A meccs uncsi volt, de azért mert sima volt.. Remélem a döntő is ilyen uncsi lesz..
Tetszett!

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. február 12., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 12., szerda 17:57
Egri egy frusztrált férfi nemiszerv, mióta elvették tőle a 10-es vb döntőt, még jobban rákapcsolt a lenéző, fárasztó, áltudományos maszlagára. Bár még így is vehetne hülyeségből különórákat a sport tv-s bácsiktól.adamzz írta: Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. február 12., szerda 12:28
Egri volt az.. Talán 2012-ben ő volt az év kommentátora vagy valami ilyesmi volt emlékszem. Eddig is tudtam,h egy dilettáns de hát amit tegnap is összedumált.. Az első meccs trógerségeit egy az egyben a mi védelmünkre(Ramos,Pepe) kente.. De tegnap is Raúl Garcia volt Costa, ő kakaskodott azt ez meg Xabi-ra kente.. Hihetetlen,h a média mennyire megbélyegez minket, és ez már annyira unalmas téma meg,h mi madridisták csak beképzeljük, a nagy f*szt...dannen írta:azt sem tudta az az ember mit beszél.. pepére azt mondta, hogy mostanában nem a szereléseiről híres hanem a balhéiról vagy valami ilyesmiVictor írta:kommentátor eszméletlenül felidegesített, mikor elkezdi, hogy varane sem élvezi ancelotti bizalmát már nem lépett 84 napja pályára...![]()
bohóc volt nagyon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 12:25
Számoltam,3X ért labdába,abból kettő alibi passz,egy volt egy hosszú indítás amire nem mozdult be Bale...ahhoz képest amennyire nyomtam fatális tévedésnek tünik,de tévedtem már nagyobbat is,exfeleségem pl...casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 12:12
Csak trollkodunk egy kicsitVictor írta:lópezre 6 szavazatezek látták a meccset?
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 12., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:09
Na ők az elfogult López fanoktorjack írta:4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja voltLópez nagy meccset hozott le a padon
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 12., szerda 10:49
4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja voltLópez nagy meccset hozott le a padon
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 9:22
López nagy meccset hozott le a padon
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 17:47
Holnap ver egy mesterhármast.....Egy meccsre :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 10., hétfő 17:23
Csak óvatosan, mert az ilyenekből van flamewarKerlon írta:Most ébred még csak, most kap vérszemet.Pont a hajrában, true genius. :Đ
Majd a BL döntőbenRealista24 írta:Egy meccsre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 10., hétfő 17:18
Mendes már nem téma. Mourinho elment.Mendes az ügynöke
Egy meccsre :ĐRáadásul Benyó most elővette a killer formáját.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:14
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 10., hétfő 16:34
Így írtam --> Falcao/Suárez (60-80 milla)Biztos ki fogunk adni a féllábú relatív idős Falcaoért 60-80 milliót.
Nyilván nem; ezért is igazolták le rögtön Iscot biztos, ami biztos alapon --> Bale-ben csak reménykedett a vezetés a kezdet kezdetén és tudták, hogy ha lesz is biznisz csak nagyon nehezen és elég későn!de nem hiszem hogy az olasz mindjárt Balel kalkulált volna,ahogy megérkezett
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 15:54
Hát nem tudom....nekem gyanús hogy akkor még koránt sem volt biztos Bale sorsa de lehet...Egy frissen alkalmazott edző meg nyilván elkentmond egy olyan karizmatikus embernek mint Perez...de lehet hogy csak én magyarázom bele.Amikor Ancelotti hivatalos lett, a vacsorán Perez vázolta neki a terveket, ponosabban Bale-t is, és az olasz azt mondta, hogy ha megtudja szerezni, akkor hajrá, mivel Ronaldo-Bale széljátékkal megállíthatatlanok leszünk. Valami ilyesmi volt.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem