Fabregas már szélső lett...

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 12., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. február 11., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 11., kedd 19:23
Erről beszélünk mi is, de akkor az van ,hogy lenézzük a barcát... váltani kell, drasztikusan, mert a jelek nem idén kezdődtek hanem tavaly...A tiki-taka nem egy rossz módszer, de ha egy csapat egyedül ezt a játékot tudja, és ezt se rendesen, akkor az esélytelen a trófeákra, szerintem 2014ben nem pozitívum az ha egy csapat csak 1 meccsszituációt tud megoldani(labdatartás) a többiben pedig gyakorlatilag nulla (pontrúgások,védekezés,széljáték,ütközések,beívelések,távoli lövések stb...)...nyáron kéne egy nagy keret átalakítás és egy igazi edző.Ja és Messi szerepét is át kéne gondolni,mármint ,hogy vele tervezik a jövőt vagy nem,mert szerintem nagyon látványosan leromlott az elmúlt két évben,akkor is ha a gólok jöttek,nem olyan súlyos romlás ez mint Dinho-nál de érzékelhető,nem biztos hogy nem tenne mindkét félnek jót a váltás(Messi-Barca)...lesliejr írta:Más fórumon ezt már leírtam, de azt gondolom, most idevág a dolog.
Anno írtam, hogy Alves-Piqué-Masch hármas együtt katasztrófa. De most a Montoya-Piqué-Bartra-Adriano sem volt jobb. Lassan mindegy ki van hátul, káosz a védekezésünk, a középpályás védekezés is egy nagy nulla.
Azt gondolom, lassan kiég ez a keret így együtt. Meccsenként van egy félidő vagy legalább 20-25 perc zárlat. Ez Ronaldinho-ék idejében is így kezdődött, aztán nyáron nem változtattunk, ragaszkodtunk a kedvencekhez és jött egy még rosszabb év, mikor már Deco csípőre tett kézzel álldogált a pályán és labda nélkül egy métert sem futott.
Lehet tovább dédelgetni a sztárjainkat, mondogathatja Rosell helyett most már Bartomeu, hogy kik az érinthetetlenek, de akkor sötét idők elé nézünk megint.
Ők így együtt már nem harcolnak 100%-ban egymásért. Ez a keret kifutotta magát és néhány poszton vérfrissítés kell, ha nem akarunk megint lemaradni az elittől vagy Getafe szintű csapatoktól 4-5 gólt kapni.
Amúgy tegnap ha a Sevilla jobban figyel és szerencséje van, akkor az első félidőben kivégez minket. A Sociedad ellen emberelőnyben is ment a lötyögés és a tötymörgés...és ez egy kupa elődöntő volt, nem haknimeccs. A Valencia ellen egy simán megnyert meccset szórtunk el a második félidő gyászos hozzáállása miatt. Csapatok most már rendszeresen vezetést szereznek ellenünk, csak üggyel-bajjal még legtöbbször megfordítjuk.
...a jelek már észlelhetőek, csak cselekedni kellene...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 20:19
Még úgy isR.M.C.F írta:Mák és biró faktort is számold bele...majd a bernabeuba el lesznek picsázva oszt jóvan...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 10., hétfő 19:52
Mák és biró faktort is számold bele...majd a bernabeuba el lesznek picsázva oszt jóvan...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 10., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 10., hétfő 17:29
nah így biztosan nem fogunk felállni,ebben ne is reménykedj.'shutterisland írta:
vv - alba,pique,bartra,alves - song,busquets,ini - messi,cesc/alexis,neymar
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 10., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 12:51
Így igaz...Egy dolog hogy lesgól,de Rakitic hányszor eldönthette volna azt a meccset...az ilyenek mindig megbosszulják magukat.Persze az után a lesgól után szétesett a sevilla,aztán meg a második gól után mégjobban,de ha azok a helyzetek bemennek,akkor a meccs egész másképpen alakul...torjack írta:Az hogy a bíró besegített, az egy dolog. De a hazaiak is ritka nagy balf@szok. Verhettek volna egy ötöst simán. A Cheryshev gyereknek sem Madridban fog kezdődni az őszi szezon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 10., hétfő 12:48
alexist ki nem hagynám mostanság'shutterisland írta: elöl pedig neymar és messi a két szélen, ott talán verhetőbbek (zabaleta,clichy/kolarov) középen meg örlődjön csak a kis izomgombóc vagy esetleg cesc, amolyan hamis kilencesként, de többet besegítve a kp-ra.
[/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 10., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 10., hétfő 11:59
Fernandinho elméletileg játékra alkalmas lesz, Nasrival egyetemben.tubatibi írta:Fernandinho és Agüero is sérült....
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 10., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 10., hétfő 11:45
Elnézve a játékukat nem túlzás, mert nem kell ahhoz világverő csapat, hogy ezt a védelmet mattolni lehessen. Jelenleg elképzelni sem tudom, hogy jövő szerdán min. 2 ne kapjanak az Etihadban. Az egész védelem Piquevel és Mascheranoval iszonyat körülményes, a kp lassú, a szélső hátvédek többnyire elkóborolnak, pontrúgásoknál eleve verve vannak, főleg a City óriásaival szemben. Persze a BL más kávéház, csak ezek dolgok valahogy nem könnyen kiküszöbölhetőek, mert 1 hét alatt nem fognak megnőni, gyorsabbak sem lesznek. Jelenleg szerintem akkor van esélyük nyerni, ha 100%-s labdabirtoklási mutatóval fejezik be a meccset, vagy Pelle egy nagyon beszari hazai taktikát választ(meg persze a játékvezetés, illetve a sérülések keresztbe tehetnek)Sierra írta:Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 10., hétfő 8:12
Ne csodálkozz.. mert mikor mondják h mekkora gy pesszimista alak vagy és hülyeséget beszélsz, még meg is magyarázod, hogy ez realizmus és az úgy van..petiamadridista írta:
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 10., hétfő 1:10
petiamadridista írta:És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
Én még meg is fogom rakni a City győzelmet az első meccsen, mivel szerintem nyernek is, de a Barca elleni 2 meccsen azért ne várjunk Bayern-i alázást, nehéz pálya tud lenni a Camp Nou 90 percre, szóval sokan ne éljék bele magukat, hogy nagy City gála lesz ebből, nehogy utána nagyot essenek. (a Bayern ellen is milyen simán lecidáztak, vagy a Chelsea ellen sem tudtak tenni semmit, arról nem is beszélve, hogy a katalánok szarásig tele vannak mákkal..)
Ősszel mínusz hatnál meg nyilván úgy voltam vele, hogy elment a liga, szerencsére nem lett igazam. (A létrejövő 6 pontos hátrány esetén nehéz nyugodtnak maradni az elmúlt jópár év után..) Szerdán pedig végül csak összekapták magukat a srácok és hozták az idénybeli legjobbjukat (egyébként ott is megraktam a Real győzelmet...)
(Most komolyan mindenki ezzel az októberben feladtad a ligát szöveggel jön majd bármit is írok a fórumba?)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 10., hétfő 0:40
Ne essünk már túlzásokba.. a BL egy teljesen más dimenzió, nem lehet összehasonlítani mondjuk egy sima bajnokival... Ott tényleg bármi megtörténhet, ezt már tudhatnátok az elmúlt évek alapján.Remy írta:Tök mindegy hogy járunk, mert a City ezeket simán ütni fogja. Úgyhogy...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 10., hétfő 0:38
És?No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 10., hétfő 0:22
No offense de te októberben feladtad a bajnokságot és esélyesebbnek tartottad az Atletico győzelmet szerdán...petiamadridista írta:szerintem is túlsztárolt csapat a City, és én is a Barcat favorizálom ebben a párharcban.Jajj de nagyot fogtok nézni..Nagyon overrated az a City.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem