre nagyobb az esély.ha nem tudjuk megszerezni a két nagyágyút
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 17., péntek 17:13
Pedig nem rossz játékos, lehet, hogy nincs annyira felkapva, mint Neymar vagy Bale, de én normális körülmények közt, elfogadható áron örülnék neki...ha nem lenne Jesé.morientes írta:Arról megy a buli oldalakon keresztül,hogy minőségi játékosokat kell igazolni,nem ilyen másod,meg harmadvonalbeli playa...erre Belhanda...eyebkent vki kerdezte, h van e meg ertelmes tkp a piacon. Belhanda! lehet, h nem akkora nev mint a tobbi, de h DM-nel jobb lenne az is biztos. Abban az esetben, ha Bale v Neymar nem jonne ossze akkor hoznam.![]()
Öcsi bácsi cccc....![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 16:50
Ja még mindig Sao Paoloban van,csak nagyon sérülékeny,az a baj...De mi újság Gansoval? Ő még mindig Braziliában rúgja a bőrt ha jól tudom.
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. május 17., péntek 16:35
A tegnapi sajtótájékoztató miért nem lett lefordítva?R.M.C.F írta:S Ramos:
egész évben ezt kellett volna.....mindenkinek,és akkor MEGLENNE A BL. Abban biztos vagyokA sérülése: „A főnök tisztában van az állapotommal, én pedig küzdeni akarok a csapatért. Remélhetőleg úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk.”
Játék Pepe mellett: „Nem én döntök. Nem én vagyok az edző. Mind készen állunk. Pepe is, együtt edzettünk, a döntés pedig az edzőé.”
Felkészülés: „Amit szeretek az edzőben, az a meccs előtti szokásos beszéde. De amikor kifutunk a pályára, onnantól már minden rajtunk múlik.”
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 17., péntek 16:33
Csalódás ez a szezon ebben egyet értek. De egy CRD-el azért még is csak más szájízzel zárulna a szezon mint ha még szépen a matracosok is elagyalnának minket a spanyol kupa döntőben a Bernabeuban.Igen.
Ez a szezon már csalódás a BL kiesés óta, ezen már nem fog változtatni egy esetleges Cdr győzelem vagy kudarc.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 17., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 17., péntek 16:24
egész évben ezt kellett volna.....mindenkinek,és akkor MEGLENNE A BL. Abban biztos vagyokA sérülése: „A főnök tisztában van az állapotommal, én pedig küzdeni akarok a csapatért. Remélhetőleg úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk.”
Játék Pepe mellett: „Nem én döntök. Nem én vagyok az edző. Mind készen állunk. Pepe is, együtt edzettünk, a döntés pedig az edzőé.”
Felkészülés: „Amit szeretek az edzőben, az a meccs előtti szokásos beszéde. De amikor kifutunk a pályára, onnantól már minden rajtunk múlik.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 17., péntek 15:57
Arról megy a buli oldalakon keresztül,hogy minőségi játékosokat kell igazolni,nem ilyen másod,meg harmadvonalbeli playa...erre Belhanda...eyebkent vki kerdezte, h van e meg ertelmes tkp a piacon. Belhanda! lehet, h nem akkora nev mint a tobbi, de h DM-nel jobb lenne az is biztos. Abban az esetben, ha Bale v Neymar nem jonne ossze akkor hoznam.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 17., péntek 14:29
Zidane beajanlott ket opciot Marcelo moge meg Coentrao elott. Nem kellettek, mert Jose es Mendes Coentraot szorgalmaztak. Az egyik kerult 30 millaba a masik ketto meg 5-10-be. Cissokhot a Vele 5 misiert vette. Lehoz olyan szintet a portugal.Matt009 írta:
Nem. Nem lehetett volna hozni. 2 évig nyomtuk úgy, hogy Marcelon kívül nem volt más balhátvéd a keretben (csak Drenthe, jézusom...), méghozzá azért nem, mert nem találtunk megfelelő embert. Ha lett volna megfelelő, olcsó bhv, akkor nem lett volna az az ominózus 2 év. Csak hát nem találtunk megfelelő embert. Coentrao leigazolásával nem maga az igazolás ténye a baj, hanem az, hogy 30+ millióért jött.
meg kell adni a lehetoseget a jobbkvalitasu jatkosoknak kulonben ugyanott leszunk mint iden.Matt009 írta:
Ez is egy érv, amit én elfogadok. Csak Furcsa, hogy a Real általában besül az ilyenekkel, míg más klubnak össze szokott jönni...
Khediranak 8 meccsen egyutt nem volt ertelmes passza. Azert az durva, h a nemet csak helyezkedesben(ami betudhato a nemet iskolanak, es a rutinnak) ubereli a brazilt aki jobb kepessegu minden teren. Csak azt nem erted meg, h ha eladnak Khedirat 23 millaert es hoznank Casemirot 6-ert, anyagilag mar megerte + ott lesz a lehetoseg, h a brazil messze tulszarnyalhatja a hercegunket. Lehetne rotalni a Gundogan-Xabi-Casemiro-Modric-Kondogbia kp-t es ez meg a rosszabbik eset(a Modric-Alonso-Khedirahoz kepes sokkal jobb), mert akar soha nem tudhatjuk Pogba,Vidal,Veratti is lehet.Na ne már, hogy ez a gyerek a szint... 5. kkp-nek ott lehet a keretben tartani, de vele komolyabban én nem számolnék. Egy meccse volt, ahol volt 1-2 értelmes passza, de kb ennyi. Védekezésben nem jobb Khediránál, nem gyorsabb nála, fejelni meg nem tud, a helyezkedésben is Khedira köröket ver rá. Nem Casemiro a fő célpontunk.
Ha ilyen kp-val allunk ki az eletben nem lesz 10.--Modric-Xabi--
Özil-Rooney-CR
---Benzema----
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 17., péntek 14:06
Ehhez pár kérdés/észrevétel.Matt009 írta:Ezzel maximálisan egyetértek. Csak egy kis matek: Higu elmegy 30ért, jön Cavani 60ért, az -30 milla. Higu marad, jön Rooney 35-ért, Kaká elmegy 5 millióért, és megint csak -30 milla. Csak akkor a felállás így néz ki:Cavanit meg ne vegyük már meg 60milláért,akkor már ha nincs más,Rooneyt alkudjuk le 25-30ra :-) jobban elnézegetném mint az urut...
--Modric-Xabi--
Özil-Rooney-CR
---Benzema----
és van a padon egy Higuáin. Ha még jön vki Xabi helyére, már korrekt a csapat.
Cavani esetében meg:
Khedira-Xabi
Özil-Modic-CR
----Cavani----
és padon Benzema. És jön még vki Khedira helyére, de Xabi még mindig ott van, még mindig lassú, és nem javult a csapat.
Lehet véleményezni, kinek melyik tetszik jobban. Nekem az első verzió. Anyagilag meg ugyanott vagyunk. A különbség, hogy ezzel a tkp poszton is van megfelelő alternatíva és csatárposzton is. Cavani esetében viszont a tkp poszton csak a kezdő az optimális.
Az utolsó mondattal egyetértek. De csak azzal. Lehetett volna, ha a vezetőség akarta volna.Matt009 írta:Nem. Nem lehetett volna hozni. 2 évig nyomtuk úgy, hogy Marcelon kívül nem volt más balhátvéd a keretben (csak Drenthe, jézusom...), méghozzá azért nem, mert nem találtunk megfelelő embert. Ha lett volna megfelelő, olcsó bhv, akkor nem lett volna az az ominózus 2 év. Csak hát nem találtunk megfelelő embert. Coentrao leigazolásával nem maga az igazolás ténye a baj, hanem az, hogy 30+ millióért jött.Coentrao helyett lehetett volna egy második vonalbeli, olcsóbb(!) játékost is igazolni Marcelo mögé
Szerintem sem Ők a megoldások, ebben teljesen egyetértek Veled.Matt009 írta:Nem azt mondtam, hogy nem kell. Csak nem biztos, hogy Gündoganok, meg Kondogbiák a megoldás. Ők eleve már a 3-4. számú jelöltek...A vérfrissítés meg igen is kell.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 17., péntek 13:56
Csak a mostani hírekre célozgattam amiket mostanság írnak... Ha engem kérdezel fingom sincs milyen csatár jön. Az tény, hogy nem sírnám el magam Lewától se, de Jackson gyerek sem rossz stb... Balebe majdnem bíztos vagyok, hogy jön + minimum 1 védő ha nem 2 + 2-3 kp-s. Kérdés csak, hogy kikMatt009 írta:Hát én azért szomorú lennék, ha Perez robbantása Bale és Lewandovski lenne...
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem