de ezt hogy lehet kihagyni??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 9., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 9., vasárnap 22:07
+1ferni írta:és most nem fogok itt kertelni, én kibaszottul kiakadtam és nagyon undorítónak találom, hogy ahogy a Barca éppen felveszi az oboa álarcot, kap 1 gólt, jön egy Bacca fejes, aztán Rakitic és még most se érti mit csinált ott és jön ez a gusztustalanság... oké, Valancia ellen bukóra állt a Barca.... jött egy nagyon nevetséges 11es... most megint hatalmas gázban a Barca jön a lesgól... és nem ilyen 2 centis...
ez már konkrétan gusztustalan...
nekem totál elment a kedvem az egész focitól, nézze az aki akarja... a faszért nem lehet egy olyan bírót küldeni a meccsekre, akik nem vakok és nem segítik a Barcát... bezzeg CR-t eltiltják 3 meccsre...
nekünk is volt már ilyen, de az, hogy egymás után 2 meccsen is...
ja tényleg, most jött eszembe a Sociedad meccs is, ahol a tizi a Sociedadnak és piros Mascheranonak helyet a Barca rúgott gólt, majd kiállították Inigo Martinezt...
ez nekem már rohadt sok és ez már kiszabott szánalmas...
de biztos véletlen... zsinórban 3. meccsen...
no komment és minden tiszteletem, aki tovább tudja nézni ezt a valamit...
remélem most se lesz elég a Barcának ez a "kis segítség", ahogy a Valencia ellen se volt az...
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. február 9., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 9., vasárnap 22:07
+nehezebb a sorsolásuk, a Clasicon meg megkell őket verni. ennyi. kis optimizmus...
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. február 9., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 22:06
Őfelsége bizony nagyon kellene...Kerlon írta:arról nem is beszélve, hogy nálunk nem egy, hanem két kulcs ember is sérült a fél szezonban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 22:05
És ezt most copyzd a katalán barátaidnak is odaátferni írta:és most nem fogok itt kertelni, én kibaszottul kiakadtam és nagyon undorítónak találom, hogy ahogy a Barca éppen felveszi az oboa álarcot, kap 1 gólt, jön egy Bacca fejes, aztán Rakitic és még most se érti mit csinált ott és jön ez a gusztustalanság... oké, Valancia ellen bukóra állt a Barca.... jött egy nagyon nevetséges 11es... most megint hatalmas gázban a Barca jön a lesgól... és nem ilyen 2 centis...
ez már konkrétan gusztustalan...
nekem totál elment a kedvem az egész focitól, nézze az aki akarja... a faszért nem lehet egy olyan bírót küldeni a meccsekre, akik nem vakok és nem segítik a Barcát... bezzeg CR-t eltiltják 3 meccsre...
nekünk is volt már ilyen, de az, hogy egymás után 2 meccsen is...
ja tényleg, most jött eszembe a Sociedad meccs is, ahol a tizi a Sociedadnak és piros Mascheranonak helyet a Barca rúgott gólt, majd kiállították Inigo Martinezt...
ez nekem már rohadt sok és ez már kiszabott szánalmas...
de biztos véletlen... zsinórban 3. meccsen...
no komment és minden tiszteletem, aki tovább tudja nézni ezt a valamit...
remélem most se lesz elég a Barcának ez a "kis segítség", ahogy a Valencia ellen se volt az...
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 22:05
sehogy, teljesen szándékosan hagyják ezt, lesgólok miatt sosem veszik elő később a játékvezetőket a testület így simán odacsalnak ahova akarnakateeemadrid írta:rögzített szituációban, úgy, hogy 1 méteresen lesen van a játékos, még is hogy a f@szomba lehet elnézni?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 9., vasárnap 22:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 9., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 9., vasárnap 22:03
Kerlon írta:arról nem is beszélve, hogy nálunk nem egy, hanem két kulcs ember is sérült a fél szezonban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 9., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 9., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 9., vasárnap 21:57
veszítetettek 3 pontot a valencia ellen otthon, ne legyünk már telhetetlenek.realistahuni írta:Most biztos viccesnek találjátok ezt az ironizálást, de olyan helyről olyan csapattól hoznak el 3 pontot, ahol 30 perc után 3-0 kellett volna legyen a sevillának.ja és buktuk a ligát.
Hullámvölgybe is vannak, Neymar is hiányzik most kéne veszíteni a pontokat. Minden meccsen nem ez lesz arra is számítani kéne, majd jönni fognak a 4-5 gólos győzelmek és lesz olyan hogy mi is szenvedni fogunk idegenbe.
Felbasztam az agyam na.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 21:57
nem te vagy az egyetlen...realistahuni írta:Felbasztam az agyam na.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 9., vasárnap 21:56
Most biztos viccesnek találjátok ezt az ironizálást, de olyan helyről olyan csapattól hoznak el 3 pontot, ahol 30 perc után 3-0 kellett volna legyen a sevillának.ja és buktuk a ligát.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 9., vasárnap 21:52
a kulcsember nyárig nem is volt nálatok. ez pontosan olyan, mintha mi Bale (ugyanilyen gyakori) hiányzására próbálnánk fogni bármit is.Drake írta:Azért azt sokan elfelejtitek,hogy nekünk az egyik kulcsemberünk sérült.Én úgy vagyok vele,hogy húzzuk ki addig,amíg Neymar felépül,azt utána mehet a bugi.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 9., vasárnap 21:50
nálunk meg az egyik kulcsemberünk (bár nálam ez kérdéses, de elvileg az) szinte egész évben sérült. Igen, Baleről van szó.Drake írta:Azért azt sokan elfelejtitek,hogy nekünk az egyik kulcsemberünk sérült.Én úgy vagyok vele,hogy húzzuk ki addig,amíg Neymar felépül,azt utána mehet a bugi.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 9., vasárnap 21:50
Befogják húzni a katalánok figyeld meg. Majd a sípfújó és barátai tesznek róla.ericco írta:Na mindegy, van még egy félidő.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 9., vasárnap 21:49
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem